0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Justin Sun bo tekmoval za izvedbo misije Blue Foundation in nas vzel...

Justin Sun bo tekmoval za izvedbo misije Blue Foundation in nas vzel s seboj 5

Justin Sun Will Go to Space on Blue Origin Mission Taking 5 People With Him

Justin Sun, ustanovitelj Tron, platforma za kriptovalute, ki je omogočena s pogodbami iz smreke, se je začela dan prej, ko je lebdil, da bi govoril naknadno 82 in petinšestdeset dni, da bi izpolnil eno od svojih otroških sanj. Govorni šatl bo izveden v vesoljski ladji Blue Foundation, podjetja v lasti Jeffa Bezosa, ustanovitelja Amazona, ki je poleg tega izvedla prvi let, ki se je zaključila julija. Sun je poleg tega lansiral, da bo s seboj povzdignil 5 neznanih posameznikov.

Justin Sun načrtuje dostavo prevoza

Ustanovitelj Trona Justin Sun je začel prejšnji dan, ko je nameraval lebdeti, da bi govoril pozneje 82 in petinšestdeset dni, da bi izpolnil eno od svojih otroških sanj. Shuttle, ki bi morda lahko izbral kriptopodjetnika iz zemeljskega ambienta, bi se morda lahko izvedel z uporabo podjetij in izdelkov Blue Foundation, govornega podjetja v lasti Jeffa Bezosa, ustanovitelja Amazona. Sun je poleg tega natisnil, da je bil neimenovani zmagovalec javne prodaje, ki je bil v uvodnem letu podjetja z Bezosom. Plačal je $ milijona, da bo segment iniciative. Ob tem je Sun priznal:

Šest mesecev do zdaj sem zmagal na splošni javni prodaji, vendar sem spregledal pobudo. Spet to ni zaključilo moje želje po govoru.

Podjetnik, ki je trenutno zapustil svojo regijo na Tron Foundation, skupina, ki podpira Tron, je spremenjena v dodatno trenutno imenovano za predstavnika za Grenado v Svetovni alternativni skupini. Sun je še izjavil, da bi morda lahko vzel zastavo države na neki stopnji svojega govornega potovanja.

5 Od nas do zvezd

Ampak Sun ne namerava govoriti sam. Priznal je, da bi morda s seboj vzel pet posameznikov iz različnih okolij. Kampanja, ki je bila spremenjena v “More zvezd”, bo nominirala pet različnih Američanov, ki bodo skupaj imeli šest za shuttle. Prvi izmed nominirancev za shuttle bo v koraku s Sunovimi izjavami kriptopodjetnik, povezan z metaverzom. Drugi nominiran bo segment Tron DAO in bi lahko želel katero koli ozadje, ki prihaja iz soseske.

Tretji nominiran bo izbran med podjetniki, povezanimi s tehnologijo. Četrtemu nominirancu je lahko všeč umetniško ozadje, peti in zaključni nominiranci pa bodo »zelo cenjena in družbeno vplivna zvezdnica«, ki bo skrivnostni gost. Ti nominiranci bodo natisnjeni v prihodnjih mesecih, saj je Sun potrdil, da za te položaje še ni bilo določenih imen.

Ker Sun ni razkril nobenih natančnih datumov za posvečene, odlična spletna težava za tekmo “Sea of ​​Stars” navaja, da bo ladja začela v četrti četrtini 2017.

Kaj vpliva nate ali upoštevate prihodnji shuttle Justina Sunca, da bi govorili? Razkrijte nas v spodnjem prispevku s povratnimi informacijami.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sebe opisuje, da je zadaj za rekreacijo, v kriptosfero pa je prišel, ko se je cena dvignila v neki fazi decembra 1280. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom rasti kriptovalut v družbeni stopnji, ponuja artikuliran vpogled v kriptovalutni uspeh in metodo, s katero pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

sergio@bitcoin.com'

Pakistanis Own $20 Billion in Crypto, Report Reveals

Zasluge za sliko Dubai to Create Crypto Zone, Binance Joins Effort: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je namenjen informativnim funkcijam t. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za očaranje ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne zagotavlja finančnih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali končno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da je mogoče pripisati ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršno koli jemanje, predmete ali podjetja in izdelke, omenjene v tem besedilu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments