19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Južnokorejska kripto borza Bithumb prepoveduje zaposlenim trgovanje z bitcoini

Južnokorejska kripto borza Bithumb prepoveduje zaposlenim trgovanje z bitcoini

Eden največjih južnokorejskih kriptovalut, je Bithumb objavil, da je zaposlenim prepovedano trgovanje z bitcoini na borzni platformi. Izvršni direktor podjetja je odločitev razkril v biltenu Bithumb, ki se osredotoča na izboljšanje “preglednosti transakcij.”

Bithumb Prepove trgovanje z bitcoini za zaposlene – bo spremljal posameznike, ki ne izpolnjujejo zahtev

  • Platforma za trgovanje s kriptovalutami Bithumb je razkrila, da zaposlenim zdaj ni dovoljeno izkoristiti borze. To pomeni, da zaposleni v podjetju Bithumb ne morejo več dobiti notranjega računa na južnokorejski borzi kriptovalut.
  • Šef podjetja Bithumb izvršni direktor je v biltenu zapisal, da je poteza osredotočena na izboljšanje “preglednosti transakcij”. Poleg tega je prepovedano tudi uhajanje nerazkritih informacij in sodelovanje v nepoštenih trgovinskih praksah ter manipulacija tržnih cen, da se “zagotovi pregledno delovanje.”
  • Južnokorejska borza kriptovalut nadalje pravi, da „Bithumb nenehno krepi upravljanje skladnosti in notranji nadzor z zagotavljanjem usposabljanja za pridobitev certifikata Mednarodnega sistema za nadzor skladnosti.“
  • Glede na napoved je vodstvo družbe Bithumb junija zaposlenim sporočilo, da bodo do julija: »Bitumbovi trgovalni računi za naložbene namene zaposlenih« prepovedani za nedoločen čas.
  • V sporočilu je pojasnjeno, da so uslužbenci podjetja Bithumb prejšnji mesec prisegli, da se bodo umaknili in prenehali izkoriščati trgovalno platformo. “Od tega meseca naprej bomo strogo nadzorovali, ali zaposleni spoštujejo predpise, z nenehnim spremljanjem, samorevizijami in delovanjem sistema notranjega poročanja.”
  • Prepoved zaposlitve je sledila nedavnemu sestanku med zaprtimi vrati med južnokorejskimi regulatorji in 20 izmenjave digitalnih valut. Sestanek je bil po tem, ko je služba za finančni nadzor Južne Koreje pojasnila, da bo nadzirala južnokorejski trg kriptovalut.

  • V Poleg povečanih predpisov so bili uradniki zaskrbljeni zaradi “premije kimchi” v Južni Koreji, saj so kripto premoženja zabeležila višje vrednosti fiat v korejskih vonah v primerjavi s svetovnim tečajem.
  • V petek zjutraj ob 11 am (EDT) je cena bitcoinov (BTC) zamenjala roke za $ 33, 529 na enoto. Vendar pa je v istem časovnem obdobju na Bithumbu cena BTC 1 USD, 140 višja od svetovnega povprečja pri $ 34, 669.
  • V času pisanja tega članka ima Bithumb več kot milijardo ameriških dolarjev obsega svetovne trgovine ali 31, 499 BTC med zadnjim 24 ure.

Kaj menite o tem, da Bithumb omejuje zaposlene trgovanje z bitcoini? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021

Coinbase Approved to Enter German Cryptocurrency Market

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bithumb, prepoved Bithumb Employeee, zaposleni v Bithumb-u, kripto izmenjava, kripto trgovanje, izmenjava digitalnih valut, premija kimchi, korejska zmaga, Južna Koreja, južnokorejska kripto izmenjava

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments