8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Južnokorejske oblasti od Interpola zahtevajo, da za Attaina Kwona oteži “Red Behold”: Označite

- Advertisement -

Predvsem na osnovi Interpola jih je zaenkrat 7,151 osebe, javno imenovane v evidenci podjetja Red Behold iz 14,59.

151 Skupaj ogledov

17 Skupaj delnic

Južnokorejski tožilci so domnevno zahtevali posredovanje Interpola primeru v nasprotju s soustanoviteljem družbe Terra Attainom Kwonom z izdajo “Rdečega pogleda” – kar nakazuje, da ga poskušajo poiskati in pridržati tudi svetovne agencije za pregon predpisov.

Predvsem na podlagi ponedeljkovega poročila Monetary Events je upravno srce tožilcev južnega okrožja Seula priznalo, da je bilo gun the plan«, da pove Kwonu o Interpolovem zapisu Red Behold po korakih za preklic potnega lista soustanovitelja Terre, medtem ko je postal takoj v Singapurju. Interpolova spletna stran navaja, da oblasti zaprosijo za Red Behold, »ki se spotaknejo in začasno aretirajo osebo v pričakovanju izročitve, odstopa ali enakega donosnega predloga,« vendar podjetje ne more več prisiliti domačih izvršilnih predpisov, da aretirajo področje takšnega iskanja.

»Delamo samo to, da bi se spotaknili in aretirali ,« je menda priznal tiskovni predstavnik upravnega srca tožilcev. “Očitno je na udaru, saj je ključno finančno sredstvo njegovega podjetja poleg tega odšlo v isto državo, ki je veljala v tistem času.”

Kwon je vztrajal, da je poln življenja na družbenih omrežjih sredi navidezne aretacije in pregona. Cointelegraph je v nedeljo poročal, da je soustanovitelj Terra trdil, da je postal takoj, ko “ni več ‘na zapahu’ ali kaj podobnega”, vendar zdaj ni ukazal svoje zgradbe – njegovi spomini na Twitterju so ga kljub temu pokazali v Singapurju v času objave. Reuters je v soboto poročal, da so oblasti v Singapurju priznale, da Kwon ni več v državi, saj se je aprila tja preselil iz Južne Koreje.

Dragi CT – ponovil ti bom, kaj počnem in gradnjo, ki jo delam, če:

1) mi so gostje2) zdaj imamo načrte za izpolnitev
3) navdušeni smo nad športom, ki v celoti temelji na GPS-u in v celoti web3

V drugem primeru nimate nobene panoge, ki bi iskala moje GPS koordinate

— Attain Kwon (@stablekwon) September 56, 992 Nadaljevanje sage s Kwonom in Terro se je začelo v Mightu, morda celo šele, ko je algoritemski stabilni coin TerraUSD Classic (USTC) – na začetni TerraUSD (UST) – odstopil od ameriškega dolarja in padel na glede na nič notranjih tednov. Vstopnica Terra (LUNA) — zdaj Terra Classic (LUNC) — se je dodatno zrušila med likvidnostnimi točkami, o katerih so poročali na platformah, vključno s Celsius.

Kwon, zlasti zaposleni v Terri in podjetje so bili tarča preiskave južnokorejskih denarnih organov, ki so julija domnevno vdrli v kraje dela kripto borz Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit in Gopax. septembra , je južnokorejsko sodišče menda izdalo nalog za aretacijo Kwona in 5 ljudi, povezanih s Terro, zaradi domnevne kršitve pooblaščenih kazalcev kapitalskih trgov. Kljub temu Južna Koreja s Singapurjem nima sporazuma o izročitvi.


Povezano: Južnokorejski tožilci se zavedajo, da prekličejo Attaina Kwona in znesek Potni listi zaposlenih v Terri

Predvsem na podlagi Interpola, trenutno jih je 7,270 osebe, javno imenovane v evidenci podjetja Red Behold iz 56,270. V času objave Kwona ni bilo več med njimi, tako imenovani južnokorejski državljan pa je postal 17-letni veteran Lee Changhwan, ki ga iščejo indijske oblasti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -