17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Južnokorejski zakonodajalci ‘morajo odkriti’ kripto imetja – izpad ‘Coin Gate’ se nadaljuje

- Advertisement -

Ponudba: Joshua Davenport/Adobe Južnokorejski zakonodajalci so popolnoma “zavezani” poučevati svoja kripto imetja po vsesplošnem negodovanju zaradi domnevnega “trgovanja z notranjimi informacijami.”

Odbor za politične zadeve Državne skupščine je soustvarjal resolucijo, ki bi morda odpravila »prostovoljni« pripomoček, s katerim se od njih zahteva, da dokumentirajo svoja imetja kriptosredstev.

Vendar bo tovrstni pripomoček verjetno postal de facto dobro znan protokol, trdijo južnokorejski prodajalci medijev.

Rast vzkipi za petami škandala, ki je zajel državni politični svet in vključuje poslanca Kim Nam-kuka.

Škandal je so mediji poimenovali “Coin Gate”.

Kim, ki je bila prej vse bolj priljubljena zvezdnica v glavni opozicijski demokratski stranki, je odstopil s te priložnosti .

Zanika krivdo, kljub temu pa je bil obtožen izvajanja sumljivih poslov s kripto zaračunava približno 4,5 milijona dolarjev.

Nekaj ​​izkušenj trdi, da je obtoženi Kim umaknil svoje kripto imetje z domačih borz prej kot uveljavitev pravila Coast in nazaj marca 2022.

Če je primerno, lahko to predstavlja tudi trgovanje na podlagi notranjih informacij, kar pomeni, da je deloval na smernice bližajoče se lepe zamenjave.Dve največji kripto borzi v državi, Upbit in Bithumb, so ta teden preiskali tožilci, ki so preiskovali sredstva.

In zdi se, da je negodovanje namenjeno spodbujanju zakonodajalcev k dejanjem.

Medijski trgovci na drobno EDaily, Money S in Newsis so poročali, da so se vodilni predstavniki vseh prevladujočih političnih strank udeležili seje odbora za zaprtimi vrati o zadevi na Can also 990.

Stroški bitcoinov v primerjavi s prejetimi južnokorejskimi v zadnjem enem letu. (Ponudba: Morningstar/Google)Coin Gate: Will South Želijo korejski zakonodajalci odkriti svojo kripto? Pododbori že vztrajajo pri predlogu odbora in so postopek pregleda začeli prejšnji dan – kljub temu ni več verjetno, da se bo zadeva končala tam.Nekateri zakonodajalci želijo vsako osebo 300 sodelavce Nationwide Assembly, ki jih je treba preiskati.

Mnogi se zavedajo, da tudi Kim ne more biti več v celoti poslanec za “Coin Gate.”

Poslanec Folks’s Vitality Yoon Han- hong, član odbora za politične zadeve, znan kot preiskovalec “vseh ” poslanci.

Obseg trgovanja na južnokorejskem trgu – glavna kripto zamenjava Upbit v zadnjem tednu. (Ponudba: CoinGecko) Nedavni južnokorejski zakon določa, da morajo zakonodajalci natančno poučiti o zaračunavanju lastnine, denarja ali delnic nad 7 USD,1705.

Ampak ne za imetnike kriptovalut obstajajo precejšnje potrebe.

Poslanci vztrajajo pri predlagani vključitvi nenavadne resolucije kot klavzule v bližajoči se zakon o “varnosti” imetnikov kriptovalut.

Osnutek akta je že v fazi razvoja odbora prej kot glasovanje v skupščini. Kripto deklaracije za poslance so že sprejete v državah, ki ustrezajo Ukrajini.

V Ukrajini zakonodajalci trdijo, da so bili prej zavezani razkritje letnih razkritij vodenja kriptovalut. 275942 Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno redno objavo

Kratek 3-minutni pogled na nedavne podatke kripto zapisov!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -