17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Južnokorejska platforma za skupno rabo glasbe registrira patent za preprečevanje kraje glasbe NFT

- Advertisement -

Južnokorejska platforma za izmenjavo melodij , Koong World, je trenutno napovedal registracijo patenta za preprečevanje kraje, ki temelji na nezamenljivem žetonu (NFT). Platforma za izmenjavo melodij je s tem patentom namenjena “reševanju teme o varnosti avtorskih pravic na naraščajočem trgu melodij.”

Obravnava področja kršitve avtorskih pravic v glasbeni industriji Južnokorejska platforma za izmenjavo melodij s peep-to-peep, Koong World, je trenutno registrirana patent za zaščito pred krajo s korejsko situacijo duševne lastnine, je zapisano v datoteki. Kung World pravi, da mu bo patent omogočil razrešitev teme kršitve avtorskih pravic v trgovini z melodijami.

Registracija patenta je manj kot eno leto po nastanku melodije- platformo za skupno rabo. Odkar izvira iz 1280, se platforma zdaj ponaša z več kot 2 milijonoma sodelavcev in več 150,000 registrirane pesmi.

Kot odgovor na datoteko Forkasta je Koong World aprila nekoč podelil patentno registracijo s strani Korean Mental Property Situation. , 2021. V drugi datoteki FN Data je zapisano, da je patent za “strategijo, ki podjetjem, ki se izvajajo na strežniku platforme za uglaševanje, ponuja uporabo popolnoma NFT, ki temelji na blockchainu.”

Izgradnja izstrelitvenega ekosistema V svojih povratnih informacijah po registraciji patenta je Kim Han-jo, predsednik Koong World, opisal kako patent pomaga umetnikom zaščititi svojo intelektualno lastnino. Predsednik je rekel:

V odgovor na ta patent ponujamo priložnost, da rešimo temo o varnosti avtorskih pravic v naraščajočega uglajenega trga in ob istem času zavestna digitalna potrdila za vse blago v e-trgovini, ki se je spremenilo v predmet v spletnih transakcijah z izdelki. Razumemo, da bomo kmalu ustvarili tehnologijo, ki bo razkrila lažno polemiko.

Predsednik je tudi namignil, da je uspeh patenta je odvisen od pristopa zagonskega ekosistema, ki “izkorišča vse spletno blago, vključno z glasbenimi in finančnimi podjetji, ter pridobi čudovito nadomestilo.”

V datoteki je pisalo Koong World’s NFT patent, ki je bil opisan kot prvi te vrste, naj bi se udeležil »konverznih« zaslužkov, ki se nabirajo ustvarjalcem melodij.

Kakšne so vaše ideje o teh spominih? Ponovite nam, kar dobite v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Terence Zimwara
Terence Zimwara je novinar, ustvarjalec in ustvarjalec iz Zimbabveja, ki je prejel nagrado. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških mednarodnih lokacij, tako lepo kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom zagotovijo pot do uničenja.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. To so milje redko takojšnja ponudba ali zbiranje ponudbe za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli skladbo, predmete ali podjetja, o katerih se govori, naštetih tukaj.

710314252

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -