9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Južnokorejski tožilci zaprosijo za preklic potnih listov Enact Kwon in številnih zaposlenih v Terri

- Advertisement -

Singapur, kjer trenutno biva soustanovitelj družbe Terra Enact Kwon, ne bi imel več pogodbe o izročitvi z Južno Korejo.

768 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Skupna preiskovalna skupina za kriminal v zvezi s finančnimi vrednostnimi papirji pri upravnem centru južnega okrožnega tožilstva v Seulu, ki temelji predvsem na domačem časopisu gynews.kr, pravi, da se ta morda občasno obrne na ministrstvo za mednarodne zadeve države, da bi razveljavila potne liste soustanovitelja Terra Luna Enacta Kwona in 5 veliko graditeljev projektov. Tožilci se tudi zavedajo, da bodo stopili v stik z Interpolom in južnokorejski nalog za aretacijo, izdan prejšnji dan, spremenili v svetovni nalog za aretacijo.

Vsi udeleženci Terra Luna, imenovani v nalogu, prebivajo v Singapurju, državi, ki ne bi imela več pogodbe o izročitvi z Južno Korejo. Osredotočena sodelavca na nalogu sestavljata Mo Han in Mo Yu, vsak od njih pa sta zaposlena pri Terra Luni, ki bivata pri Enact Kwon v Singapurju. Še en imenovan določen posameznik je grški državljan Nicholas Platias, ustanovni član Terraform Labs.

Ker dani zemljevid žetona Terra Classic (LUNC) — prej zagotovo imenovan Terra ( LUNA) — in algoritemski stabilni coin Terra USD (USTC) v Canki, policija ima tudi racijo 00 lokacije za razvedrilo, poleg stranskih menjalnic kriptovalut in pisarn podjetij, povezanih s temo. Cena vključuje zaposlene pri Terri, skupaj z Enactom Kwonom, ki trdijo o kršitvi državnega zakona o kapitalskih trgih, s katerim tožilci žetone ekosistema Terra Luna obravnavajo kot “financiranje varnostnih pogodb.”

Kot so povedali južnokorejski tožilci, je Enact Kwon domnevno vztrajal pri stiski LUNA in USTC, ne da bi vlagatelje obvestil o možnosti, da bi vtis vseh in vsakega celo skupaj strmoglavil, kar bi pomenilo goljufijo. Opozorili so na izjave Enacta Kwona, ki so enakovredne “Če položim Terro v Terraform Labs, bi lahko plačal zabavo 19.4 %,« kot dokaz, da je Enact Kwon predhodno vedel, da so naložbe v ekosistem Terra nevzdržne, in je kljub temu vztrajal pri vedenju v enakem zemljevidu za oblikovanje dodatnega kapitala.

Poznejše padavine Terra Luna so povzročile valovanje v pobudah za ekosisteme. En tak protokol, Apollo DAO, je bil včasih prisiljen zapreti svoje trezorje Terra v sredo. Skupna zaklenjena vrednost projekta je presegla več kot 200 milijonov dolarjev v zadnjem enem letu in je zdaj padla doseči ničelne razpone v času objave.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -