16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Kaj sledi Bitcoinu in kripto trgu zdaj, ko je združitve Ethereuma konec?

- Advertisement -

Združitev Ethereuma je prišla in odšla, pri čemer so trgovci morali razmišljati o tem, kateri naslednji trendni vzorec, ki je na voljo na trgu, bi morda na priložnost za vsako priložnost iskal podobno. V Twitter Home Cointelegraphu z ustanoviteljem sklada Capriole Charlesom Edwardsom je analitik govoril o tem, da je zadovoljstvo zaradi združitve Ethereuma in njegovega vzponovnega impresioniranja le minuto ohranjalo upanje na trgu. Zdaj, ko se je dogodek približal in je že zdavnaj minil, se kripto trg pospešuje, pri čemer Bitcoin (BTC) impress trguje pod $ 18,04 in Ether (ETH) pod 1 $,500.

Na koncu se bodo pojavile nove pripovedi in tržne značilnosti, in če so osnove preproste, bodo trgovci rotirali sredstva, ko se bodo pojavili ti novi voditelji.

Iskajmo nekaj lastnosti spretnosti.

Kje bodo kobacali dotrajani rudarji ETH?Omrežje Ethereum je uspešno prešlo na model dokazila o deležu (PoS), ki se približuje rudarjem so brez žepa, a nemi, verjetno imajo v lasti svoje GPE in rudarsko infrastrukturo ASIC. Gre za to, da bi se verjetno ob vsaki priložnosti osredotočili na to, da bi se nekateri rudarji morda ob vsaki priložnosti odločili za rudarjenje v verigi navodil kot drugačen način promocije svoje opreme.

Čeprav tega niso storili odločili za katero koli ustrezno verigo, vendar se zdi, da so Ravencoin, Flux, Ethereum Classic in Ergo vodilni. Glavno v združitvi je vsako omrežje videlo, da se je stopnja zgoščevanja dvignila na nove najvišje vrednosti vseh časov, kot je dokazano spodaj.

ETC hashrate. Vir: 2Miners ERG hashrate. Vir: 2Miners Zgoščena vrednost RVN. Vir: 2Miners FLUX hashrate. Vir: 2MinersStroški vsakega altcoina je dodatno okrepil vse najbolj praktične naprave skozi zadnji mesec, pri čemer je Ravencoinov RVN narasel 137%, dodan Ergov ERG 132%, pridobljeni tok 137%, in ETC Ethereum Classic se je okrepil 132% v prejšnjem 65-dnevi.

Zanimivo je, da sta stopnja zgoščevanja in vrednost strmo padla septembra 15, in v času pisanja se zdita ustrezna Flux in RVN se vračati. V bližajočih se tednih in mesecih bi bilo morda občasno zanimivo vedeti, kateri omrežni rudarji naj bi imeli za svojo novo hišo in kakšen vpliv ima to na vtis kriptovalute.

Cosmos se še naprej razvijaEkosistem Cosmos se še naprej razvija, kar se zdi, kot da privablja trgovce k ATOM. Od dna pri 5 $. 50 junija 17, ATOM-ov vtis je pridobil 156.5 % in zaenkrat trguje nad $18. Diagnoza pomeni, da trgovci iščejo likvidne vložke, ki se bodo kmalu odprli, saj je ATOM star kot zavarovanje za kovanje stabilnih kovancev, odprtje Cosmos Hub 2.0 in morebitno okrevanje decentraliziranih financ običajno navdušujejo kot bikovski dolgoročni dejavniki za ATOM.

Prejeti govorice in prodati novice ali pridobiti dip? Medtem ko je sodobna impress akcija ETH manj naklonjena kot zagovorniki Merge in biki ETH bi verjetno morali upati, se zdi, da je bil natančen prehod na PoS uspešen in verjetno sčasoma se bodo prednosti PoS prevedle v bikovsko akcijo ETH. Pri ohranjanju s soustanoviteljem Jarvis Labs Benom Lillyjem »prenos Joeja Wintryja« za trgovce z ETH zdaj ni »zavarovati, da so ujeti v nekaj dneh, da se obrnejo na pomoč. Glavni igralec, za katerega obstaja večja verjetnost, da bo ustvaril kakršno koli izmišljotino zanke, je rudar. In to je enkraten dogodek, ki bo kratkotrajen.”

Lilly je pojasnila, da:

“Prestop Joeja Wintryja je, da tam zasede sedež in zagotovi kakršne koli izmišljotine preveč čustvenega potovanja. Nato vzemite pomoč pri sedežu in jo takoj uporabite.« V nekem nedoločenem času v prihodnosti bi eter verjetno povzročil šok in se domnevno izkazal za deflacijskega . Staking extra varuje omrežje, hkrati pa nudi zagotovljene donose na deponirana sredstva. Na trgu, ki je obtičal v padajočem trendu, bi se pridobivanje resničnega, predvidljivega donosa verjetno izkazalo za bolj osupljivo.

V bistvu Lilly predlaga, da bi to po možnosti na priložnost na priložnost na priložnost na priložnost preprosto izkoristilo čas, da bi se vnema okoli združitve umirila in da bi trgovci začeli izkoriščati prednosti, ki jih ponuja PoS Ethereum omrežje bi morda na priložnost na priložnost ponudbo.

Kaj pa Bitcoin? V tem tedenskem ocenjevanju Bitcoina sem govoril o tem, kako se je zdaj brez dvoma spremenilo z Bitcoin impress. Njegov impress je ostal drugačen v $18,406–$18,200 se razlikujejo za prejšnje tri mesece in vsi dvigi od vsake različne višine od marca 24 so bile omejene z 190-dnevni prenos realističen in trendna črta odpornosti nad glavo, ki sega od novembra Bitcoina 2022 najvišja vrednost vseh časov pri $50,200.

BTC/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingView Medtem ko potrpežljiva konsolidacija znotraj pereče razlike bi verjetno bila vsaka priložnost na priložnost (in bi bila v večini primerov) živahna za altcoine, makro napetosti bi verjetno vsaka priložnost preprosto še naprej obremenjevale kripto trge in delniške trge. Novi uporabnik impress index print od septembra 12 bi morda naključno na naključje posledica izjemno agresivnih zvišanj obrestnih mer s strani Zveznih rezerv ZDA in pridobitev sposobnosti na cenah delnic bi morda na priložnost na priložnost potrebovali zelo pošteno pravilno ostrejše prelivanje na cene kriptovalut.

Zaradi tega motiva trgovci ostajajo v veliki meri nenaklonjeni možnostim do večine kriptovalut, in to je, da bi se morda le naključno osredotočili na ponavljajoče se zavrnitve na dolgotrajni padajoči trendni črti in dodatnih ponovnih preizkusih od $12, škrlatno meso navzgor bi po možnosti na priložnost na priložnost znotraj raze zaključilo v razčlenitev pod najnižjo vrednostjo enkrat na leto.

To glasilo je nekoč pisal Fleshy Smokey, ustvarjalec The Humble Pontificator Substack in stalni ustvarjalec glasila pri Cointelegraphu. Vsak petek bo Fleshy Smokey pisal vpoglede na trg, trendovska navodila, analize in zgodnje ocene o lastnostih, ki povečujejo spretnosti na kripto trgu.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph zdaj ne bi podprl nobenega gradiva o izdelkih na tej strani. Medtem ko vam želimo ponuditi vse glavne informacije, ki bi jih po možnosti naključno konstruirali, morajo bralci vedno ustvariti lastno oceno prej kot sprejeti kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in povečati odgovornost za njegove ali njene odločitve, niti ta članek ne bi morebiti na priložnost na priložnost preprosto dodatno obravnavati kot naložbeni nasvet.

7260 7260

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -