16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Kako delujeta visokofrekvenčna nabava in prodaja na decentraliziranih borzah?

- Advertisement -

Po izboljšanju decentraliziranih financ (DeFi) 2020, decentraliziranih borz (DEX) utrdili svoje življenje v ekosistemih kriptovalut in financ. Ker DEX običajno niso tako močno regulirani kot centralizirane borze, lahko uporabniki navedejo kateri koli žeton, ki ga želijo.

Z DEX-ji lahko visokofrekvenčni trgovci uničijo trgovanje s kovanci prej, kot dosežejo kritične borze. Poleg tega decentralizirane borze niso skrbniške, kar pomeni, da ustvarjalci ne morejo izvajati goljufije pri izhodu – pri realizaciji.

Kot taka, visokofrekvenčna nabavna in prodajna podjetja, ki trgovcem čudno izvajajo nenavadne nabavne in prodajne transakcije z operaterji nadomestkov za kriptovalute sprejemajo kot resnične s tem, da so prerasli v decentralizirane borze v vedenjsko industrijo.

Kaj je visokofrekvenčno pridobivanje in prodaja v kripto? Prekomerna nabava in prodaja (HFT) je tehnika nabave in prodaje, ki uporablja napredne algoritme za analizo ogromnih delov zapisov in uničenje poslov kot blisk. Kot tak lahko HFT analizira več trgov in pridobi ogromno naročil v nekaj sekundah. Na področju nabave in prodaje je bliskovita izvedba redno pomembna za ustvarjanje dobička.

HFT odpravlja omejene razmike pripovedovanja in pričakovanja s takojšnjim izvajanjem ogromnih količin poslov. Prav tako dovoljuje udeležencem na trgu, da se oprimejo nevtralne pravilne stvari o prilagoditvah odtisa prej, kot so v celoti zrcaljene v e-knjigi prisege. Posledično lahko HFT pridobi denar tudi na nestanovitnih ali nelikvidnih trgih.

HFT se je najprej pojavil na lahkih finančnih trgih, vendar je od takrat zaradi infrastrukturnih izboljšav v kripto izmenjavah svoj diagram prebil v prostor kriptovalut. Na področju kriptovalut je HFT morda morda celo nenavadno trgovati na DEX-jih. Čudno je že zaradi množice visokofrekvenčnih nakupov in prodaje nepremičnin, ki spominjajo na Leap Buying and selling, DRW, DV Buying and selling in Hehmeyer, poročajo finančni primeri.

Decentralizirane borze so spreminjanje v ekstra in ekstra dobro všeč. Zagotavljajo številne prednosti pred lahkimi centraliziranimi izmenjavami (CEX), ki spominjajo na izboljšano varnost in zasebnost. Kot tak je pojav predlogov HFT v kripto naravni vzorec.

Priznanje HFT je povzročilo tudi nekatere hedge sklade, osredotočene na nabavo kripto in prodajo, ki uporabljajo algoritemsko nabavo in prodajo za načrtovanje velikih donosov, zaradi česar kritiki obsojajo HFT, ker dajejo večjim organizacijam prednost pri pridobivanju in prodaji kriptovalut.

Navsezadnje se zdi, da bo HFT tukaj, da neha na tem planetu pridobivanja in prodaje kriptovalut. Z ustrezno infrastrukturo v življenju je HFT morda morda celo nenavadno pridobivanje denarja z nevtralnimi pravilnimi stvarmi o kvalificiranih tržnih primerkih na nestanovitnem trgu.

Kako poteka visokofrekvenčno pridobivanje in prodaja delati na decentraliziranih borzah?Osnovni zapoved znotraj olajšave HFT je nezahteven: porabi malo, spodbujaj visoko. Da bi to ugotovili, algoritmi HFT analizirajo ogromne dele podatkov o zapisih, da identificirajo vzorce in težnje, ki bodo morda celo izkoriščeni za dobiček. Kot ponazoritev, algoritem bi morda morda dobro identificiral vzorec odtisa obvestil, po katerem bi pridobil ogromno porabe ali promoviral naročila v bliskovitem zaporedju, da bi se o tem držal nevtralne pravilne stvari.

Komisija Združenih držav za vrednostne papirje in nadomestna sredstva ne uporablja uradne definicije visokofrekvenčnega pridobivanja in prodaje. Kljub temu navaja pet kritičnih delov HFT:

Uporaba hitrega in zapletenega programi za ustvarjanje in pridobivanje naročil

Zmanjšanje možnih zamud in zakasnitev v skladu s smernicami les z uporabo kolokacijskih produktov in podjetij, ki jih ponujajo borze, ter drugih produktov in podjetij

Uporaba takojšnjih časovnih okvirov za dostavo in zaprtje pozicij

Oddaja več naročil nato jih prekliče hitro po predložitvi

Zmanjšanje izpostavljenosti tveganju v enem dnevu z zadrževanjem položajev za izjemno kratkoročna obdobja

Na kratko, HFT uporablja subtilne algoritme za vztrajno analizirajte vse kriptovalute vse diagrame prek več menjalnic pri zelo visokih hitrostih. Hitrost, s katero delujejo algoritmi HFT, jim predstavlja bistveno prednost pred človeškimi trgovci. Poleg tega bodo trgovali na več borzah hkrati in ves diagram skozi nekaj lekcij o sredstvih, zaradi česar so zelo vsestranski.

Algoritmi HFT so zgrajeni tako, da zaznajo sprožilce in težnje pri nabavi in ​​prodaji brez zapletov. opazen s prostim pogledom, zlasti pri hitrostih, ki so potrebne za dostavo velikega števila položajev hkrati. Pri ubijanju je poštenost pri HFT pomembna v vrsti, ko algoritem pozna nove težnje.

Potem ko velik vlagatelj začne dolgo ali takoj živeti s kriptovaluto, za ponazoritev, odtis se postopoma premika. Algoritmi HFT izkoriščajo ta naknadna gibanja odtisa z nabavo in prodajo znotraj napačnega diagrama, s čimer si takoj pridržijo dobiček.

Omenjeno, ogromna bruto prodaja kriptovalut je običajno okužena na trgu, ker postopoma dirka navzdol. Kljub temu, ko se kriptovaluta vrne na čudno, algoritmi “porabijo padec” in zapustijo pozicije, kar podjetju ali prodajalcu HFT omogoči, da unovči obtok imprinta.

HFT v kriptovaluti je omogočen ker se z večino digitalnih sredstev trguje na decentraliziranih borzah. Te izmenjave se ne strinjajo z enakovredno centralizirano infrastrukturo kot lahke izmenjave, zato bodo zagotovile veliko hitrejše nabave in prodaje. Prav tukaj je zelo vreden za HFT, saj zahteva ustvarjanje in izvedbo atomize up-2d verjetnosti. Običajno visokofrekvenčni trgovci dobijo nekaj poslov vsaka 2d, da sčasoma zberejo skromne zaslužke in ustvarijo ogromen dobiček.

Kakšni so predlogi za ostanite HFT?Tudi ob predpostavki, da obstaja preveč oblik predlogov HFT, da bi jih lahko našteli, so nekateri med njimi obstajali že nekaj časa in za izkušene vlagatelje niso novost. Predpostavka HFT je pogosto povezana z nenavadnimi taktikami nabave in prodaje, ki se držijo nevtralne pravilne stvari o zmanjševanju zmogljivosti IT. Kljub temu bi lahko izraz HFT morda dobro preveril z dodatnimi pomembnimi načini sprejemanja nevtralne pravilne stvari o alternativah na trgu.

Povezano: Osnove nabave in prodaje kriptovalut: Podatki o zapisih za začetnike k obrazcem za prisego o kriptovalutah

Začasno povedano, HFT lahko obravnavamo kot tehniko samo po sebi. Posledično je v želji po osredotočanju na HFT kot celoto pomembno analizirati taktike obveščanja o nabavi in ​​prodaji, ki uporabljajo uporabne znanosti HFT.

Kripto arbitraža Kripto arbitraža je smer ustvarjanja dobička z upoštevanjem nevtralne pravilne stvari o razlikah v odtisu za enakovredno kriptovaluto na nekaj menjavah. Za ponazoritev, če en Bitcoin (BTC) zaračuna $30, na nadomestnem A in $,100 na alternativi B, bi ga morda morda dobro porabili za pomembno nadomestek, po katerem ga takoj dajo na trg na 2d nadomestek za začasen dobiček.

Trgovci s kripto, ki izkoriščajo te tržne nedoslednosti, se imenujejo arbitri. Z uporabo učinkovitih algoritmov HFT bodo sprejeli nevtralno pravilno stvar o neskladjih prej kot kdo drug. Pri tem podpirajo stabilizacijo trgov z uravnavanjem cen.

HFT je zelo koristen za arbitraže, saj je priložnost za izvajanje arbitražnih predlogov redno zelo omejena (znižanje kot 2d). Za takojšnje sprejemanje začasnih tržnih alternativ se HFT zanašajo na odlične prenosne metode, ki lahko takoj pregledajo trge. Poleg tega platforme HFT niso najbolj priročna arbitražna alternativa, ampak bi lahko morda tudi uničile posle velikokrat prej kot človeški prodajalec.

Ustvarjanje trgaAmpak vse drugo na splošno Načrt HFT ustvarja trg. To vključuje vstavljanje naročil za porabo in promocijo za vrednostni papir ob istem času in izkoriščanje razmika pripovedi-pričakovanja – variacija med vtisom, ki ste ga pripravljeni plačati za sredstvo (pričakujte odtis), in vtisom, pri katerem ste ostri

Pomembna podjetja, imenovana vzdrževalci trga, zagotavljajo likvidnost in pravilno prisegajo na trg ter so priljubljena pri nenavadnem pridobivanju in prodaji. Ustvarjalci trga so morda morda celo povezani z nadomestkom kriptovalute, da zagotovijo visoko kakovost trga. Kljub temu obstajajo tudi ustvarjalci trga, ki se ne strinjajo s kakršnimi koli dogovori z nadomestnimi platformami za resnične – njihova poštenost je, da uporabijo svoje algoritme in izkoristijo razpon.

Ustvarjalci trga vedno nabavljajo in prodajajo kriptovalute in okolje svoje narrate-expect razmike, tako da uničijo skrčen dobiček pri vsaki trgovini. Samo za ponazoritev bodo porabili Bitcoin za $,43 (pričakovani odtis) od nekoga, ki obupano želi promovirati svoje imetje bitcoinov in jih dati na trg po $30,43 (odtis pripovedi).

$2.00 Nezdružljivost med pripovedovanimi in pričakovanimi cenami se imenuje razmik in predvsem tako ustvarjalci trga uničujejo denar. In medtem ko se razlika med pričakovanim in narativnim odtisom morda morda zdi nepomembna, lahko dnevna nabava in prodaja v količinah morda le povzroči bistven del dobička.

Razmik zagotavlja, da vzdrževalec trga dobi nadomestilo za podedovano tveganje, ki spremlja takšne posle. Upravljavci trga zagotavljajo likvidnost trgu in ga uničujejo, trgovcem in prodajalcem pa olajša trgovanje po bleščečih cenah.

Kratkoročne alternativePrekomerno pridobivanje in prodajanje ni namenjeno swing trgovcem in lastnikom. Kot veliko, ga uporabljajo špekulanti, ki obupano želijo staviti na začasna nihanja odtisa. Kot taki, visokofrekvenčni trgovci krožijo tako takoj, da odtis ne bo sprejel kot resničnega s časom za spremembo, preden spet ukrepajo.

Kot ponazoritev, ko kit odvrže kriptovaluto, odtis se bo običajno začasno zrušil prej, kot se bo trg prilagodil, da bo dosegel ravnovesje med ponudbo in vprašanjem. Večina ročnih trgovcev bo izgubila na tem padcu, ker je morda morda le najbolj priročen zaključek za minute (ali celo sekunde), vendar lahko visokofrekvenčni trgovci to izkoristijo. Sprejemajo kot resnico s časom, da pustijo svojim algoritmom delovati, bleščeče se bo trg na koncu stabiliziral.

Količinska nabava in prodaja Toda vsak drug splošni načrt HFT je obseg nabave in prodaje. To vključuje sledenje različnim delnicam, s katerimi se trguje v določenem obdobju, nato pa sklepanje poslov v skladu s tem. Dobra presoja v okviru olajšave je, da ko se bo povečala raznolikost delnic, s katerimi se trguje, se bo povečala tudi likvidnost trga, kar bo olajšalo nakup ali promocijo velikega števila delnic, ne da bi preveč vznemirili trg.

Povezano: Obseg v verigi v primerjavi z obsegom nakupa in prodaje: Razložene različice

Če povem samo, gre pri obsegu nabave in prodaje sprejemanje nevtralne pravilne stvari glede likvidnosti trga.

Prekomerno pridobivanje in prodajanje trgovcem omogočata, da takoj pridobijo ogromno transakcij in izkoristijo tudi najmanjša nihanja trga.

Načrtujte ustavitev licence za to besedilo. Poganja SharpShark.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -