0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Južna Koreja, Singapur, Japonska Glavne svetovne lokacije, ki jih je zlom FTX najbolj prizadel: dokument

- Advertisement -

Najnovejša diagnoza razkriva da so države, ki jih je motnja menjave kriptovalut FTX najbolj prizadela Južna Koreja, Singapur in Japonska. Poleg tega so premor naredile tudi Rusija, Nemčija, Turčija, Tajvan, Indija, Egipt in Brazilija 11 kontrolni seznam držav, ki jih je zlom FTX najbolj prizadel.

Lokacije po vsem svetu, ki jih je izpad FTX najbolj prizadel Južna Koreja, Singapur in Japonska je na vrhu držav, ki jih je najbolj prizadela zmečkanost spremembe kriptovalute FTX, ki jo je v četrtek razkrila diagnoza Coingecka. Pogled preučuje mesečni promet nenavadnih podjetij in spletnih strani FTX.com po državah v koraku s podatki zapisov Similarweb od januarja do oktobra. Kripto sprememba vložena za Chapter 10 finančno uničenje nov. 12.

Skladno z diagnozo je Južna Koreja najbolj prizadeta zaradi izpada FTX kot 223,150 neobičajni uporabniki iz države so obiskovali FTX.com iz meseca v mesec v praksi. To je predstavljalo 6,1 % prometa spletne strani spletne situacije.

Naslednja najbolj prizadeta država je Singapur, kjer 241,513 neobičajni uporabniki so obiskali spletno situacijo FTX iz meseca v mesec, kar predstavlja 5 % prometa spletne strani situacije globalno. Ko je Binance decembra lani zaprl svoje dejavnosti v Singapurju, so uporabniki Binancea menda prešli na FTX.

Tretja najbolj prizadeta država je Japonska, kjer 200,513 neobičajni uporabniki so obiskali spletno situacijo FTX od meseca do -mesec, kar predstavlja 4,6 % prometa spletne strani spletne situacije. V začetku tega leta je vzhodni konglomerat Softbank vložil $100 milijonov v FTX.

Seznam najboljših 10 držav, ki jih je FTX crumple najbolj prizadel. Dobava: Coingecko. Poleg treh zgoraj omenjenih držav, Rusija , Nemčija, Turčija, Tajvan, Indija, Egipt in Brazilija so prav tako naredile premor 10 kontrolni seznam držav, ki jih je zlom FTX najbolj prizadel. Diagnoza razkrije, da je najlažje 92,675 Situacija FTX, pridobitev podjetja je bila iz ZDA. Vendar pa ne zajema prometa spletnih strani na FTX US, ki uporablja ločeno areno.

FTX je trenutno v fazi preiskave v različne države. V ZDA Ministrstvo za pravosodje (DOJ), Komisija za vrednostne papirje in nadomestne možnosti (SEC) in Komisija za nabavo in prodajo terminskih pogodb na blago (CFTC) preiskujejo spremembo zaradi napačnega ravnanja s sredstvi kupcev. Turška finančna obveščevalna enota je prejšnji teden začela preiskovati FTX. Bahamska komisija za vrednostne papirje poskuša razrešiti kriptovalute FTX.

Sodobni izvršni direktor FTX, John J. Ray, III., ki je zamenjal Sama Bankman-Frieda po prijavi finančnega uničenja, je izjavil prejšnji teden: “Z nobeno shemo v mojem poklicu nisem videl enega od teh popolnih neuspehov nadzora podjetja in enega od teh popolnih odsotnosti nepremagljivih podatkov o finančnih evidencah, kot je prišlo tukaj.”

Oznake na tej legendi države, na katere vpliva FTX, FTX crumple, FTX fallout, FTX Nemčija, FTX Indija, FTX Japonska, FTX zlom, FTX Rusija, FTX Singapur, FTX Južna Koreja, FTX turčija

Kakšno dejanje ste opazili glede vaših celotnih držav, ki jih je prizadel zlom FTX? Sporočite nam v delu za komentarje pod.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije, Kevin je naključno dobil Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelizator. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, metode začetne ponudbe, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

2005137020 Zasluge za sliko 2005137020: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno najlažjim informativnim izbiram. To ni hitra ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za rešitev ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne daje investicijskih, davčnih, poštenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli razkriti material, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori na seznamu tukaj.

2005137020

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -