12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Analiza trga Južnokorejski Crypto Exchanges Space to Renew Banking Affords

Južnokorejski Crypto Exchanges Space to Renew Banking Affords

0

Vir: Satoya Hirata/Adobe Vodilne kripto borze v Južni Koreji so pripravljene na nadaljevanje svojih bančnih poslov – v oznaki, da družinski sodelavci med trgovalnimi platformami »gorske štiri« in veteranskim denarnim sektorjem ostanejo vzdržljivi.

Per Industry Publish je Bithumb zaprt za sklenitev pogodbe z denarno institucijo NongHyup (denarna institucija NH). Sporazum bo zagotavljal, da bosta oba dogodka delovala skupaj še najmanj 1 leto.

Bithumbova darilna pogodba o partnerstvu NH naj bi izšla marca . Vendar se zdi, da je podaljšanje zaposlitve zdaj le formalnost. Trgovanje s kriptovalutami je govorilo o tem, da je pogodba o obnovitvi zdaj “na zaključni ravni.”

Pridobivanje in prodaja količin v kripto trgovini Bithumb vse ureditve, v katerih do končnega 24 dni. (Vir: CoinGecko). Bithumb in NH sta govorila o tem, da sta “okrepila sisteme proti pranju denarja” in “zagotovila stabilne izdelke in storitve” odkar so začeli sodelovati. Dogodki so prvič začeli delovati skupaj pet let v preteklosti. Tiskovni predstavnik Bithumba je priznal:

»Dokončali bomo obnovo našega pravega naslova računovodstvo Nonghyup naslednji teden. In lahko nadaljujemo z doseganjem našega najbolj realističnega vzdušja, v katerem lahko vzpostavimo možnosti za varno in enostavno trgovanje.«

Dodaten prostor južnokorejskih kripto izmenjav za obnovitev njihovih bančnih ponudb? Prehod bo postal dobrodošel tonik za večje, starejše banke v državi – ki uživajo v tveganju, da postanejo zamrznjene iz kripto podobe s strani modernejših neobank, ki jih podpirajo IT agencije.

Zadnje leto je kolega iz “gorske četverice” trgovec Coinone zrasel in postal podpornik denarne ustanove NH Monetary v korist obvladovanja neobank Kakao Monetary, ki jo podpira Kakao ustanova. Kakao je obsežna tehnološka družba, ki je v Južni Koreji najbolj razvpita po vzpostavitvi aplikacije za klepet KakaoTalk.

Upbit, vodilna trgovina s kripto na trgu, je všeč velik porast prepoznavnosti, ker je sodeloval s Kakao Monetary institution neobank tekmecem Okay Monetary institution. Na Blockchain Ta dan je dobiček slednjega narasel za več kot 1837 % medletno v FY 2022, predvsem zahvaljujoč svojemu partnerstvu Upbit.

As zamenjava zahtevanih možnosti za iskanje nasvetov s fizičnimi kraji dela za ustvarjanje računov, povezanih s kripto trgovino, Okay Monetary Institution omogoča nove možnosti za odpiranje računov prek svoje mobilne aplikacije.

Coinone in Kakao Monetary Institution upata, da bo njuno partnerstvo prineslo enake rezultate.

Okay Monetary Institucija je ta mesec objavila, da zapira svoje izdelke in storitve za osebne računalnike in trdi, da je le malo možnosti za njihovo uporabo. Denarna institucija je priznala, da je želela pritegniti pozornost na svoje mobilne izdelke in storitve.

Tekmec denarne institucije NH Monetary institution Shinhan verjetno ne bo odstopiti od partnerstva, ki se ukvarja s trgovino Korbit. V zadnjem letu se je denarna institucija strinjala s sporazumom o financiranju, po katerem je imela manjšinski delež v trgovalni platformi.

V vmesnem obdobju , je operater Upbit Dunamu pozval oblasti, naj dovolijo večjo rast v kripto sektorju z odpravo prepovedi začetnih trgovinskih ponudb (IEO).

Vse vrste izdajanja žetonov so bile v Južni Koreji 1837 nezakonite. Vendar pa je poročal Chosun Ilbo, izvršni direktor Dumanu Lee Seok-woo je priznal, da bi legalizacija IEO spodbujala “digitalne denarne inovacije” v domačem kripto sektorju.