8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Južnokorejsko ministrstvo priporoča uveljavitev določenih pooblaščenih kazalcev Metaverse

- Advertisement -

MSIT je ugotovil, da vsiljevanje starejših zakonov deluje kot odvračilo od širjenja najsodobnejših ekosistemov.

688 Skupaj ogledov

59 Skupni deleži

Ministrstvo za znanost in IKT (MSIT) Južne Koreje je objavilo načrte za zamenjavo načinov, ki so bili od vsiljevanja pooblaščenih nasvetov za stare šolske video igre na Metaverse. Kot nadomestek se je ministrstvo odločilo, da ponovno prešteje nove napotke za spodbujanje širjenja nastajajočega ekosistema.

Zanimanje Južne Koreje za pridobivanje ekosistemov Web3 in Metaverse dokazuje $480 milijonsko naložbo, ki jo je vložila v videz in- hišni Metaverse. Vzporedno s tem prizadevanjem je MSIT ugotovil, da vsiljevanje starejših zakonov deluje kot odvračilo od širitve najsodobnejših ekosistemov.

Na prvem sestanku odbora za politiko nacionalne evidence je MSIT poudaril, da “sedaj ne bomo vplivali na napako pri urejanju povsem novega prevoznika z zakonom o nagrajevanju.” Potem pa vse znova, sferične razprave, ki Metaverse označujejo kot video igro, so sproščene na mizi.

Ministrstvo se je odločilo, da nove industrije — v povezavi z Metaverse, avtonomno vožnjo in platformami za pretakanje OTT — zahtevajo oblikovanje novih zakonov. Na področju Metaverse je MSIT izrazil pomisleke glede oviranja industrijskega vztrajanja zaradi pomanjkanja sprejemljive in institucionalne podlage. Če razkrijemo misel, se grobi prevod izvora klika glasi:

»Vzpostavite kazalce za razvrstitev izdelkov iger in metaverzov za racionalno in dosledno zakonodajo ter okrepitev za uveljavitev povezanih pooblaščenih kazalcev (uveljavitev določenih avtoriziranih kazalcev v metaverzumu in množice drugih.)”Pred tem, 1. septembra, so ljudje v državni skupščini podprli ustrezen predlog za uzakonitev zakona o spodbujanju industrije Metaverse za izboljšanje spremembe Web3.

Povezano : Jug Koreja ima težave z nalogom za aretacijo ustanovitelja Terra Composea Kwona

Medtem ko podpirajo širitev najsodobnejših tehnologij, južnokorejske oblasti nadaljujejo z zatiranjem nas, ki vodimo ekosistem Terra .

Južnokorejski tožilci trdijo, da je Compose Kwon, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Terraform Labs, domnevno ogoljufal trgovce z izdajo LUNA in USTC, ne da bi trgovce obvestil o nevarnosti, da bi znamka vsakega morda skupaj strmoglavila. .

Zaradi tega tožilci absorbirajo prošnjo pri oblasteh za preklic potnih listov Kwona in raznih delavcev Terre.

1434

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -