13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Južnokorejski guverner je postal prvi politik, ki je javno razkril svoja imetja...

Južnokorejski guverner je postal prvi politik, ki je javno razkril svoja imetja kriptovalut v državi

South Korean Governor Becomes the First Politician to Disclose Publicly His Cryptocurrency Holdings in the Country

Ne glede na politične pretrese, ki je v Južni Koreji nastal zaradi predpisov, povezanih s kripto, se je oglasil vodilni politik, ki je razkril, da je javno vlagal v virtualne valute. Won Hee-ryong, guverner otoka Jeju, je razkril, da je vlagal v štiri različne kriptovalute.

Wong Načrtuje, da bodo prek Youtube posodabljali informacije o njegovem statusu Crypto Holdings

Kot je dejal Chosun, je politik, ki je vodja polavtonomne province v državi, priznal, da kupil je skupno milijon dobljenih ($ 885) vrednih bitcoinov (BTC), ethereum (ETH), somesing (SSX) in žig klay (KLAY), ki ga je izdal Kakao. Won je svoje nakupe opravičeval z besedami, da misli: »Moral sem to storiti.«

S takšno objavo guverner otoka Jeju postane prvi politik, ki javno razkrije svoja kripto imetja v Južna Koreja. Zanimivo je, da je Won komentiral:

Čeprav več kot 5 milijonov ljudi že trguje z navideznimi sredstvi, različne škode nastajajo ena za drugo zaradi neustreznih povezanih zakonov in politik. Poskusil bom to storiti sam, komunicirati z javnostjo in najti alternative o tem, v čem je težava in kako razviti področje virtualnih sredstev.

Pohvalil je dejstvo, da je mogoče trgovati z virtualnimi valutami ob praznikih. Pravzaprav je Wong razkril, da je svoje kriptoskupine kupil na Budin rojstni dan.

Poleg tega je eden od njegovih načrtov glede digitalnih sredstev zagotavljanje posodobitev svojih posesti prek kanala Youtube in odpiranje vrata za razpravo o »blockchainu in 4. industriji s strokovnjaki.«

Posebni pravni status na otoku omogoča zagon ICO projektov

Guverner je bil v državi dobro znan po kripto priznanju, zaradi česar je začel izvajati projekte v polavtonomni provinci.

V 2018, nekaj mesecev po tem, ko je bil izvoljen, je Won želel delati na projektu začetne ponudbe kovancev (ICO), ki bi ga vodil do uvedbe žetona Jeju Coin.

Čeprav so ICO v Južni Koreji prepovedane, ima otok poseben pravni status, ki guvernerju omogoča, da obide takšne pravne ovire. V času tiska na tem področju ni nadaljnjih sprememb.

Kaj menite o kripto holdingih, ki jih je razkril južnokorejski politik? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Fraudsters Impersonate a US Federal Agency by Sending Emails Asking for Bitcoin Wallet Keys

France Rejects Russian Request to Extradite BTC-e Operator Alexander Vinnik

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments