2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kako opaziti vlečenje preproge v DeFi, 6 nasvetov Cointelegrapha

Kako opaziti vlečenje preproge v DeFi, 6 nasvetov Cointelegrapha

Cointelegraph v našem najnovejšem poglobljenem videoposnetku deli šest nasvetov o tem, kako varno vlagati v projekte Defi.

128018

Skupno ogledov

Skupaj delnic

V našem najnovejšem poglobljenem videoposnetku Cointelegraph deli šest ključnih nasvetov o tem, kako povečati vašo varnost pri vlaganju v DeFi z prepoznavanjem vlečenja preprog – ena najbolj razširjenih vrst kripto prevar.

Rastoča rast skupaj s pomanjkanjem nadzora s strani tradicionalnih organov je pritegnila dotok goljufov v ekosistem DeFi. Glede na nedavno poročilo Ciphertrace, medtem ko se splošna goljufija dejavnost v kriptovalutah zmanjšuje, so prevare v DeFi v porastu 2021.

V tipičnem vleku preproge slabi akterji ustvarijo ničvredni žeton in ga uvrstijo na decentralizirano borzo, kjer začne trgovati v likvidnostnem bazenu. Prevarant prepriča vlagatelje, da zagotovijo likvidnost z vlaganjem dragocenega žetona, kot je Eth, kar dvigne ceno novega žetona. Na določeni točki prevaranti »potegnejo preprogo«: vzamejo ves Ethereum iz bazena in pustijo vlagateljem v lasti ničvredni žeton.

S pomočjo dveh strokovnjakov DeFi smo izpostavili 6 praktičnih nasvetov za odkrivanje vlečenja preproge in zmanjšanje tveganja prevare med vlaganjem v DeFi.

Oglejte si šest nasvetov v našem videu in se ne pozabite naročiti na naš YouTube kanal!

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments