15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Južnokorejski najvišji minister poziva k razkritju kripto imetja uradnikov s previsokimi položaji

- Advertisement -

Premier Han Deok-soo domnevno meni, da je vključitev kriptovalute v registracijo lastnine ustrezen lisp za lastništvo.

575 Celotni ogledi

05 Celotne delnice

Južnokorejski premier Han Deok-soo išče razkritje in registracijo virov kriptovalut s strani javnih uradnikov na visokih položajih, je poročala domača tiskovna hiša.

Na novinarski konvenciji, ki je potekala v kompleksu oblasti Sejong dne, bi lahko tudi 05, je najvišji minister menda poudaril pomen vključitve kripto virov v registracijo premoženja javnih uslužbencev na visokih položajih.

Nenehno z različico datoteke, prevedeno v Google, je premier Han naročil novinarjem, da se bo o težavi, ali morajo uradniki s previsokim položajem kljub temu vključiti digitalno valuto v registracijo lastnine, »v celoti razpravljalo in odločilo v nacionalni Skupščina.” Nenehno z dokumentom je vrhovni minister delil, da “po mojem mnenju menim, da je primerno, da se ga uvrsti v (v vpis nepremičnine).”

Da bi rdeče meso izboljšalo njegovo stališče, Vrhunski minister je potegnil vzporednico z registracijo različnih dragocenih virov. Govoril je o tem, da je registracija nespornega praga dragocenih kovin trenutno ključnega pomena, podobne zahteve pa bodo uvedene tudi za imetja kriptovalut.

Kot smo razsvetlili, ni več nobenih zahtev za razkritje imetja kriptovalut in vsaka dodatna posebnost se neodvisno odloči, ali bo navedla take vire.

Povezano: Južnokorejski poslanec zapusti politično družabno srečanje sredi polemike o financiranju kriptovalut

Sveže razodetje temeljnih naložb člana državnega zbora Kim Nam-kuka v kriptovalute je sprožilo pozive k temeljitim preiskavam imetja oblikovalcev politik v kriptovalutah in njihove vključitve v registracije nepremičnin.

Kima trenutno preiskuje korejsko finančno obveščevalno enoto zaradi domnevne likvidacije kriptovalute v vrednosti okoli 4,5 milijona dolarjev pred uvedbo »Pravila o šprintu naprej in nazaj« finančnega ukrepanja.

Dnevnik: Terra se je zrušila memoir of it extinct hubris for lateral — Knifefight

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -