14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kako naj bi Pocketnet in Pocketcoin (PKOIN) za vedno spremenil internet s...

Kako naj bi Pocketnet in Pocketcoin (PKOIN) za vedno spremenil internet s tehnologijo Crypto & P2P

How Pocketnet & Pocketcoin (PKOIN) Are Set to Change the Internet Forever With Crypto & P2P Tech

sponzorirano

Pocketnet je bistveno nov način za izgradnjo platforme za družabna omrežja, ki jo poganja kriptovaluta Pocketcoin ( PKOIN). Gre za mešanico tradicionalnih platform za družbena omrežja in Bitcoinov z nekaterimi vrhunskimi novostmi, kot je možnost dražbe vaše vsebine prek NFT-Scarce.

Pocketcoin (PKOIN) je žeton Proof-of-Stake, ki avtorjem omogoča, da zaslužijo kripto za svojo vsebino in jih varuje pred samovoljno cenzuro prek skupnosti zmernost. Blockchain sledi ugledu in visokemu ugledu uporabniki moderirajo platformo. PKOIN je namenjen decentraliziranemu oglaševanju, povečevanju objav, nakupu edinstvenih pisav in tem v Pocketnetu ter dražbi žetonov NFT-Scarce v prihajajočih izdajah. Pocketnet je mreža popolnoma decentraliziranih enakovrednih vozlišč, ki jih vodijo uporabniki (na stotine vozlišč po vsem svetu že deluje).

Vzemite nazaj internet s Pocketnet: Ekskluzivni kripto izziv v živo

Pocketnet napoveduje ekskluzivni dogodek v živo z omejenim prostorom za ljubitelje kriptovalut. Dogodek bo junija sestavljen iz štirih sej v živo 10, 05, 10., 17 in se bo imenoval Take Back the Internet with Pocketnet: Exclusive Crypto Challenge. Preberite, kako veriga Pocketnet & Pocketcoin (PKOIN) za vedno spremeni internet. Govorniki bodo osnovni razvijalci Pocketnet in presenečeni gostje. Javnih javnih posnetkov s tega ekskluzivnega dogodka zaprtih vrat ne bo. Registrirajte se danes, da rezervirate svoje mesto. Prijavite se za brezplačni kripto izziv TUKAJ.

Pocketnet je izdal novo belo knjigo v angleščini in mandarinščini

Skupina Pocketnet Core je objavila novo belo knjigo, v kateri je predstavila ambiciozne načrte za nadaljnji razvoj, decentraliziran kodiran klepet p2p, šifrirane NFT-je in decentralizirano oglaševanje v družabnih omrežjih na podlagi pametnih pogodb. Preberite v angleščini TUKAJ in v kitajščini mandarinščina TUKAJ .

Sprostitev video platforme in spodbudni program Vlogger

Pocketnet napoveduje izid decentralizirane video platforme z nagradami ustvarjalcev vsebin v Pocketcoinu. Video platforma naj bi vključevala video tokove v živo z neprekinjenimi donacijami v kriptovaluti Pocketcoin (PKOIN). Pocketnet napoveduje tudi poseben spodbujevalni program PKOIN za vlogerje. Vsak 000 K ogledov z najmanj 250 pet- ocene z zvezdicami bodo avtorju prinesle samodejno nagrado v višini 350 PKOIN. To poleg standardnih nagrad za visoke ocene v Pocketnetu. Tako bi lahko uspešen nekdanji youtuber zaslužil bistveno več na Pocketnetu.

Ustvarjanje decentralizirane platforme za video gostovanje je ključno vprašanje iz več razlogov:

 1. Video postaja glavni komunikacijski medij
 2. Veliki ponudniki neizogibno zlorabljajo svoj kvazi-monopol pozicije z lastništvom večine vrednosti, ki jo ustvarijo udeleženci
 3. Gostovanje videa in predvajanje v spletu zahteva velike fiksne stroške v infrastrukturi, ki je zdaj v večji neposredni ali posredni lasti istih monopolnih igralcev

Kako Pocketnet video rešuje te težave? Pocketnet video uporablja odprtokodno tehnologijo, imenovano PeerTube, vendar jo napreduje na nekaj pomembnih načinov. Pocketnet blockchain ponuja centralizirano knjigo za usklajevanje, nadzoruje, kateri strežnik gosti kateri videoposnetek, kdo koga varnostno kopira in zelo pomembno, kako strežniki dobijo nadomestilo za svoje storitve. Tu je struktura video omrežja Pocketnet na verigi blokov:

 1. Pocketnet video strežnik se registrira v verigi blokov. Strežnik ima javni naslov in zaklene nekaj Pocketcoin (PKOIN), da se šteje za veljaven strežnik. Prav tako objavi svoj naslov IP.
 2. Vsak uporabnik Pocketneta ima veljavno uporabniško ime in geslo za vsakega od strežnikov (uporabniško ime in geslo sta deterministično določena z enosmernimi funkcijami iz zasebnega ključa Pocketnet).
 3. Ko se strežnik registrira, se njegov javni ključ uporablja za deterministično preslikavo strežnika v gručo z metodo, imenovano Rendezvous Hashing (imenovano tudi najvišje naključno razprševanje teže). Vsi strežniki v gruči se popolnoma podpirajo. To ustvarja stabilnost. Če je število strežnikov v gruči pod 5, ji algoritem blockchain dodeli nove strežnike.
 4. Vsak strežnik tedensko potrdi svojo udeležbo v omrežju, potrdi svoj naslov IP in objavi svojo trenutno zmogljivost sprejme video, tj. koliko prostora je še. Če preostali prostor ni dovolj, da ostane v gruči (je več kot 2021 )% pod srednjo vrednost v gruči), potem je ta strežnik izključen. Še naprej lahko zasluži kovance na vseh videoposnetkih, ki so že bili naloženi, vendar se ne upošteva pri nalaganju novih videoposnetkov v to skupino.
 5. Vsaka video objava je dodeljena določeni gruči, ki temelji na istem algoritmu razpršitve Rendezvous (ID video transakcije je pomnoženo z javnim ključem, potem je izbrana grozd z najbližjo razpršitvijo).
 6. Po ogledu videoposnetka na platformi Pocketnet bodo uporabniki vprašani, ali jim je kakovost videa všeč. Visoke ocene bodo povečale ugled vsakega strežnika in jim izbrale Pocketcoin (PKOIN) zaradi emisije v transakciji z coinstake, nizke ocene pa bodo zmanjšale ugled. Zato bodo strežniki, ki zagotavljajo nizkokakovostno povezavo ali dejansko ne shranijo videoposnetka, ki jim je bil dodeljen, kaznovani in sčasoma izključeni.
 7. Ob prvem nalaganju videoposnetka je minimalno plačilo PKOIN nad in nad provizija za transakcije blockchain To zajema video gostovanje za 6 mesecev. Za to pristojbino na MB bodo glasovali vsi veljavni strežniki z visokim ugledom.
 8. Po 6 mesecih bo treba videoposnetke, ki ne ustrezajo minimalni vrstici priljubljenosti (ne ustvarijo dovolj PKOIN-a za strežnike), izbrisati . Avtor bo moral plačati enak minimalni znesek PKOIN, da jih ne bo izbrisal. V takem primeru bo v aplikaciji Pocketnet prikazano obvestilo. Tako bodo lahko obdržali samo zahtevane videoposnetke in se tekmovali s centraliziranimi platformami.

Tukaj je, kako Pocketnet rešuje zgoraj navedene težave A, B in C.

 1. Tragedija skupnega. To je rešeno, ker so strežniki zdaj nagrajeni za svoj trud in ni več brezplačnega javnega vira, ki bi ga lahko drugi zlorabili. Tako Pocketnet blockchain in Pocketcoin (PKOIN) rešita to težko težavo, hkrati pa odpirata ogromne računalniške vire, ne da bi za to potrebovali dovoljenje Amazon AWS ali katerega koli takega sistema.
 2. Decentraliziran sporazum. Pocketnet blockchain služi kot plača soglasja. Vsak strežnik preslika v gručo, algoritmično nadzoruje število strežnikov v gruči, hkrati pa preslika vsak video v določeno gručo, kjer bo odvečno shranjen.
 3. Kakovost. Strežnike spodbujajo k zagotavljanju dobre kakovosti, saj bodo v nasprotnem primeru uničili ugled in izgubili sposobnost zaslužiti PKOIN in, kar je še pomembneje, zažgali PKOIN.

Tako imate popolnoma deterministično algoritem, ki preslika kateri koli nov strežnik v gručo in preslika vsak nov video v gručo. Znotraj grozda so vsi strežniki sinhronizirani, kar zagotavlja stabilnost. Edina znana rešitev pred Pocketnetom je rešila le eno izmed treh težav (natančneje # 2) in to na neoptimalen način. Govorite o porazdeljeni razpredelnici zgoščenk. DHT se v hudourniških sistemih uporablja za iskanje datotek v sistemu. DHT ne samo da ne reši težav št. 1 in št. 3, temveč so tabele DHT zelo počasne in neučinkovite. Pri iskanju datoteke se je treba odbiti po tabeli DHT, medtem ko se v kombinaciji blockchain Pocketnet in Rendezvous Hashing (imenovano tudi najvišje naključno razprševanje teže) grozd takoj najde na podlagi stanja verige blokov v času nalaganja videoposnetka.

Povzetek: Pocketnet in Pocketcoin (PKOIN) se hitro razvijajo po izidu iz beta. Platforma se zdaj ponaša s funkcijami, za katere so nekoč menili, da so ekskluzivna provinca centraliziranih platform Big Tech. Pocketcoin (PKOIN) olajša rast platforme, saj ustvarjalcem vsebin in upravljavcem vozlišč omogoča, da zaslužijo za vzdrževanje in rast decentralizirane platforme.

O Pocketnetu:

Pocketnet je decentraliziran, odprtokoden, nekomercialni projekt. Zasnovan je po vzoru Bitcoina in ga lahko imenujemo Bitcoin družbenih omrežij, z glavno razliko, da uporablja energetsko učinkovit algoritem Proof-of-Stake. Pocketnet podpira mreža enakih decentraliziranih vozlišč, pri čemer uporabniki ohranjajo popoln nadzor nad svojimi podatki in vsebino.

Pocketnet nagrajuje operaterje vozlišč in vse sodelujoče v vsebini. Aktivni uporabniki si lahko pridobijo ugled in nato lahko sodelujejo v prefinjenem sistemu za moderiranje vsebine.

Številni aktivni blogerji so opustili družbena omrežja Big Tech in se usmerili v Pocketnet.

Pocketcoin (PKOIN) je izvorni žeton, ki omogoča omrežje Proof-of-Stake, emisije pa so omejene na 24, 250, . Premine ali ICO ni bilo, saj je ekipa Pocketnet posvečena Bitcoin modelu organske rasti.

Tukaj prenesite belo knjigo Pocketnet v angleščini

Prenesite belo knjigo Pocketnet v kitajski mandarinščini tukaj

Dostop do Pocketnet GitHub tukaj


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Shield Protocol: Tokenomics for a Trustless and Long-Term Value Decentralized Network

Shield Protocol: Tokenomics for a Trustless and Long-Term Value Decentralized Network

Public Company TechX Technologies Is Making Significant Acquisitions in the Crypto Industry

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments