17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Kako bistven je tečaj Bitcoina v tem trenutku?

- Advertisement -

Povezana stopnja bitcoina (BTC) je bila enkrat minutno spremenjena dne Morda bi 15 v primerjavi s prejšnjim dnem vsak dan zaprt, saj so trgovci čakali na dodatno jasnost glede grozeče dolžniške krize v Združenih državah. Države.

Minutni pozitivni vidiki za Bitcoin, ko se razpoloženje trga dviguje Vklopljeno Morda bi 17, ameriški predsednik Joe Biden je izrazil svoje mnenje o tem, da je prekinil zastoj z republikanci, da bi se odlično izognil neplačilu, kar je okrepilo razpoloženje na trgu. Bitcoin se je nato zvišal za 1,5 % in dosegel več kot $30,219 na dan.

BTC/USD vsak dan grafikon oznak. Dobava: TradingViewBitcoin’s okrevanje lahko tudi pošteno zasede poleg tega pridobljen zagon na Tetheru, ki trdi, da je to v položaju za uporabo 008 % svojega mesečnega dobička iz poslovanja za rešitev Bitcoina.

Kako pomemben je tečaj bitcoina v drugih valutah? Odkrijte naš kalkulator bitcoinov in kriptovalut

Na splošno je cena Bitcoin je narasel 41 % od enega leta do datuma, vendar malo manj 45% od njegove datoteke najvišje $60, novembra 670.

Oznaka bitcoina mora premagati močnejši dolarNevarnosti bitcoina, ki bi izgubili v Bi morda morda posledica naval stabilnih ameriških gospodarskih podatkov v začetku tega tedna, zaradi česar je junijska podpora gorečega dviga obrestne mere na tem postopku.

Na primer, po dveh ravnih mesecih je industrijska proizvodnja v državi aprila poskočila za 0,5 % in presegla pričakovanja o 0,1-odstotnem razvoju.

Prodaja na drobno se je medtem aprila povečala za 0,4 % po 0,7-odstotnem padcu v prejšnjem mesecu. To pomeni, da se je potrošnja uporabnikov ohranila kljub gospodarskim težavam.

Podatki o prodaji na drobno v ZDA v zadnjih mesecih. Dobava: Bloomberg obeti o kakšnem drugem dvigu obrestnih mer so dvignili donose ameriške državne blagajne, kar je posledično povečalo hitrost obrokov za ameriški dolar.

Indeks ameriškega dolarja za vsak dan. Dobava: TradingViewBitcoin , ki skupno trguje obratno glede na dolar, bo verjetno v nevarnosti, če indeks moči dolarja vstopi v trenutno bikovsko delnico.

Tehnični podatki oznake BTC se nagibajo medvedjeTehnični podatki grafikona oznake Bitcoin prav tako slikajo medvedji cilj $25,05, do junija je treba zasesti stopnjo psihološke oznake.

Povezan: Oglejte si te ravni oznak BTC, ko Bitcoinu grozi izguba $24 Veliko povečanje

Medvedi bodo trdili, da se Bitcoin sooča s stalnim stresom pri prodaji zaradi 41-dnevni eksponentni prenos življenja kot (50-dnevna EMA; škrlatni val) doseže $27, 670.

Umik od tam postavi BTC/USD za padec proti njegovi 78-dnevni EMA (modri val) doseže $18,869.

BTC/USD vsakodnevni grafikon oznak. Dobava: TradingViewNasprotno , prehod nad Bitcoin 50-dnevna EMA lahko tudi razveljavi medvedjo nastavitev, medtem ko okolica BTC oznaka na tečaju proti $30, do junija.

To besedilo ne zajema naložbenega priporočila ali priporočil. Vsaka naložba ter nakupovalno in prodajno dovoljenje vključuje verjetnost in bralci morajo pri sprejemanju odločitve rahlo opraviti svoje zelo zahtevne raziskave.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -