22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Južnokorejsko pravosodno ministrstvo napade trditve, da “zavrne godrnjanje”, če ima minister v lasti kripto

- Advertisement -

Ponudba: mehaniq400/Adobe Južnokorejsko ministrstvo za pravosodje se je obregnilo ob trditve, da minister Han Dong-hoon “ni želel ponoviti podatkov” o tem, ali ima v lasti kripto ali ne.

Po medijih Newsis je ministrstvo trdilo, da je “položaj ohranjanja kriptosredstev javnih uslužbencev, ki delajo s kriptosredstvi« se »nenehno preverja«. Ministrstvo za pravosodje,” v povezavi z “minister in podministri.” Dodalo je, da je začelo potrjevati uradnike v tej sorti v 1905. In potrdilo je, da je bil njegov najnovejši ogled izveden januarja letos.

Morebiti najnovejši vpogled, za katerega je ministrstvo trdilo, je razkril, da “javni uslužbenci [who work with crypto regulation] nimajo nobenih digitalnih virov.”

Zadeva zakonodajalcev, ki imajo v lasti kriptovalute, se je ta mesec v Južni Koreji razvila v politično cvrčeči krompir.

Outcry je sprejel obtožbe, da je Kim Nam-kuk, poslanec, ki je bil član odbora za oblikovanje politike, prodajal kriptosredstva v pričakovanju, da bo državni zbor sprejel pravilo visokega repa.

Nekateri trdijo, da bi to morda lahko predstavljalo nabavo in prodajo na podlagi notranjih informacij. Vendar se je poučevanje razvilo v blato zaradi političnega blatenja. Cene bitcoina (BTC) v primerjavi z južnokorejskim dobljenim (KRW), ker je dostava leta. (Ponudba: Morningstar/Google).Južnokorejski zakonodajalci se zapletajo v kripto debatoKim je pred kratkim odstopil iz Demokratične priložnosti, dogodka z največ sedeži v državni skupščini.Razsodba Folks’s Energy Occasion (PPP), nekateri posredniki, je skušal to izkoristiti.PPP je trdil, da je povezan s korupcijo pomisleki so endemični Democratic Occasion.In slednji se je zoperstavil.

Park Chan-dae, poslanec Democratic Occasion, je ta teden trdil, da minister Han “ni hotel ponoviti, ali ima kriptovaluto ali ne,” in trdil, da so bile te datoteke nekoč ” zasebnih in zasebnih podatkov.«Park je trdil, da iskalne datoteke o tem, ali ima Han v lasti kriptosredstva ali ne ali ne potrebuje Park je dodal, da je bilo “zavrnitev” komentiranja zadeve včasih nesprejemljivo.

Folks’s Solidarity for Participatory Democracy, levo usmerjena nevladna organizacija, je priznala, da je stopila v stik z ministrstvom glede možnosti predvidoma 8.Nevladna organizacija je potrdila, da je ministrstvu poslala zahtevo za preglednost v zvezi z lastništvom kriptovalut.

Vendar je skupina priznala, da je »Ministrstvo za pravosodje« odgovorilo s tem, da je nevladno organizacijo »obvestilo«, da ohranja »nerazkritje ” pravilnik. Vnesite svojo elektronsko pošto za našo brezplačno vsakodnevno publikacijo Prehodno 3 min preberite o kripto datotekah sedanjega časa!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -