18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Kaj pričakovati od konference Miami Bitcoin 2021

Kaj pričakovati od konference Miami Bitcoin 2021

Miami bo kmalu gostil tisoče udeležencev konference Bitcoin 2021 – tukaj je nekaj glavnih nastopov in pogovornih točk, na katere je treba paziti.

7185 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

What to expect from the Miami Bitcoin 2021 conference

Od četrtka do sobote se bo v kongresnem centru Mana Wynwood v Miamiju zbiralo množico kripto vernikov za Bitcoin 2021 konferenca.

Bitcoin 2021 ima morda še večji pomen kot običajno, saj se lahko udeleženci zberejo na fizičnem mestu po vsiljenih omejitvah COVID – 56 veliko drugih kripto konferenc, ki bodo postale virtualne.

Letošnja konferenca se ponaša z zvezdniško zasedbo članov kongresa, znanih osebnosti, kriptografov, izvršnih direktorjev in drugih zagovornikov kripto, s pričakovano skupno udeležbo preseči 50, 000 ljudje.

Nekatere osebnosti, pričakovane na dogodku mednje spadajo tudi župan Miamija Francis Suarez, bitcoin (BTC) permabull in izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor, Twitter Jack Jacksey in dvojčka Winklevoss – Cameron in Tyler Winklevoss – med drugim.

Župan Suarez je pred kratkim je razkril, da je Bitcoin kupil po tem, ko je senat Združenih držav Amerike že marca sprejel svoj račun za spodbude v višini 1,9 bilijona dolarjev.

Bitcoin 2021 wi Videli bomo tudi prokriptološke vladne uradnike, kot je senatorka Wyominga Cynthia Lummis, pa tudi nekdanja vodja ameriških nadzornikov, kot sta Chris Giancarlo in Brian Brooks. Giancarlo je nekdanji predsednik ameriške komisije za trgovanje z blagovnimi terminskimi pogodbami, medtem ko je Brooks pred kratkim opravljal funkcijo nadzornika valute.

Saylor, dvojčka Winklevoss in Anthony Pompliano bodo dva klepeta ob kaminu v petek, medtem ko se bodo Mike Novogratz, predsednik uprave Paxosa, Charles Cascarilla, direktor podjetja Paxos, Charles Cascarilla, Square Crypto, Steve Lee in samostojni novinar Aaron van Wirdum, v soboto pojavili v klepetih ob kaminu.

teme, povezane z razširljivostjo, bo izvršni direktor Zap Jack Mallers spregovoril o podjetjih, ki uporabljajo omrežje Lightning Network, medtem ko bo Jeremy Rubin, projekt MIT Bitcoin Project, prikazan na plošči z naslovom “Bitcoin je DeFi.”

Ob nedavnih kritikah rudarjenja Bitcoinov morda ni presenetljivo videti nekaj panojev, posvečenih tej temi, z naslovi, kot sta »Moralni primer Bitcoinov« in »Bitcoin rudarstvo rešuje naše energetske težave.«

Drugi odbori, načrtovani za dogodek, bodo raziskovali teme v zvezi z analizo verige, dokazilo o r

Uredništvo Cointelegraph-a bo na voljo, da bo zagotovilo najnovejše informacije o največjih dogodkih ter izvedlo intervjuje in celo neposredne prenose prek YouTuba in Twitterja. Ostani na vezi!

Prejšnji članekKorejska širitev Solane bo povečala 20 milijonov dolarjev
Naslednji članekCBDC je obljubil zemljo: Ko nekatere vlade omahujejo, druge pritiskajo naprej

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments