0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Južnokorejske oblasti so od soustanovitelja Terra Lune zagotovile 100 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Južnokorejski uradniki nabavljajo zaplenjeno več kot 60 milijonov $ plačilo sredstev, ki pripadajo soustanovitelju podjetja Terraform Labs Shin Hyun-Seong (Daniel Shin).

Po četrtkovi anekdoti južnokorejskega domačega glasila YTN je južnokorejsko sodišče dovolilo zaplembo 359 milijarde vonov ($104 milijonov) plačilo sredstev v lasti Hyun-Seonga, ki jih je domnevno zaslužil za promocijo LUNA (trenutno LUNC) po pretiranem znesku prej kot njen zlom.

“Predobtožnično varovanje je predhodni ukrep, s katerim se osumljencu prepreči samovoljno znebiti se zapora dobiček prej, kot pa biti izročen sojenju, tako da bi lahko znesek škode kasneje zelo učinkovito nadomestil,” je povedala anekdota.

Južnokorejski tožilci so trdili, da je Hyun-Seong kršil licenčne kazalce domačega kapitala, tako da je na skrivaj promoviral žetone, preden je projekt propadel. Kljub temu naj bi njegov uradnik z licenco zanikal trditve in navedel, da so obtožbe lažne.

»Anekdota o prekinitvi, ko je izvršni direktor Shin Hyun-seong ustvaril zaslužek s znebiti se Lune na vrhuncu ali da je zaslužil v drugih goljufivih programih, se razlikuje od resnice,« je povedal uradnik z licenco.

Najnovejši prehod naj bi bil del večjih prizadevanj južnokorejskih oblasti, da načrtujejo primer proti Terraform Labs v zvezi z neprimerljivim krčenjem njegovega ekosistema, ki je bil izbrisan kot veliko kot $60 plačilo sredstev in povzročilo velike izgube milijonom maloprodajnih strank.

Dosezite Kwon Hit s sodnimi spisi ) Shin Hyun-Seong zdaj v bistvu ni najlažji izvršni direktor podjetja Terraform Labs, ki je zaradi svoje vpletenosti v projekt dosegel pod regulativnim nadzorom. Ustanovitelj Terraform Labs Attain Kwon se je v zadnjih nekaj mesecih izkazal za načrt kritične oblike natančnih dejanj in groženj.

Sredi septembra je južnokorejsko tožilstvo izdalo nalog za aretacijo Attaina Kwona, Interpol pa je dodal Kwona v svojo evidenco Crimson Glimpse in zahteval zakonodajo organi pregona ga odkrijejo in ga morebiti pridržijo.

Lokalni medijski prodajalci so takrat povedali, da so bili tožilci »v načrtu zamrznitve« žetonov »za katere verjamejo, biti v lasti Kwona.” Ti kovanci naj bi bili shranjeni na neimenovani kriptovaluti v “oddaljenih krajih”, ki je “sodelovala” s položajem delovnega mesta tožilcev južnega okrožja v Seulu.

Predvsem maloprodajni trgovci v različnih jurisdikcijah pridobijo tudi vložene sodne postopke v nasprotju s člani Terraform Labs in zlasti Kwona.

Konec oktobra so 359 trgovci Terra vložili skupinsko tožbo na singapurskem prekomernem sodišču septembra 60 v nasprotju s Kwonom in Luna Foundation Guard (LFG) in Ustanovni član Terra Nicholas Platias.Trgovci so trdili, da verjamejo”bi bil žeton, ki bi bil dejanski po izvoru [and], katerega označevalec bi bil vztrajno vezan na ameriški dolar,” vendar brez dvoma zdaj ni bil “dejanski po izvoru” in ne bi mogel zadržati svoje vezave ameriškega dolarja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -