14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Kaj je kovanec PISS in zakaj je uvrščen med najbolj priljubljene žetone kriptovalut na DEXTools

- Advertisement -

Kovanec PISS, neobičajni žeton kriptovalute, je pritegnil pozornost in velja za enega najbolj trendovskih žetonov na DEXTools. V tej posodobitvi se poglobimo v navdušeni svet PISS Coin, raziskujemo njegove vidike, motiv in komponente, ki so prispevale k njegovi naraščajoči priljubljenosti. Oglejte si, zakaj se je PISS Coin pojavil kot nujen udeleženec na trgu kriptovalut in kakšen vpliv na sposobnost lahko morda preprosto zavzame na razvijajočo se pokrajino digitalnih valut.

PIS Coin Surges % in varuje načrt št. 5 v zapisu Sizzling Pair Record DEXToolsKovanec PIS je skokovito narasel za 100 % v poštenih 16 ur, kar ga je popeljalo na impresivno #5 do na kontrolnem seznamu Sizzling Pair na DEXTools. Ta izjemen surge poudarja očarljiv preobrat v zgradbi meme coin, saj val nekonvencionalnih meme žetonov dan za dnem še naprej ustvarja izjemen hrup. Pripravite se na vznemirljivo dirko, ko se poglobimo v očarljivi svet PISS Coin in raziskujemo izjemen hype, ki obdaja to vzhajajočo zvezdnico v vesolju kriptovalut.

En zanimiv primer najnovejše gradnje trga vključuje denar PISS, člana družine kovancev meme, ki je pritegnil precejšnjo pozornost na Twitterju. V nedavnem tvitu je Eric Cryptoman, fanatik kriptovalut, postavil vprašanje kritikom kovanca $PISS in jih vprašal o njihovem najnovejšem vzdihu. Poleg tega je omenil zasnovo $ milijonov za kovanec. Ta tvit pomeni, da Eric Cryptoman pozorno spremlja učinkovitost kovanca PISS in je prepričan, da bo nedvomno spodbudil in uspel.

Kljub temu se zdi, da je skupni odziv mešan, pri čemer so ljudje previdni zaradi naukov, pridobljenih iz starega neuspešnega denarja, kot je PSYOP, ki je izkusil primarno pomanjkanje over 400%.Predvsem veliko novih kripto nalog meme žetoni, zasedajo kvalificirane glavne valove, ki jih spodbujajo FUD (nevarnost, negotovost in dvom), ki jih ustvarjajo razvijalci. Ko pa pokrovitelji dosežejo zanesljivo stopnjo, hitro zapustijo svoje položaje, kar povzroči privlačen padec vrednosti in velike denarne izgube.

PISS Coin: razkritje kontroverznega žetona meme, ki povzroča valove v kripto soseskiKovanec PISS je v soseščini kriptovalut sprožil veliko zanimanja s hipotezo, da je razvijalec kovanca namenoma ustvaril navdušenje. Očitno identifikacija razvijalca ostaja neznana, kar vleče primerjave z ustvarjalcem Bitcoina, Satoshijem Nakamotom. Ta skrivnost ni tema, kovanec PISS se je povzpel na mesto št. 5 na kontrolnem seznamu Sizzling Pairs na DEXTools, znani platformi, ki trgovcem ponuja popolno analizo podatkov o določenih zapisih. Kot ERC-24 in del družine meme-coinov, je kovanec PISS satirična interakcija s starim neuspešnim denarjem. Njegov namen je zgraditi decentralizirano napravo za elektronski denar, ki bo izgledala tako, da bo opustila potrebo po posrednikih. Poleg tega ekosistem kovancev PISS vključuje NFT-je Guzzler, ki zagotavljajo drugo ploskev za označevanje denarja PISS.

Kupci teh NFT so nagrajeni s šepetajočo količino denarja PISS v svojih denarnicah. Končni kovanec zagotavlja porcije približno 70,,,, z namerno prepolovitev vsakih 100 let. Za dodatne vpoglede na trg kriptovalut poskusite prebrati naš članek o “Najboljši shitcoini za absorbiranje 2023.”COPIUM: Naraščajoči drugačen kovanec z uporabo vala meme kovancaNa obliki roke še en meme kovanec, COPIUM, ki je na 4. mestu na DEXTools poleg tega fotografira pozornost obiskovalcev. Vklopljeno Lahko tudi preprosto 18, je meme kovanec uvrščen na seznam MEXC World Alternate, kar je dodatno spodbudilo njegov vzpon. COPIUM je progresivna kriptovaluta, ki združuje humor, poštenost in zmožnost denarnih dobrih točk na eni platformi.

Izkorišča ustvarjanje meme denarja, ki je nastal s prepoznavanjem PEPE, AIDoge in oblike enakih žetonov.

Vzemite $COPIUM zdaj

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -