17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Južnoafriško sodišče odobrilo dokončno likvidacijsko odredbo nad "največjo prevarami s kriptovalutami v...

Južnoafriško sodišče odobrilo dokončno likvidacijsko odredbo nad “največjo prevarami s kriptovalutami v letu 2020”

Južnoafriški sodnik, sodnik Alma de Wet se je izrekla za izdajo dokončnega sklepa o likvidaciji družbe Mirror Trading International (MTI), največje prevare bitcoinov v državi v zadnjem letu. Kljub temu je sodnik preložil odločitev o prošnji likvidacijskih upraviteljev MTI, naj družba razglasi nezakonito poslovanje na 8. september 2021.

Po poročilu imajo zainteresirane stranke, ki nasprotujejo vlogi likvidacijskih upraviteljev, zdaj “do julija 30, da vložijo svoje pisne izjave. ” Po drugi strani pa imajo likvidacijski upravitelji do avgusta 13 vloži izjavo o izjavi in ​​mora predložiti svoje argumente pred 24 avgustom. ”

Medtem pa zadnja sodba sodišča, ki je bila sprejeta skoraj šest mesecev po izdaji začasne odredbe o likvidaciji, predstavlja zmago likvidacijskih upraviteljev, ki so se soočili z nasprotovanjem delničarjev MTI pod vodstvom Clyntona Marksa . Kot že poroča Bitcoin.com News, je Marks, 50% delničar v MTI, ki se je zavzel proti likvidaciji in trdi, da bi to škodilo vlagateljem. Marks je skupaj z drugimi nasprotniki likvidacijskega predloga zatrdil, da je MTI še vedno solventna in da bi bila likvidacija podjetja prezgodnja. Poleg tega je solastnik MTI navedel vrsto tehničnih argumentov, ki po njegovem dokazujejo, da postopek, ki je privedel do izdaje začasne odredbe, ni bil voden pravilno.

Po več zamud pa je bil junij končno prisoten postopek za likvidacijo 15 s sodbo, ki je bila izrečena 15 dni kasneje. Še vedno ni jasno, ali bodo sredstva in izkupiček naložbene platforme od prodaje izterjanih bitcoinov MTI zadostovali za kritje vseh terjatev do družbe.

Ali likvidacija Ponzijevih operacij, kot je MTI, pomaga žrtvam? Povejte nam, kaj mislite v spodnjem oddelku za komentarje.

New Bill to Ban Crypto Payments in Iran, Support Mining and Regulate Exchange

Binance Deploys Crypto Monitoring 'Traveler' System to Comply With FATF Travel Rule

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments