0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Južna Koreja zamrzne 104 milijone dolarjev virov, ki pripadajo soustanovitelju družbe Terra

- Advertisement -

Južnokorejski tožilci naj bi pridobili osebne podatke sodišče zareži, da zamrzne vire, cena približno $12 milijon, ki pripada soustanovitelju Terraform Labs Danielu Shinu. Oblasti pojejo, da je neupravičeno zaslužil s promocijo kriptovalute LUNA po previsokih cenah, prej kot je žeton strmoglavil. Shin je obtožbe zanikal.

Južnokorejske oblasti zamrznejo vire soustanovitelja laboratorija Terraform Sodišče južnega okrožnega sodišča v Seulu naj bi v četrtek odobrilo vprašanje za gradnjo lokalnih tožilcev, da zamrzne 104 milijard vonov ($ milijonov) v virih, ki pripadajo soustanovitelju podjetja Terraform Labs Shin Hyun-seungu, znanem tudi kot Daniel Shin. Zamrznitev pred obtožnico je previdnostni ukrep, s katerim osumljencu preprečimo, da bi izkoreninil premoženjsko korist pred sojenjem.

Tožilci so očeta soustanovitelja Terre osebno obtožili, da je »nepošteno ” zaslužek v višini približno 11 milijarde korejskih vonov promoviranje vnaprej izdane kriptovalute LUNA, ki je zdaj označena kot tradicionalna luna (LUNC), brez čudovitega razkritja trgovcem. Z druge strani naj bi Shin v četrtek tožilcem povedal, da ni več prodajal kriptovalute na njeni visoki oznaki, prej kot se je žeton zrušil.

Hwang Suk-jin, profesor datotek varnost na kolidžu Dongguk in dolgoletni govornik o kriptopolitiki v južnokorejski državni skupščini, je Forkast citiral:

To je polemika s pred-rudarjenjem. To je zato, ker zdaj niso izumili čudovitega razkritja pri izdajanju žetonov.

Profesor je dodal, da kot ilustracijo, če trgovci “mnenje 1,000 žetoni so bili izdani in na ravni resnice ,, trgovci neizogibno utrpijo izgube.«

Shin in Chai corp., tehnično podjetje za sosedska plačila, katerega sedež ima, sta trenutno pod preiskavo domnevno uporabo datotek kupcev brez soglasja pri ustanavljanju Chaijevih podjetij Terra fee. Lokalne oblasti naj bi v četrtek napadle plačilno podjetje.

Osebno južnokorejsko tožilstvo je prav tako preiskovalo propad LUNE, saj je Would verjetno dobro in osebno izdal nalog za aretacijo Kwona Possessa. -Hyung, alias Possess Kwon, ki je skupaj s Shinom ustanovil Terraform Labs. Interpol je za njim izdal tudi Crimson Look. V zadnjem mesecu so južnokorejske oblasti priznale, da so zamrznile kripto vire, ki pripadajo Kwonu. Z druge strani je Kwon zanikal, da so bili zamrznjeni kovanci njegovi.

Kakšno funkcijo sumite, da Južna Koreja zamrzne vire soustanovitelja Terraform Labs? Omogočite nam, da zgrabimo znotraj razdelka za povratne informacije spodaj.


Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi začetne dobave, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge Tell : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj vabljivim informativnim aplikacijam. To ni več dobava na kraju samem ali nagovarjanje k dobavi za zavarovanje ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com zdaj ne bo predstavljal nasvetov glede financiranja, davkov, zakonitosti ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali zdaj v krožnem načrtu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli blago, blago ali podjetja, o katerih se govori v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -