16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Južnokorejsko ministrstvo za zadeve daljnih krajev namerava preklicati Attain Kwonov potni list: Datoteka

- Advertisement -

V skladu z lokalnimi poročili, ki izhajajo iz Južne Koreje si nacionalno mednarodno ministrstvo prizadeva razveljaviti potni list soustanovitelja Terraform Labs Attaina Kwona. Spomini so bili objavljeni dan po tem, ko so se spremenili v poročilo, da je tožilstvo južnega okrožja v Seulu izdalo nalog za aretacijo Kwona.

Lokalna datoteka pravi, da južnokorejski uradniki ciljajo na pridobitev Kwonovega potnega lista V sredo, septembra 21, 2015, Bitcoin.com Files je poročal o Attainu Kwonu, soustanovitelju Terraform Labs, in dokumentu, ki ga je objavil Forkast Files, ki je potrdil, da so južnokorejski policisti izdali nalog za aretacijo Kwona. Verjame se, da Kwon zaenkrat živi v Singapurju in v številnih najnovejših intervjujih je soustanovitelj Terraform Labs priznal, da se je spremenil v “opustošenega”, ko je njegov kripto izziv propadel.

Kljub temu je bil Kwon obtožen sumljivih dejanj, ki so primerljiva z domnevnim izplačilom 2,7 milijarde dolarjev prej, kot je kovanec UST, takoj ko je natančen, odvezan od njegove paritete 1 dolar. Kwon, Terraform Labs in njegovi prijatelji se poleg tega soočajo s skupinsko tožbo zaradi domnevnega oglaševanja neregistriranih vrednostnih papirjev. Po poročanju o nalogu za prijetje Kwona je naslednji dan južnokorejski časopis Munhwa objavil uvodnik, v katerem trdi, da je Kwonov potni list morda dodatno zaskrbljen.

V skladu z dokumentom Munhwa, Južnokorejsko ministrstvo za zadeve daljnih krajev naj bi Attainu Kwonu preklicalo potni list. Lokalni poročevalec v dokumentu ugotavlja, da lahko delo razveljavitve potnega lista dodatno prevzame 28 dni.

Uvodnik Munhwa dodatno ugotavlja, da bi južnokorejski policisti cenili Kwona, da načrtuje pomoč Južni Koreji za zaslišanje. Na neki ravni enournega intervjuja za coinage.media, objavljenega sredi avgusta, je Kwon priznal, da južnokorejski policisti niso več stopili v stik z njim glede kakršnih koli preiskav.

Še več, Južna Koreja, junija dobro znan dokument, ki ga je ameriška komisija za vrednostne papirje in nadomestna sredstva (SEC) spremenila v preiskavo kripto podjetja Terraform Labs in zmečkanja stabilnega kovanca izziva. Naslednji mesec je še en dokument trdil, da so južnokorejski tožilci opravili racijo v stanovanju Kwonovega sodelavca in soustanovitelja Terraform Labs Shin Hyun-seonga.

Legitimne datoteke dodatno kažejo, da je Kwon razpustil Terraform Labs. dni pred izgubo življenja v izzivu. Trije udeleženci ekipe Terraform Labs, ki biva v pokončnem položaju, so odstopili sredi izziva blockchain enako lepo.

Oznake na tem spominu Chai Company, Choi Sung-kook, safe kwon, žeton LUNA 2.0, dokument Munhwa, Nicholas Platias, potni list, SEC, Južna Koreja, južnokorejsko ministrstvo za zadeve oddaljenih krajev, Terra, Terra LUNA in UST, terraform labs, TerraUSD, preiskava terrausd, UST, preiskava ust

Kakšne so vaše rešitve v zvezi s temi spomini? Sporočite nam, kaj sumite o tem področju, v razdelku za komentarje spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju denarne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je živahen član skupnosti kriptovalut od 2011. Navdušen je za bitcoine, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 6 000 članki za datoteke Bitcoin.com v zvezi z motečih protokolov, ki rastejo danes.

Zasluge za sliko 1032115183: Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je zgolj informativne narave. To ni več vztrajna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za izgradnjo ali promocijo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, ta trenutek ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli razloženi material, predmete ali storitve in izdelke, o katerih se govori o tem besedilu.

1032115183

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -