17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Južna Koreja bo spremenila zakon o etiki javnih prevoznikov in zahtevala razkritje imetja kriptovalut

- Advertisement -

Ponudba: AdobeStock / Andrey Popov Južnokorejska izvršna oblast je pripravila osnutek spremembe novega zakona, ki bi od javnih uradnikov morda zahteval, da ponovijo svoja imetja kriptovalut.

Skladno z osnutkom javni uslužbenci zlorabljajo svoj položaj, razen resnice, da najnovejši Zakon o etiki javnega prevoza ne bi posebej od njih zahtevajo, da ponovijo svoja imetja digitalnih sredstev, razen pravice do imetja lastnine, gotovine ali delnic v vrednosti nad 7 USD, 25.

Vprašal je to,

“V nasprotju z depoziti in vrednostnimi papirji je treba vso virtualno lastnino registrirati ne glede na znesek.”

Poleg tega obstajajo načrti za določitev ustreznih ključnih točk, kot je način izračunavanja ali prikazovanja oznake digitalnega sredstva.

Pri vpisu lastnine bo prikazano prejemanje “podrobnosti od upravljavca virtualnega sredstva s soglasjem določene osebe”.

Osnutek, predložen dne maja , je trenutno v fazi “pregleda odbora”. Predložiti ga je treba v končno glasovanje na plenarnem zasedanju maja well 25.

Zloraba zakonitega obdržanjaDigitalna lastnina običajno ni arena za registracijo in poročanje, pravi osnutek.

Zaradi te resnice,

Očitno javni uslužbenci “zlorabljajo častno ohranitev pri pridobivanju dostopa do relativno dveh podrobnosti o naložbah, da nepravično zagotovijo zaščito premoženja. Obstaja področje, kjer se lahko celo pokvari -dol kot orodje za širjenje ali prikrivanje.”

Osnutek pojasnjuje, da

“v zadnjem času nevtralen sejem, včasih je bil po naključju, da ima živahni član nacionalnega srečanja gorato količino virtualne lastnine, vendar manjka pri razkritju bistvenih točk zakonodajalčevega premoženja, ki je opredeljeno kot vrzel v zakonu.«

Kot so poročali v začetku maja, se je poslanec Kim Nam-kuk sam ponesrečil v kipeči vodi, potem ko je bil obtožen izvajanja sumljivih poslov s kripto v vrednosti približno 6 milijard KRW (4,5 milijona dolarjev). .

Poljubljalec je bil nekoč obtožen, da je svoje kripto imetje umaknil iz borze hitro prej, kot je država uporabila t.i. pravilo crypto hurry marca 2022, ki je lastnike kripto lastnine zavezovalo k izvajanju transakcij z lastninsko pravico.

Če je natančno, bi to morda morda poleg tega pošteno predstavljalo notranji nakup in prodajo, kar namiguje, da je ravnal po nasvetih za zaprtje čeden namestnik.

Kim je trdil, da ni unovčil, ampak prenesel kripto na radovednega namestnika – predvsem pa tudi, da je uporabil da mu ni treba obračunati svojih kripto imetij pod odgovornostjo za razkritje državnega etičnega zakona o javnih prevoznikih.

Ker je tako znan kot Izpad “Coin Gate” je vztrajal, sredi maja so poročali, da je odbor za politične zadeve nacionalnega srečanja je soustvarjal resolucijo, ki bo naredila “prostovoljno” shemo, po kateri se od uradnikov zahteva, da obračunavajo imetja kriptosredstev – kar bi se po mnenju mnogih morda morda izkazalo za dragocen protokol.

In na stotine je trdilo, da bi Kim verjetno morda morda poleg tega pošteno ne bil izključno poslanec, ki ga zanima Coin Gate: poslanec Yoon Han-hong, član odbora za politične zadeve, znan kot za preiskavo “vseh 300” sedečih poslancev.

Dnevi visoke kakovosti, Ministrstvo za pravosodje je napadel trditve, da je minister Han Dong-hoon “zavrnil ponoviti podrobnosti” o tem, ali je lastnik kripto ali ne. Trdil je, da “vloga javnih uradnikov, ki delajo s kriptosredstvi, ohranjajo kriptosredstva ” in vsi “javni uslužbenci, ki pripadajo ministrstvu za pravosodje” se preverja vsaki dve leti.

Častnike v tem diagramu je začel postavljati leta 2021, je pisalo, z v bistvu najsodobnejšim pregledom, opravljenim januarja v teh dvanajstih mesecih.

____

Nauči se dodatno: Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratko 3-minutno branje o današnjih kripto podrobnostih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -