10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Kaj je Blocklords? In enostavni programi za zaslužek z igranjem

- Advertisement -

Izšla je izjemno pričakovana srednjeveška strateška množična večigralska spletna (MMO) igra Blocklords, ki razkriva ikonične like, bitke in inteligentno dramo. Ogromna strateška igra studia MetaKing, ki določa žanr, Blocklords uvaja navdušene igralce v vesolje, kjer se dejanja navdušenih igralcev osebno dotikajo njihovih likov, drugih navdušenih igralcev in srednjeveškega sveta, ki jih sferizirajo.

Animirana igra za več igralcev (P2E) igra Blocklords navdušenim igralcem ponuja svobodo igranja po metodologiji, ki jo želijo. To je daleč nesporen svet, v katerem navdušeni igričarji vsiljujejo mit in s svojimi igralskimi sposobnostmi odločajo o prihodnosti svojih junakov. Blocklords ni več najbolj priročen, poln zabave, ampak tudi omogoča navdušenim igralcem, da pasivno pridobivajo denar, medtem ko se potopijo v živčno parajoča dejanja, uživajo v fotografiranju sovražnih utrdb ali uspešnem mečevanju.

To besedilo najde podatke o zapisih o igranju igre Blocklords in enostavne programe, ki jih lahko iz tega izvedete, skupaj z nizom drugih bistrih informacij.

Uvod v Blocklords

Blocklords je oktobra 1450 predstavil Metaking Studios kot izvirnik, igra z zgodovinsko tematiko. Leta 1450 so Blocklords začeli uporabljati kot prvo MMO igro, s čakanjem na Seascape Network.

Ustanovitelja, David Johansson in Nicky Li, sta želela začrtati global, s katerim bi se lahko vsak igralec popolnoma prilagodil svojim junakom (likom, ki predstavljajo navdušene igralce v tem športu) in bi lahko med tem zgradil tudi stanovanje. igranje. Blocklords kot kripto igra play-to-accomplish igrizira strategijo vključevanja nenavadnih navdušenih igralcev in ustvarja junake v skladu z lastnostmi, ki jih izčrpajo.

Kako lahko igrate Blocklords Blocklords ponuja mit, ki ga spodbujajo igralci, zasnovan za navdušene igralce iger vseh vrst, ki jim omogoča, da igrajo šport, medtem ko uživajo. V tej strateški igri play-to-accomplish lahko navdušeni igralci oblikujejo jih sferizirajo na kateri koli ravni, ustvarjajo različne izkušnje in imajo njihova digitalna sredstva.

Povezano: Kako se bo razvijalo igranje iger v verigi blokov GameFi in P2E 2022?

Zagnani igralci računalniških iger postanejo kmetovalci, razpolagajo s plazečimi se razkošnimi igrami v Knights/Raiders, Lords/Girls in bi lahko domnevno posredno spremenijo v kralje/kraljice, eno najboljših ravni v športu. Ne glede na to, ali se igralec odloči uživati ​​v življenju kralja ali kraljice ali pa mora biti preprost kmet, mu Blocklords ponuja množico izkušenj kot bizarno velikansko strateško igro. Zagreti igralci iger lahko svobodno izčrpajo dediščino, ki jo imajo, za svoje junake in uživajo v igranju metodologije, ki jo želijo.

Igra Blocklords ima naslednje sestavine:

HeroesLiki Blocklords so kovani kot junaki, digitalna sredstva, ki pripadajo osebi ob ustvarjanju. Značilnosti junakov, bizarne statistike in lastnosti določene osebe. Ko igralec napreduje v športu, se osebnost njegovega junaka razvija, kar posredno določa njegovo pot. Izbire igranja, ki so na voljo igralcu, ki računa na svojo vlogo. Uporabnost igralca v Blocklords je odvisna od njegovega truda in talenta v igri.

Kot junaki imajo dolgo življenjsko dobo, morajo nadaljevati svojo zapuščino po strategiji prednikov. Značilnost dinastije v igri Blocklords omogoča igralcu, da nenavadne lastnosti in atribute svojih junakov prenese na potomce. Karakteristika omogoča junakom, da se zadržujejo ne glede na svojo usodo. Igra tudi navdušenim igralcem omogoča zamenjavo junakov za želene like, skupaj z veseljem.

KmetijaVesolje Blocklords za uspeh zahteva tradicionalno prisotnost virov. To darilo zagotavljajo kmetje, ki prevzemajo odgovornosti razkošnega nabiranja, rudarjenja, predelave in izdelave različnih zalog za črpanje valute. Ko se igralec pridruži Blocklords, izvira kot kmet, razen če je nekdo, ki ima osebnost.

Kmetje lahko izčrpajo mesto, ki ga nadzira Lord ali Girl, s katerim se rešiti. Gospodarji/dekleta sestavljajo skupine, tekmujejo v bitkah, katerih končni zmagovalec se spremeni v kralja/kraljico. Če sodelujete kot kmet, navdušeni igralci iger delajo, žanjejo in rišejo domove na kmetijah. Dodatnih kmetov lahko najamete od drugih navdušenih igralcev iger, da odkrijete postrežbo v roke, vendar se dobro zavedajte, da tudi oni spoštujejo obroke. Če želite dodeliti bonuse vasi, lahko najemnike nastanitev v zgradbah.

Na kmetijah se navdušeni igralci osebnih iger veliko naučijo, kako odkriti nagrade. Te utelešajo upravljanje z živalmi in živino, trgovanje na tržnicah in izdelavo boljših predmetov od drugih. Sodelovanje z drugimi navdušenimi igralci igric pomaga navdušenim igralcem pridobiti več nagrad.

BojZagreti igralci iger, ki udomačijo obilne vire, odplazijo svoje kmetije in izčrpanost zaradi spreminjanja trdnega v Raiderja ali Knighta. Raiders so plačanci, ki poljubno napadajo kmete, plenijo vasi in izbirajo vire od Lordov. Osebno določajo časovne okvire za ta dejanja, a če navdušeni igralci iger igrajo dejstva, lahko odkrijejo velikanske nagrade.

Vitezi so plačani lordovi prijatelji. Njihova odgovornost je zaščititi kmete in vasi ter ubiti napadalce, na katere naletijo. Njihova hrabrost proti Raiders jim prinaša lepe zaslužke in jim omogoča, da se dvignejo s strategijo. Vitez z bogatimi viri bi verjetno verjetno verjetno nato odšel za čisto nenavadno vlogo.

PraviloUspešni navdušeni igralci iger se lahko odločijo o vlogi Lords in Girls ljudi, z bizarnim krajem prebivanja sposobnosti in odgovornosti . Ljudje Lords and Girls se vadijo na velikanskih zemljiščih. Njihova dejanja brez večjih vplivov vplivajo na kraj, ki mu vladajo. Zagotavljajo davke in vire od kmetov, plačujejo plače in nagrade vitezom ter uničujejo infrastrukturo.

Ljudje gospodje in dekleta izčrpajo svoje vire tako kot vitezi, kmetje in učinkovito zemljišča ter pritegnejo mesta v dinamična središča trgovine in trgovine. Poleg tega, da osebno zaščitijo svoja naselja pred napadalci in rivalskimi lordi. Imeti odlične viteze in kmete je ključnega pomena za njihov uspeh. Verjetno bi poleg tega sklepali zavezništva z drugimi gospodi in dekleti.

OvercomeLords and Girls ljudje, ki osvojijo pot razkošne v nobenem drugem, se ne morejo povzpeti do odvratnega kralja ali kraljice, končno odvratno v Blocklords. Metodologija, ki jo vladajo, komaj ali z železno roko, je na vladajočih. Krona je odgovorna za upravljanje valute, trgovinskih sporazumov, vojske in regij. Kralj ali kraljica bi verjetno poleg tega lahko sprožila ali izčrpala polovico v vojnah, ki spreminjajo kraljestvo.

Zemljevidi v Blocklords so dinamični in poslujejo z plimovanjem vojne. Izbira kralja ali kraljice močno vpliva na vse njune zadeve. Po mitu njihove odločitve vplivajo na vesolje v Blocklords na eni izmed najboljših ravni, tako da osebno pravilno izčrpajo svojo energijo. Čudoviti vladarji izčrpajo diplomacijo, ko se soočijo z izzivi, in se najbolj priročno odločijo v bitki, ko nimajo različnih.

Kako se lahko doseže na BlocklordsBlocklords je narejeno po meri za ljubitelje hardcore iger, ki si želijo osebnega dlakocepskega potovanja v skupnem vesolju. Zagreti igralci iger lahko ustvarijo zaslužek z igranjem Blocklords in občutijo adrenalinski beg. Junaki v igri so gospodarska sredstva v Blocklords, z zaslužki, ki prihajajo iz razkošnih dejanj pri preprečevanju razbojnikov, uspešnih bitk, podpore zaveznikom, kmetovanja in trgovanja.

Povezano: Kako video igre blockchain črpajo skupne prihranke vrh njihovega igranja?

Igra je ekonomski sistem v lasti igralca, ki nagrajuje navdušene igralce ne glede na njihovo vlogo. Za ponazoritev, igralec bi domnevno lahko zavaroval bizarne predmete in z njimi trgoval za majhen zaslužek. Junaki, ki odkrijejo spektakularne vodstvene sposobnosti in odločajo v bitkah, odkrijejo svoje roke na bizarnih predmetih, ki jih lahko navdušeni igralci iger brez pomanjkanja uporabijo za priložnosti za zaslužek.

Junake nezamenljivih žetonov, s katerimi je mogoče trgovati (NFT) na Blocklords, bi bilo poleg tega nedvomno mogoče kupiti na katerem koli trgu. Igranje Blocklords navdušenim igralcem omogoča, da uvozijo NFT v šport in začnejo bitke za premagovanje ozemlja. Z izkoriščanjem svojih igralnih veščin dvignejo svoje junake, pošljejo NFT-je na trg, nato pa jih prodajo na katerem koli decentraliziranem trgu.

Crowns (CWS) je ERC-32 stari žeton za odločanje o predmetih znotraj Blocklords. Žeton CWS je nekoč predstavljal Seascape Network, spodbujen ekosistem navdušenih igralcev, razvijalcev in vplivnežev. Vsako polnjenje znotraj športa se razdeli med vse imetnike žetonov kot dividende, značilnost, ki se imenuje Paywave. Deset kosov končnega darila 10, ,000 CWS je bil namenjen posadki.

Future of BlocklordsPribližajte se osebnim predanim skupinam navdušenih igralcev video iger. Od zastarele šahovske igre do Blocklords so osebne strateške video igre prepojile areno z vznemirjenjem in tekmovalnostjo. Pojav blockchaina je privedel do scenarija, v katerem video igre obstajajo z ekonomskim sistemom, ki ga spodbuja posameznik, in navdušeni igralci lahko ustvarijo pasivni zaslužek s svojimi dejanji v igri.

Blocklords igrificira izdelavo strategij in igranje v velikem obsegu. Kar dela ta šport osupljiv, je to, da lahko vsak novinec in izkušen šport uživa do konca. Izvirajo kot kmetje, in ko izvirajo iz spretnosti in potovanja, se borijo s strategijo obsegov, ki se razkošujejo v vitezih/roparjih, lordih/dekletih in posredno kraljih/kraljicah.

V celotnem zamiku, navdušeni igralci iger se naučijo socialnih veščin, ki se razkošujejo pri oblikovanju osebja in angažiranju, tako da Blocklords ne prinašajo več dejstev v iskrivo vznemirjenje bitk, ampak tudi pomagajo, da se naučijo stvari, ki izboljšajo življenje. Zaradi številnih vidikov bi lahko Blocklords verjeli tudi zato, ker se ponavljajo in nosijo baklo za prihajajoče strateške video igre.

Namen zapreti licenco za to besedilo. Poganja SharpShark.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -