6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kako Binance NFT gradi metaverzum za igre na prvem mestu

Kako Binance NFT gradi metaverzum za igre na prvem mestu

sponzorirano

Video igre, Metaverse in NFT. Binance NFT se je spremenil v največjo centralizirano NFT tržnico za igre na srečo. Izvedite več o tem, kaj je skupina naredila in o dogovoru, v katerem Binance NFT gradi gaming Metaverse.

Potrebni izdelki za s seboj:

 • Od junija se je Binance NFT spremenil v največje centralizirano tržnico NFT iger na tem območju, ki se učinkovito vključi v 40 igralniške pobude in prodaja več kot 1 milijona igralniških NFT.

 • Binance NFT je nedolgo nazaj zastavil prevladujočo predhodno športno ponudbo (IGO) kot fazo vizije za ustvarjanje hiše za igranje NFT iger, kar je najpomembnejše, korak naprej v gaming metaverse.
 • Predstavljenih je le nekaj v bistvu najbolj do te točke NFT pade na trgu, so sposobnosti Binance NFT boljše od poštenega nakupovanja, prodaje in trgovanja.


  Naš spletni svet, ki presega dejanskost; video igre, NFT, 3D svetovi in ​​digitalno gospodarstvo, združeno v eni digitalni hiši. Metaverse je večinoma najbolj dosedanja tema v visokokakovostni tehnologiji, od očal VR do virtualnih svetov. Medtem ko je večina najnovejših lastnosti procure popularizirala izraz, so bili NFT, igre na srečo in nabava Metaverse nenehno skrbno prepleteni.

  Iz razloga, ki izvira iz trga NFT v junija 2021, Binance NFT je ponudil platformo, ki trenutno ni idealna umetniki, a poleg tega vrhunski športni graditelji, ki vsak mesec pozdravljajo sveže igerske iniciative za izjemno določen sprejem, od igralnih zbirk do predmetov NFT Metaverse. Izhajajoč iz določnega odziva strank, je cilj skupine nedolgo nazaj uvedel prevladujočo predhodno športno ponudbo (IGO) kot fazo vizije za ustvarjanje hiše za igranje NFT iger, kar je najpomembnejše, korak naprej v igralništvo. Metaverse.

  Če želite brskati po najsodobnejših igrah NFT zbirk in IGO kapljic, se boste morda morali pogovoriti z našo galerijo IGO.

  IGO: korak naprej v metaverzumu iger

   Preliminarna športna ponudba (IGO) Binance NFT ponuja takojšnjo povezavo med vrhunskimi igralnimi pobudami in strastno kripto skupnostjo. Od svojega nastanka je vseh sedem IGO padcev na sekundarnem trgu do te točke na voljo opremljenih in zelo urejenih, pri čemer je večina pobud presegla 12 milijonska količina trgovanja v treh dneh. Kot faza zaveze za izgradnjo Gaming Metaverse je skupina poleg tega sodelovala z Binance Labs, skladom Binance Neat Chain (BSC), več kot desetimi cehi 26 podjetniški kapitalisti in igralniški skladi in več kot 100 vplivneži, da uvedejo sveže navdušene igralce iger na NFT igre . ČE vas pritegne izvedeti več o IGO, morate morda dobro prebrati prvotno obvestilo.

   Zakaj igralci Pridobite Binance NFT: največja in najhitrejša centralizirana NFT platforma za igranje iger na svetu

  • Največja svetovna igralna platforma za trgovanje NFT z več kot 1 milijonom na voljo NFT za igre na srečo, 40 igralni podvig NFT pada in $100 milijona v trgovalni količini.

   Najhitreje rastoča platforma IGO z več kot $26 milijona trgovalne količine, ustvarjene v enem mesecu za IGO, sam pade.

  • Visoki donos pri nadaljnji prodaji NFT


   mesto, ki je v bistvu najdražja igra NFT, opremljena na drugi platformi za $ 1,720,1280 (4,08 BNB).

  • Pomembna uspešnost IGO

   z padci, ki dosegajo do 8 milijonov dolarjev trgovanja in do 60x dvigni all in 14 ure.

  Več kot trg

 • Na Binance NFT ima podjetje nenehno imel boljše sanje kot povečati pošteno še eno NFT tržnico. Medtem ko je predstavljenih le nekaj v bistvu najbolj doslej padcev NFT na trgu, so sposobnosti Binance NFT boljše od nakupovanja, prodaje in trgovanja. To je impresivne sposobnosti, kjer lahko vsi ljudje skupaj napredujejo pod eno digitalno hišo, od trgovcev in zbiralcev do igralcev iger in ustvarjalcev. Spodaj je naštetih le nekaj težav, ki jih skupina počne pri Binance NFT:


  Building obsežna trgovina z eno samo ruševino za igre na srečo

  Igralni metaverzum je zastrašujoč. Kje bi še morali začeti? Pri Binance NFT je skupina združila vse vrhunske igralne pobude in žetone v eno platformo, ki jo je enostavno porabiti, kjer lahko stranke zajamejo, promovirajo in se naučijo več o igranju NFT.

  Sprejete posodobitve

  V Binance NFT je izboljšanje osebnih sposobnosti za nas bistveno. Mesečne posodobitve poudarjajo nove vidike, ki ustvarjajo močnejšo interakcijo in objavo za zbiratelje in ustvarjalce, častite strani s profili ustvarjalcev/sortimentov, vsakodnevno izbrane predloge in lestvice za uvrstitev.

  Kmalu: NFT virtualni svet

  Tako kot uglašena, skupina dela na impresivnem virtualnem svetu galerije NFT, ki strankam omogoča, da se mešajo sferično in uživajo v kurirani umetnosti NFT v popolnoma digitalni hiši.

  Sklep

 • Kot faza Nadaljnja misija v metaverse bo skupina nadaljevala z dobrodošlico novim pobudam, povezovala stranke s širšimi metaverse zmožnostmi in seveda ustvarila pot naprej v smeri med seboj povezanega gaming metaverse. Podjetje je okuženo, da spoštuje, kaj izdelujejo graditelji in kaj prinaša prihodnost za igre na srečo. IGO so pošten prvi korak v naši viziji Gaming Metaverse in skupaj s strankami, partnerji in igralnimi pobudami je Binance NFT kupil veliko v trgovini v nadaljevanju.

  Prebrskajte naše igre na srečo in IGO galerija tukaj. Če želite izvedeti več o IGO, preberite članek tukaj.

  To je sponzorirana razstava. Naučite se spoznati naše gledalce tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti pod.

  Bitcoin.com Media

  Bitcoin.com je glavna ponudba za cel kup kripto-povezan. Obrnite se na ads@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in različnih izbirah.

  Ebay Alternative Platform Ethair Market Launches Its Token, Sellers Can Now Accept Crypto for Goods

  Ocena kreditne sposobnosti

  : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

  Izjava o omejitvi odgovornosti

 • : Ta članek je idealen za informativne zmogljivosti. Zdaj ne gre za takojšnjo dobavo ali povpraševanje po dobavi za nakup ali promocijo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal naložbenih, davčnih, osupljivih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali posredno, za kakršno koli zaskrbljenost ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi se lahko pripisala ali v povezavi z porabo ali zanašanjem na katero koli gromožnjo, predmete ali izdelke in podjetja, ki so navedena tukaj.

  560935

 • KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments