17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Kaj je novega v Megaverse: razvoj, posodobitve in še več

- Advertisement -

pritisnite odpri

IZJAVA ZA JAVNOST. Medsebojno delovanje zvezdnikov in oboževalcev v metaverzumu je v nastajajoči fazi. Vendar pa je le nekaj najsodobnejših preteklih priložnosti izpostavljenih znamenj tektonskega premika, ki se dogaja na fronti oboževanja. Premika se s spleta 2.0 na splet 3.0 z metavesljem kot njegovim gradnikom.

Notranjost digitalnega sveta Paris Hilton Roblox je doživela pomembne korake, celo razmišljajo o velikem odtisu, ki ga morajo posamezniki izkoristiti za vstop v ta svet. Mega-oboževalec je očitno plačal $37,000 da bi viseli digitalno deželo poleg digitalnega dvorca Snoop Dogga na Sandboxu.

Metaverse ponuja sledilcem možnost, da so v povezani soseski kot njihovi najljubši megazvezdnik ali javnost izbirajo v popolnoma poglobljenem okolju, kar v resničnem svetu ni več verjetno. Iz tega razloga ima oboževanje igralnih maneken ambiciozno možnost zavzemanja prostora v metaverzumu.

Glavni ta pomišljaj s prve črte so projekti, kot je Megaverse, ki so pripravljeni prinesti kraljestvo, ki je najbolj polno življenjskih skupnosti okoli športa, zabave in še več, v prostor VR dodelite poleg tega, da niso najbolj priročni občudovalci, ampak enakovredni delničarji. Mega žeton spodbuja ekosistem Megaverse DAO, javna prodaja za hiter nastanek

Mega žeton je platforma in žeton upravljanja ekosistema Megaverse – vesolja, sestavljenega iz skupnosti, ki jih predstavljajo parcele digitalnih zemljišč. Kopenska arena lahko preveri privržence Christiana Ronalda; toda kateri koli drug prostor je najverjetneje namenjen vojski BTS in številnim drugim. Tam se ne neha. Ekosistem bo omogočil skupnostim tako, da jim bo omogočil, da postanejo uradni delničarji zemljišč in skrbniki platforme.

Še več, Megaverse bo zmanjšal svojo tržnico NFT in lahko zagotovi svoj denarni sistem, skupaj z decentralizirano izmenjavo, ki vključuje zamenjavo, farmo, zbirko, vložke in lansirno ploščo za nove kripto, igre na srečo in metaverse projekte. Vse te vidike povezuje Mega žeton, ki je pripravljen za nadaljevanje obstoja Copper Launch kmalu. V korak s posadko Megaverse, “The Mega Token Javno prodajo je mogoče razdeliti na tri ločene priložnosti, opredeljene kot asortiman A, B in C. Vse tri bruto prodaje se bodo zgodile na Copper Launch. Z izvedbo treh ločenih javnih prodaj načrtuje Megaverse nenehno krepitev sredstev za vse naprave s pomočjo izboljšanja in razvoja izziva. Ta slog bo uničil dodelitev Mega žetonov v tri enake kroge po 7,5 % celotne ponudbe. Odtis talnih oblog za Asortiment Javna prodaja na Copper Launch lahko stane 0 $.19.” Vir: Javna prodaja Mega žetonov Sponzorstvo Megaverse z La Ligo 2022: odskočna deska za prihodnja cilja

Kot del svoje javne objave je Megaverse pravilno vnesel 5-tedenski sponzorski naslov La Liga 2022, s transparenti, ki so bili glavnino prikazani na tekmi med Elchejem in Barcelono 6. marca. Še en pogled Megaverse v La Ligi se je spremenil v enkrat aprila 2 vse naprave skozi tekmo med Celto Vigo in Exact Madridom.

Prihodnji načrt in razvoj

Po širša javnost Mega žetonov, Megaverse namerava odpreti svoj kopenski popolnoma NFT trg in narediti nadzorno ploščo za lastnike teh NFT-jev. Vzporedno bi lahko potekalo odprtje Megaverse Draw, ki ga je navdušilo žrebanje kriptovalute, ki predstavlja najboljše kriptovalute, skupaj z Bitcoin Draw, po tržni kapitalizaciji. Evo, kako Megaverse načrtuje nejavnost kripto delovne sile, ki je v skladu z ekipo Megaverse “naše blockchain in kripto prepojena življenja naredila resnico.”

)Naslednji sta odprta Gameplay in interplay sistem ter odprta PC Gameplay, ki je pripravljena za utelešenje: Zagon razpisa notranjega žrebanja bitcoinov Interplay Intention Integration Zagon raznolikih zemljevidov Zagon celotnega izdelka na osebnem računalniku Izboljšava v Interplay Intention Objave delovnih okoliščin Integracija namena med igranjem več igralcev Končno smo z veseljem odprli VR, ki je pripravljen za utelešenje: Zaprta beta zagon interaktivnosti VR La del notranjega igranja VR med igranjem Vadnica Implementacija na terenu Izboljšanje v zaposlitvenih okoliščinah Ohranite pogled na javno prodajo Mega žetonov, ki poteka na razprodaji Copper. Več informacij dobite na: https://bit .ly/44pnVG4 https://bit.ly/3vvd20z https://bit.ly/3ExEjjW https://bit.ly/3vxMqZo Tukaj je opazka. Bralci bi verjetno tiho sprejeli svojo skrbnost prej, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih podružnic ali ponudnikov in izdelkov. Bitcoin.com ni več odgovoren, neposredno ali v krožnih napravah, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali se domneva, da bi jo povzročila ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli obvestilo, blago ali ponudnike in izdelke, o katerih se govori v kliku. odprto.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavna ponudba za vse kripto povezane kose. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in raznolikih izbirah.

Uvrstitev kreditne sposobnosti 1755864350: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -