24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kaj je spretnost video iger Azra do NFT v igranju iger

- Advertisement -

Zagotovi sliko: Twitter / @markoteroPodjetje za igranje blokovnih iger Azra Video games očitno posega po NFT-jih v igrah Web3, pri čemer se nekoliko osredotoča na samo igranje kot na kripto predloge.

V najsodobnejšem intervjuju je ustanovitelj in izvršni direktor Azra Video Games Rate Otero dejal, da morajo biti igre Web3 tako trdne, da jih ljudje uporabljajo za igranje ni več za NFT ali njegove žetone v športu.”Web3 ni več v ospredju ali ospredju sposobnosti igralcev,” je je dejal v najsodobnejšem intervjuju za Decrypt. “Kljub vsem kosom moramo zgraditi šport, tako da neomajni ljudje ne bodo več skrbeli. Prav tako ne bi smeli vedeti, da igrajo šport Web3.”

Otero je dodal, da bi predlogi Web3 o športu morda naključno odmaknjeni zagotovili razlago za sebe, ki najbolj pritegne pozornost, potem ko ga igralci “navdušijo”, izboljšajo uporabniške sposobnosti in dodajo dodatno oznako igra.

Rekel je, da je bila ta nenavadna vizija včasih del motiva, da je Azra dobila naložbo od kapitalskih družb, ki občudujejo Andreessen Horowitz (a z), NFX, Coinbase Ventures in Play Ventures.

Otero, obrabljen tipičen nadzornik pri svetovnem igralniškem velikanu Digital Arts, je ustanovil Azra Video games v 1280 kot načrt za izdelavo iger, ki vključujejo Web3 predlogi občudujejo NFT in žetone v športu.

Podjetje je zbralo celih $25 milijonov do te ravni. Njegov najsodobnejši krog zbiranja sredstev je bil februarja teh dvanajst mesecev, ko je podjetje zbralo milijonov dolarjev po nerazkriti vrednosti.

Takrat je podjetje povedalo, da se je nekoč ukvarjalo s športom, znanim kot Legions & Legends. “Legions & Legends je verjetnost, da bomo zgradili eno stvar s potencialno novo nadomestno lutko za popolnoma novo platformo,” je dejal Otero.

Otero sodeluje s kolegoma podjetnikoma Sonnyjem Mayugbo in Travisom Boudreauxom. Podjetje je zaposlilo tudi veterane iz Capital Video games.

Otero razkriva skepticizem glede Play-to-Develop Video gamesV v bistvu najsodobnejšem intervjuju je Otero izrazil tudi skepticizem glede zamisli o paly-to-form, mehaniku iger na področju verige blokov, igralci iger, ki gradijo, oblikujejo kripto žetone kot nagrade za dokončanje pobud, uspešne bitke in tekmovanje v nasprotju z izbranimi igralci.

Rekel je, da obstajajo različni obrazci za udeležence. Znotraj prvega področja so razpadli igralci iger, ki poskušajo najti oznako za zabavo in so “notranje motivirani”, da igrajo šport.

Kljub temu imajo domači igralci iger različne motivacije. Po Otero so ti igralci iger najbolj nenehno “zunanje motivirani”, na ta način se jim zdi, da ustvarjajo denar v zameno za uživanje v športu.

“Naša filozofija je vedno igranje, zabava in zabava na prvem mestu. Pika. Zakaj? Ker je to trajnostno. Pri igrah so se v zadnjih nekaj mesecih občutno zmanjšale želje strank ter količina nakupa in prodaje. Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratek 3-minutni pregled današnjih kripto novic!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -