22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kaj je naslednje za kripto stroške po odločitvi Passion Rate? – Diagram yPredict omogoča enostavno napovedovanje AI Imprint

- Advertisement -

Kriptovalute. Vir: AdobeTrgovci zahtevajo, da je naslednja za stroške kriptovalut obdržati zaradi najsodobnejšega hobija ameriške centralne banke verjetnost provizije.

Pri trenutnih razponih pošteno pod $29, in $1 400 razponov, Bitcoin in Ethereum nista več nič nenavadno spremenjena po tem, ko je Fed dvignil hobi obrestne mere za 07 bps na 5,0-5.25% v sredo .

Trg je močno pričakoval povišanje trekinga, zaradi resnice pomanjkanja odziva, čeprav se je razpoloženje znotraj kriptodoma verjetno skromno povečalo, potem ko je Fed omilil svoje smernice, tako da je opustil sklicevanje na potrebo po nadaljnjih zaostrovanje.

To je pripomoglo k pričakovanjem, da je bil sreden dvig honorarjev za hobije zadnji Fed v tem ciklu zaostrovanja.

Ko se ameriški dokumenti še naprej umirjajo v finančno upočasnitev (pomembno je, da je število prostih delovnih mest spet padlo) in ko razmišljanja o bančni krizi naraščajo z več regionalnimi ameriškimi bankami očitno na na robu padca, trgi vedno bolj stavijo na znižanje honorarjev za hobije v drugi polovici leta 2023.

Po diagramu Fed Ogle CME je verjetnost, ki jo predvideva denarni trg, da bi bile obrestne mere za hobije nižje za nič nižje od 12bps od trenutnih razponov za December trenutno znaša okoli 29 % .

Ta implicitna verjetnost denarnega trga je bila nekoč pod 20% pred skupščino Feda v sredo.

Kaj je naslednje za kripto stroške?Čeprav stroški kriptovalut zaenkrat ostajajo zaklenjeni v večini sodobnih razponov, analitiki presenetljivo napovedujejo, da bi se stroški verjetno povečali.

Stave na enostavnejšo politiko, ki jo pripravlja Fed (tj. na nižje obrestne mere za hobije in večjo likvidnost), dobijo zgodovinsko povečane stroške kriptovalut.

Bitcoin in Ether se trenutno konsolidirata v konstrukcijah zastavic, ki so se oblikovale v zadnjih nekaj tednih.

Prelomi navzgor teh vzorcev trgovanja z dosegljivim rokom bi verjetno dobro zaznali prenagljen udarec Bitcoina navzgor v smeri najsodobnejši vrhovi znotraj $29, obdrži in Ethereum se vrne na najsodobnejše najvišje vrednosti znotraj 2 USD, 100s.

Diagram yPredict poenostavi napovedi AI Imprint Toda napovedovanje gibanja vrednosti na trgu kriptovalut je napredno, tudi z leti potovanja v razumevanju makrov, kripto osnov in tehnične analize.

Sintetično Inteligenčna (AI) tehnologija, ki v večini sodobnih mesecev dosega znane korake, vam lahko pomaga.

Predmeti umetne inteligence lahko analizirajo obsežne količine datotek z oznakami za določitev lastnosti, ki bi jih človeško odkritje izpustilo.

Ustrezni predmeti lahko trgovcem zagotovijo dragoceno tržno prednost.

To je nekaj oddaljenosti, zato je skoraj nikoli lepa trenutna dobava kriptovalut yPredict, ki gradi trenutno inovativno platformo trgovalnih signalov, ki jo poganja AI, ustvarja velik hype v kripto domu.

Vaja napovednih objektov mumble-of-workwork in vpogledov v podatke, izdelanih z visoko 1% AI graditeljev in količin, načrti platforme v vzorcu yPredict pri roki tržijo posameznike »nepremagljivo prednost«.

Platforma bo strankam zagotovila AI trgovalni signali, analiza razpoloženja v družbi in novicah s točnim časom, tehnična analiza AI in prepoznavanje vzorcev grafikonov, ki jih poganja AI.

Več o tem tukaj

Da bi financiral doseg svoje zabavne platforme, yPredict izvaja že precej standardno predprodajo kriptožetona YPRED, ki bo zagotovo uporabljen za okrepitev svoje platforme .

Predprodaja, že v četrti fazi, je zbrala ogromno $500, v natanko samo nekaj tednih.

Strastni trgovci morajo še vedno hitro iti do pravih žetonov, medtem ko so še vedno poceni pri poštenih 0 USD.000 vsak.

Ko predprodaja preide v naslednjo stopnjo, se bo ta oznaka dvignila 25.5 % na 0 USD.07, z žetonom YPRED še naprej živeti na kontrolnem seznamu v najpomembnejših kripto borzah kasneje tega 12 mesecev pri 0 USD. 12.

Kar pomeni, da bi trgovci, ki vstopijo zdaj, morda imeli papirnate dobičke v višini približno 100% pri YPRED ICO.

Postopek za vzdrževanje yPredict

1654073647793860609 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice 1654073647793860609

Prehodno 3min odkrivanje o trenutnih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -