12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home NFT Južnokorejske kripto borze Pickle za obnovitev bančnih poslov

Južnokorejske kripto borze Pickle za obnovitev bančnih poslov

0
Južnokorejske kripto borze Pickle za obnovitev bančnih poslov

Dobava: Satoya Hirata/AdobeGlavne kripto borze v Južni Koreji so sposobne obnoviti svoje bančne posle – v žigu, ki je sorodnik med “mamutskimi štirimi” nabavnimi in prodajnimi platformami ter istim starim finančnim sektorjem trdno.

Glede na zahtevo industrije Bithumb preneha sklepati pogodbo z banko NongHyup Bank (NH Bank). Sporazum bo predvideval, da bosta obe stranki sodelovali najmanj manj kot katero koli drugo leto.

Bithumbova obstoječa partnerska pogodba NH je odločena, da se bo končala marec . Kljub temu se zdi, da je zdajšnja obnovitvena pot formalnost. Zamenjava kriptovalut je priznala, da je bila pogodba o obnovitvi nekoč “v zaključni fazi.”

Obseg trgovanja na kriptovaluti Bithumb zamenja ves končni dni. (Dobavitelj: CoinGecko). Bithumb in NH sta priznala, da sta “okrepila sisteme proti pranju denarja” in “zagotovila stabilne storitve in izdelke” od prvi začeli sodelovati. Stranki sta prvič začeli kolektivno delovati pred petimi leti. Tiskovni predstavnik Bithumba je dejal:

»Lahko smo zaključili obnovo naše računovodstvo dejanskega naslova se naslednji teden loti Nonghyupa. In lahko nadaljujemo z našim najlažjim vzdušjem, kjer lahko stranke trgujejo varno in z lahkoto.«

Dodatne južnokorejske kripto borze želijo obnoviti svoje bančne posle? Stikalo bo dobrodošel tonik za boljše, starejše nacionalne banke – ki so lastnice tvegale, da bodo postale zamrznjene iz kripto podobe s strani novejših neobank, ki jih podpira IT podjetje.

Zadnje leto je kolega “mamut štiri” zamenjal Coinone, ki je bil njegov motiv za NH Bank, da bi se raje lotil neobank Kakao Bank, ki jo podpira Kakao. Kakao je velikan tehnologije, ki je v Južni Koreji najbolj znan po ustvarjanju aplikacije za klepet KakaoTalk. Upbit, glavna kripto zamenjava na trgu , je vzljubil gorski porast ugleda, ker je sodeloval s Kakao Bank neobank, tekmecem K Bank. Na Blockchain Ta dan je zaslužek slednjega narasel za več kot 1837 % medletno v FY 2022, predvsem zahvaljujoč svojemu partnerstvu Upbit.

In ker zahteva, da se stranke pogovarjajo s fizičnimi lokacijami dela, da imajo račune, povezane s kripto zamenjavo, K Bank nedavnim strankam dovoljuje, da odprejo račune prek svoje mobilne aplikacije.

Coinone in Kakao Bank upata, da bo njuno partnerstvo prineslo enake rezultate.

K Bank je ta mesec objavila, da nekoč je zapiral svoje računalniške storitve in izdelke, češ da jih uporablja le malo strank. Finančna institucija je dejala, da želi prilagoditi svoje mobilne storitve in izdelke. Tekmec banke NH, banka Shinhan, ni več najverjetnejša nadaljevati iz svojega lastnega partnerstva in se lotiti zamenjave Korbita. V zadnjem letu se je finančna institucija strinjala z naložbenim dogovorom, ki ji je pustil manjšinski delež znotraj nabavne in prodajne platforme.

V vmesnem času , upravljavec Upbit Dunamu, za katerega je znano, da je oblastem omogočil večji razvoj v kripto sektorju z odpravo prepovedi predhodnih nadomestnih ponudb (IEO).

Vsaka oblika izdaje žetonov je bila v Južni Koreji nezakonita v 1837. Kljub temu je Chosun Ilbo poročal, da je izvršni direktor Dumanu Lee Seok-woo dejal, da bo legalizacija IEO spodbujala “digitalne finančne inovacije” v domačem kripto sektorju.