14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Južnokorejski podpredsednik vlade olajša antikripto retoriko in si prizadeva ustvariti več možnosti...

Južnokorejski podpredsednik vlade olajša antikripto retoriko in si prizadeva ustvariti več možnosti na domačem trgu

South Korean Deputy Prime Minister Eases Its Anti-Crypto Rhetoric, Aims to Create More Opportunities on Domestic Markets

Južnokorejska vlada se zdi bo sprostila svoj antikripto ton, saj se je namestnik predsednika vlade oglasil z izjavo, ki je odprla vrata za prihodnji odprti dialog o temah navideznih valut. Hong Nam-ki je razkril, da uradniki ocenjujejo načine, kako mlade spraviti na “domače trge premoženja” in s tem prinašajo več priložnosti.

Gospodarska agenda cilja tudi na naložbe na borzi s poudarkom na mladini

V skladu z izjavo Hankook Ilbo iz Hong Nam-kija – ki je tudi finančni minister države, je dejal, da je treba “okrepiti podrobnosti politike in podpreti prizadevanja za domači trg premoženja, kjer je zanimanje mladih veliko,” glede na trge kriptovalut.

Takšne besede so se pojavile po vladnih načrtih, da pristopi k trem vidikom gospodarstva, je dejal podpredsednik vlade, vključno z zaposlovanjem mladih, nastanitvijo in oblikovanjem premoženja.

Poleg tega je Hong poudaril “veliko zanimanje” med južnokorejsko mladino za politike domačega digitalnega trga premoženja. Medtem je medij izjavil, da je podpredsednik vlade delniške trge vključil tudi v vladni dnevni red, ki je namenjen mlajšim.

Zanimivo je dejstvo, da je Hong naslovil kriptovaluto tema, ki je postala vroč krompir za zakonodajalce, presenetljiva poteza. Marca 2021 se je z ostrimi besedami skliceval na kriptovalute, rekoč, da gre za “pregret trg”, ki ga je “mogoče problematično. “

Takrat je Hong komentiral:

Virtual sredstva in sektorji kriptoaktiv se pregrevajo v primerjavi z njihovo dejansko vrednostjo.

Demokratska stranka išče ujeti glasovanje mladih

Tudi vladna retorika o ciljanju mlajših državljanov v njihovem gospodarskem načrtu pravzaprav ni presenetljiva poteza.

Glede na to, da bodo državne volitve potekale leta 2022, je demokratična stranka vladajoča. Politična stranka, ki se zdaj bori za ulov teh volivcev zaradi razočaranja, ki je nastalo zaradi strožjih predpisov o kripto.

Kot so Bitcoin.com News poročali v začetku tega meseca, je Koh Yong Jin, sekretar vladajoče stranke odbora za strategijo in finance državnega zbora je izjavil, da razmišljajo o načinih za preložitev časovnega okvira novih finančnih pravil o kriptovalutah. “Slišal bom, če je prav, da zamujam,” je rekel.

Kaj menite o besedah ​​podpredsednika vlade Južne Koreje? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

US Treasury Unveils Biden's Proposed Tax Measures — Cryptocurrency Transfers Over $10,000 to Be Reported to IRS

Top US Banking Regulator to Review Cryptocurrency Standards Under New Leadership

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments