15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Južnokorejski finančni regulator je organiziral sestanek zaprtih vrat z 20 kripto borzami

Južnokorejski finančni regulator je organiziral sestanek zaprtih vrat z 20 kripto borzami

South Korea’s Financial Regulator Holds Closed-Door Meeting With 20 Crypto Exchanges

Regionalna poročila razkrivajo finančne podatke Južne Koreje Komisija za storitve (FSC) se je zaprto sestala s približno 20 različne borze kriptovalut 3. junija. Poročilo poudarja, da so vsi operaterji navideznih sredstev (VASP), ki so se udeležili sestanka, imeli certifikat ISMS (Information Security Management System).

Južnokorejski regulator ima sestanek z zaprtimi vrati z VASP

A poročilo , ki izhaja iz D.Street, ki je citiral nerazkrite vire, je navedlo, da se je južnokorejska FSC srečala z 20 “majhne in srednje velike borze v Južni Koreji” za razpravo o kriptovalutnem okolju.

Insajderi so še ugotovili, da bi izmenjave lahko podrobno obravnavale pritožbe na finančni regulator. Predstavniki izmenjav s certifikatom ISMS, ki so se udeležili srečanj, so prišla iz podjetij, kot so Upbit, Bithumb, Korbit, Coinone, Kordax, Coinncoin, Tennten, Poblegate in Flybit.

Sestanek je bil imenovan „Svetovanje pri registraciji poročila“, poročilo pa je opozorilo, da so samo „Upbit, Bithumb, Korbit in Coinone“ izpolnili „pravo ime ”Zahteva trgovanja. Te štiri kripto borze so v Južni Koreji znane kot “velika četverica”. D.Street je poudaril, da 16 majhen do srednje borze izrazile težave pri izpolnjevanju mandata „pravega imena“.

Državljani Južne Koreje s čezmorskimi kripto računi bodo morali prijaviti imetja v 2023

Medtem pa drugo poročilo podrobno opisuje, da je Južna Koreja državna davčna služba (NTS) je razkril, da morajo rezidenti z računi na tujih kripto borzah svoja kripto imetja prijaviti davčnim uradnikom. NTS je opozoril, da bodo čezmorska kripto pravila začela veljati 1. januarja 2022, in ljudje morajo prijaviti kripto imetja do junija 2023.

Novica sledi Službi za finančni nadzor (FSS), ki je dodeli vodji regulativnih prizadevanj za kriptovalute v Južna Koreja. Poleg tega se regulativni organi v Južni Koreji ukvarjajo s premijo kimchi . “za nekatera kripto sredstva v državi.

Kaj menite o sestanku pri zaprtih vratih 20 borze in južnokorejski FSC? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Biden Makes Cryptocurrency a Focus of New Anti-Corruption Directive for National Security

India's Central Bank RBI Still Has 'Major Concerns' About Crypto After Saying Ban No Longer Valid

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bithumb, BTC, Coinncoin, Coinone, Crypto, kripto izmenjave, Komisija za finančne storitve, certificiran ISMS, Korbit, Kordax, nacionalni davek storitev, NTS, Poblegate, Južna Koreja, Tennten, upbit

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments