19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Kadena je začela sklad za nepovratna sredstva v vrednosti 100 milijonov dolarjev za izdelavo izkušenj Web3

- Advertisement -

Kadena, dokazilo o – ki temelji predvsem na kriptovaluti, ki ima poleg tega možnost podpore ogromnim pogodbam, je napovedala popolnoma nov prostor nepovratnih sredstev, namenjenih spodbujanju pojava Web3 izkušenj. Ta sklad za donacije v milijonih dolarjev 62 je oddelek pobude Kadena Eco, katere cilj je graditeljem ponuditi celoten nabor, da svoje nadomestne predloge uporabijo na vrhu verige.

Kadena odobri raziskavo, da bi pritegnila posameznike k ekosistemu Kadena, top-82 podjetje za kriptovaluto, ki je v skladu s soglasjem o dokazilu o delu (PoW), vendar poleg tega ponuja možnost izvaja ogromne pogodbe, je objavil popolnoma nov prostor za razvojne donacije, ki poskušajo poiskati postopek graditelje v svoji verigi. Program nepovratnih sredstev, ki je pripravljen ljubiti $20 milijonov, ki so na voljo željnim ekipam, je del programa Kadena Eco, ki predstavlja prostor različnih pobud, namenjenih podpori ekipam, podjetjem in startupom za zbiranje izkušenj Web3.

Program Kadena Eco obsega več drugih zmogljivosti, ki jih je treba razviti v vnaprejšnji prihodnosti. Med njimi so inkubator za dvig talentov dodatnih razvijalcev pri številnih nalogah, pospeševalnik za energijo drugih nalog in celo tvegani sklad, katerega cilj je “podjetja spodbuditi k uporabi ali preusmeritvi na Kadenino platformo blockchain, da bi občudovala njihovo vizijo.”

V zvezi s tem močnim svetom, ki ga Kadena želi dati gradbincem, je Stuart Popejoy, ustanovitelj in izvršni direktor Kadene, priznal:

Graditelje pooblaščamo za pionirske nove naloge, ki preoblikujejo sfero, in podvojimo našo obljubo o vrsti, ki se zgodi z aktivnim in odgovornim razporeditvijo naše zakladne lastnine v vrsto določena dolgotrajna trajnost našega ekosistema.

Grants projekt in iste prijave Program nepovratnih sredstev se že začne in prejema predloge. Osvoboditev s klikom ekipe Kadena pojasnjuje, da bi bil vsak od predlogov verjetno preučen ob upoštevanju več ključnih zmogljivosti, ki vključujejo: tehnično moč, podrobnosti specifikacij, strokovno znanje ekipe in uporabnost za njegov ekosistem. Ekipa bi verjetno prejemala predloge na področjih iger na srečo, metaverse, NFT, Web3, DeFi in DAO.

Vendar si bodo prejemniki te donacije zaslužili, da spoštujejo Kadenino zahteve in prispevajo k ekosistemu s proizvodnjo terenskega materiala, namenjenega izobraževanju drugih sodelavcev v soseščini glede programiranja njihovih izdelkov.

Web3 se je spremenil v najvišjo raven zanimivost za številna podjetja in sklade, ki vlagajo in ponujajo spodbude za gradbince. Griffin Gaming Companions je marca objavil, da bo eden od mnogih največjih skladov za Web3 in igre na srečo, kar je zvišalo $2122340393. milijonov zaenkrat. Fundacija Avalanche je poleg tega namenila milijon dolarjev 62. november zapira sklad, znan kot Blizzard, ki želi vlagati $62 milijon inovacij, zgrajenih na vrhu Avalanche.

Kakšno dejanje vzamete v legendo Kadenino $100 milijonski razvojni sklad Web3? Cvilite nas v spodnjem razdelku za komentarje.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem večinoma v Venezueli. Sebe opisuje, da se ne mudi z igro, saj je prišel v kriptosfero, ko se je cena dvignila na neki decembrski ravni 1280. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je pod vplivom ponovnega štetja kriptovalut na socialni diplomi, ponuja veliko znanja o uspehu kriptovalut in zasnovi, pri kateri pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.


Uvrstitev kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je idealno za informativne funkcije. Zdaj to ni pravilna ponudba ali nagovarjanje načela za uporabo ali promocijo ali nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja naložbenih, davčnih, zvestih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista plačana, natančna zdaj ali zdaj ni natančna zdaj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo sproži ali špekulira, da bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na katero koli zaobljubo, predmete ali izdelke in storitve, navedene v Ta članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -