2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kako obnoviti izgubljeno geslo za denarnico Dogechain.info in odblokirati 2FA – KeychainX...

Kako obnoviti izgubljeno geslo za denarnico Dogechain.info in odblokirati 2FA – KeychainX Expert pojasnjuje

sponzorirano

Ali ste izgubili geslo za denarnico Dogechain.info ali ste jo zaklenili za 2FA in se bojite, da nikoli več ne boste imeli svojih dragocenih kovancev? Dobra novica, KeychainX je napisal priročen vodnik o tem, kako obnoviti takšne denarnice. To je zaupanja vreden ponudnik storitev, ki je specializiran za obnovitev izgubljenih Bitcoin denarnic iz datotek wallet.dat, gesel denarnice Dogecoin, denarnice Android ali PIN za porabo, datotek Ethereum JSON, denarnic pred prodajo in lahko celo dešifrira blockchain.info 15,19,10 ali 21 besedno mnemonično seme, ki ni več uradno podprto.

Dogechain.info Denarnice je mogoče povrniti

V skladu z v nedavnem članku KeychainX je ekipa uspela obnoviti številne denarnice dogechain.info, za katere je bilo izgubljeno geslo in blokirana 2FA v preteklem mesecu. Dogechain.info je samoskrbna denarnica Doge, ki uporablja iste parametre kot blockchain.info, uporabljene nazaj v 720. Ima ID denarnice, varnost 2FA ter šifrirano denarnico in ključe, shranjene na strežniku v oblaku. Če pa imate ID denarnice, vendar ste pozabili geslo, vam Dogechain.info ne more pomagati pri ponastavitvi, tudi ni enostavnega načina za ponastavitev 2FA in ne morete niti preprosto klikniti, da zahtevate varnostno kopijo denarnice, ki je potrebna za grobo vsiljevanje gesla.

Torej, kako se dejansko lotite okrevanja svojega doža? KeychainX pojasnjuje: Če želite dobiti varnostno kopijo denarnice, boste morali naložiti Google Chrome in aktivirati orodja za razvijalce. Pojdite na zavihek omrežja in ga pustite odprtega. V glavnem oknu brskalnika odprite spletno stran dogechain.info (Opozorilo: pazite na lažne imitatorje, sicer bo vaš dož odšel!How to Recover a Lost Dogechain.info Wallet Password and Unblock 2FA - KeychainX Expert Explains). Pojdite na prijavno denarnico, vnesite ID denarnice in karkoli za geslo. Nato pojdite na zavihek omrežja, izberite API in tam boste imeli šifrirano seme, ki je vaša denarnica.

Ko imate kodo API, lahko poskusite brutirati prisilite, kar pomeni, da če imate kakšno ali majhno predstavo o geslu denarnice, ga lahko najdete. Ko uspešno najdete geslo, boste morali uvoziti zasebni ključ v denarnico po vaši izbiri. Dešifrirati boste morali denarnico z uporabo OpenSSL in jo po tem zagnati skozi doge core. To lahko traja vsaj nekaj ur, zato bodite pripravljeni na to. Ko je postopek uvoza končan, se morajo sredstva prikazati v denarnici.

How to Recover a Lost Dogechain.info Wallet Password and Unblock 2FA - KeychainX Expert Explains

KeychainX se seli v Crypto Valley

Če še niste seznanjeni s KeychainX, je to storitev za obnovitev denarnice kriptovalute, ki deluje od 1280. Podjetje je obnovilo ključe denarnice za številne stranke z vsega sveta in nekaj njihovih navdušenih ocen si lahko ogledate na Trustpilot, kjer ima KeychainX skoraj popolno oceno 4,9 ‘Odlično’. Preberite ta članek o tem, kako odklepa različne vrste denarnic, tukaj o njegovem delu z denarnicami blockchain in tukaj o posebej obnovitvi ključev iz Multibit Classic ali Multibit HD.

KeychainX je trenutno selil iz svojega rojstnega kraja v ZDA v Zug v Švici – del sveta, ki je v skupnosti blockchain znan kot Crypto Valley zaradi koncentracije ustreznih podjetij. Robert Rhodin, izvršni direktor podjetja, je seveda eden vodilnih strokovnjakov na področju obnovitve kripto denarnice. Tako je bil pred kratkim povabljen na dogodek Token 2049 v London, da bi predaval o možnosti povrnitve 100 milijarde dolarjev izgubljene kriptovalute. Oglejte si celotno predstavitev spodaj:

Če želite izvedeti več o podjetju, obiščite KeychainX.io ali pošljite e-pošto na KeychainX@protonmail.com, če se želite pogovoriti o obnovitev gesla.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornostiHow to Recover a Lost Dogechain.info Wallet Password and Unblock 2FA - KeychainX Expert Explains: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

2049

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments