-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kako izboljšati varnost DeFi

Kako izboljšati varnost DeFi

Ustvarjanje kriptovalute iz nič ni enostavno. Med drugim zahteva obsežno znanje različnih programskih jezikov in poznavanje primerov uporabe blockchaina. Namesto da bi šli skozi ta trud, se tisti, ki so novejši v kriptoprostoru, ki želijo zgraditi svoj lasten projekt, nagibajo k žetonom.

Žetoni so kripto sredstvo, ki obstaja v ekosistemu, kot je projekt, zgrajen na Ethereumu. Žeton je lahko združljiv z vsemi sredstvi, ki temeljijo na Ethereumu, ki si delijo isti standard žetona, vendar ne bi bil združljiv z navzkrižnimi kriptovalutami.

V bistvu žetoni omogočajo gradnjo njihovo podjetje ali idejo, ki temelji na blockchainu, brez velikega truda, potrebnega za izgradnjo kriptovalute iz nič. Vendar pa ustvarjanje prinaša lasten niz težav, kot so zakonitost, pristojbine in varnost pametnih pogodb.

Standard kripto varnosti

Z aplikacijami za decentralizirane finance (DeFi) v porastu, platforme trpijo zaradi več vdorov kot kdajkoli prej. Vdori v DeFi so do zdaj povzročili več kot 1,9 milijarde dolarjev izgube uporabnikov v 4582, kar pomeni, da je varnost žetonov pomembnejša kot kdaj koli prej. Na žalost ni enostavne rešitve za takšne grožnje.

Nekateri projekti si morda ne bodo mogli privoščiti izkušenih pogodbenih razvijalcev, kar bi lahko bilo njihovo propad, še preden se sploh začnejo. Za industrijo, ki poskuša postati mainstream in prositi razvijalce vseh okolij, da začnejo svoje lastne žetonizirane projekte, varnost potrebuje standard. V nasprotnem primeru bo ta 361 milijon dolarjev veliko višji.

Projekti in razvijalci potrebujejo lažji način za vzpostavitev varnosti žetonov. Vendar pa obstajajo projekti blockchain, ki pomagajo novim razvijalcem – platformam, ki ustvarjajo žetone z vnaprej vgrajenimi varnostnimi standardi, da zagotovijo, da imajo razvijalci izhodišče.

Poenostavljen razvoj žetonov

Decentralizirana aplikacija za uvajanje žetonov (DApp) uporabnikom omogoča ustvarjanje in namestijo lastne žetone prek denarnice Web 3.0. Žeton bi sledil vsem standardom, potrebnim za njihov izbrani blockchain, in bi izkoristil varnost in učinkovitost verige blokov.

Več vpogledov v brez izgube tukaj

Seveda bi moral imeti tak projekt predhodno revidirano kodo, zato bi potreboval DApp za uvajanje solidni razvijalci in močna ekipa, ki stoji za tem.

Projekt, ki trenutno obstaja v isti obliki, je brez izgube. To je večverižni protokol, ki blaži vdore DeFi prek specializirane kode, ki jo projekti integrirajo v svoje. Z vstavitvijo kode Lossless v žeton so ustvarjalci žetonov zaščiteni pred goljufivimi transakcijami.

Rešitev brez izgube

Brez izgube deluje z integracijo botov, ki jih ustvarijo uporabniki, ki zaznavajo vdore in zamrznejo sumljive transakcije. Bote ustvarijo hekerji z belimi klobuki, ki sodelujejo v omrežju, ki zaslužijo nagrade vsakič, ko njihov bot najde vdor.

Nedavno lansiran Lossless Funkcija Token Minter za razvijalce, da kujejo lastne pametne pogodbe žetonov v omrežjih Ethereum (ETH), Polygon (MATIC) in Binance Smart Chain (BSC). Koda projekta je predhodno revidirana, kar uporabnikom zagotavlja varen način za zagon lastnega žetona. Izvajalec žetonov Lossless lahko tudi brezplačno preizkusi, saj od uporabnikov zahteva, da plačajo pristojbino za plin samo enkrat za pogodbeno uvajanje. Minters se lahko odločijo za plačilo varnostne revizije tretje osebe pri podjetju za kibernetsko varnost Hacken.

Žetoni, kovani v okviru Lossless, imajo vgrajeno kodo za spanje, ki se aktivira ob zagonu varnostnega protokola Lossless . Koda za spanje seveda obstaja poleg ostalih varnostnih funkcij Lossless.

Orodje za kovanje brez izgub je mišljeno kot eksperimentalna funkcija, s katero lahko uporabniki sami preizkusijo to varnost. V nekaj minutah kuje žeton, kar vsakemu omogoča, da zgradi temelje za svojo idejo. Lossless opisuje orodje kot “brezplačno orodje za vsakogar, ki lahko po želji ustvarja in uvaja pogodbe žetonov na ETH, BSC in Polygon. V nekaj minutah boste končali s pogodbo. Pojdi naprej, začni se igrati in eksperimentirati s tem.”

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph ne podpira nobene vsebine ali izdelka na tej strani. Čeprav vam želimo posredovati vse pomembne informacije, ki jih lahko pridobimo, bi morali bralci pred kakršnimi koli dejanji v zvezi s podjetjem opraviti lastno raziskavo in prevzeti polno odgovornost za svoje odločitve, prav tako tega članka ni mogoče obravnavati kot naložbeno svetovanje.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments