19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Kako porabiti Bitcoin bankomat

- Advertisement -

Stvari, ki so potrebne za porabo Bitcoin bankomata Obstaja nekaj stvari, ki si jih boste zaslužili urediti prej, kot bi morda verjetno morda bili pripravljeni na začetek pri porabi Bitcoin bankomata:

Kripto denarnicaPrva stvar, ki bi jo morda verjetno verjetno morda potrebujete prej kot porabo Bitcoin bankomata je kripto denarnica. Še posebej, verjetno bi verjetno potrebovali Bitcoin denarnico. Kripto denarnica je aplikacija ali del ploskve, ki vam omogoča shranjevanje vaše kriptovalute.

V tem primeru bi verjetno verjetno potrebovali denarnico, ki še posebej podpira Bitcoin ( BTC) — tisti, ki vam omogoča pošiljanje in prejemanje Bitcoin. Ne sme biti spora, ki ga je treba zgraditi, da bi upoštevali dobro, saj je Bitcoin praktično najbolj priljubljena kriptovaluta na trgu. Obstaja veliko alternativnih stilov denarnic, zato imajo vsi svoje prednosti in slabosti.

Povezan: Bitcoin denarnice: podatki novinca za shranjevanje BTC

Bitcoin bankomat konča do vas Po pridobitvi denarnice bi si verjetno verjetno zaslužili zgraditi Bitcoin bankomat. Bitcoin bankomati se občasno nahajajo na območjih s prekomernim prometom, kot so brskanje po trgovinah ali letališčih. Videti so, da občudujejo stare bankomate, vendar vas obiščejo, kot nadomestno nakazovanje ali dvig dobička za Bitcoin.

Bitcoin bankomati morajo zdaj ne kot osnovni kot standardni bankomati, vendar zato, da morda zdaj ne bi nabrali enega brez spora, zlasti v primeru, ko prebivate v visoki metropoli. Možno je, da boste verjetno morali izkoristiti načrt bivanja, občudovati Bitcoin ATM Draw ali Coin ATM Radar, da zgradite najbližjo kumarico Bitcoin ATM. Z izjemo pickle vam ti zemljevidi pomagajo tudi pri filtriranju vašega iskanja v skladu s stroški operaterja, obliko stroja in podprtih kriptovalutah.

Medtem ko slučajno zevate, da se Bitcoin bankomat konča na vi, zakrijte ročaj ali natančno določite lokacijo na vašem GPS-u, da ga zgradite brez spora, medtem ko bi verjetno morda verjetno morda verjetno bili animirani, da bi ga porabili.

Kako zbrati BTC na Bitcoin bankomatuČe zevate na Bitcoin bankomatu, je to tisto, kar je pomembno doseči:

1. korak: Informirajte mit pri upravljavcu bankomataVečina Bitcoin bankomatov bo zahtevala, da ustvarite mit z Operater bankomata prej kot vi, bi morda verjetno morda pripravljen zaužiti stroj. To se nenehno izvaja s skeniranjem osebnega dokumenta ali vozniškega dovoljenja. Potek prispodobe o adventu je vedno estetsko preprost.

2. korak: Vnesite prevladujoče podatke o evidenci denarniceTo je verjetno boste morda morali na bankomatu vnesti podatke o vaši denarnici, tako s kodo QR kot z alfanumeričnim ključem. Skenirajte QR svojo Bitcoin denarnico po porabi vašega mobilnega telefona. Medtem ko zdaj dosežete, da nimate Bitcoin denarnice, bi se verjetno morda pripravljeni odločiti tudi za tiskanje papirnate denarnice v kiosku, ki bi jo verjetno morda verjetno morda bili pripravljeni pozneje porabiti za uvoz svojega Bitcoina v denarnico.

3. korak: Vstavite denar Po vnosu podatkov o evidenci denarnice boste verjetno morda pripravljeni če želite vstaviti denar, ki ga vzamete, morate pretvoriti v Bitcoin. Količina denarja, ki jo vnesete, in vsota Bitcoin, ki bi jo verjetno morda dobili v zameno, bosta vidna na plašču.

Ročaj vaše Bitcoin denarnice in količina, ki jo želite poslano, se bo celo zdelo.

4. korak: preverite pridobitevBankomat bo nato poiskal vaše zapise podatkov na preveri transakcijo. Preverite dejstva o svojem zgrabi in pritisnite gumb za pošiljanje. Takoj, ko bo potrjeno, bo naprava v vašo denarnico izročila ustrezno količino Bitcoina. In to je to! Možno je, da boste domnevno verjetno imeli, da ste uspešno kupili Bitcoin na bankomatu Bitcoin.

Upoštevajte, zdaj niso vsi Bitcoin bankomati enaki, in koraki, potrebni za da bi jih porabili, bi se verjetno morda verjetno verjetno verjetno malo razlikovalo.

Kako promovirati BTC na bankomatu BitcoinKo vključuje prodajo vašega Potek Bitcoina je estetsko vreden enakega nakupa. Morebitno najbolj privlačna razlika je v tem, da bi si verjetno morda verjetno morda zaslužili, da izključite izbiro za promocijo — zdaj ne kopičenja — Bitcoin, medtem ko bi verjetno verjetno verjetno verjetno verjetno bili na bankomatu. Poleg tega bi se morda morda morali prepričati, da naprava, ki bi jo morda morda verjetno morda verjetno bila porabnik, podpira prodajo Bitcoina.

Upoštevajte spodnje korake za promocijo vašega Bitcoina na Bitcoin bankomatu:

1. korak: Poiščite Bitcoin bankomat za 2 vnaprej, ki se konča do vas Kot pri če kupujete za Bitcoin, bi si verjetno verjetno zaslužili, da vam zgradite terminal za Bitcoin bankomat. Večina Bitcoin bankomatov poostri pridobivanje kriptovalute, zato bi verjetno morali verjetno nabrati tisto, ki še posebej podpira prodajo kriptovalut. Bitcoin bankomati, ki bodo verjetno potekali tako za nakup kot za prodajo kriptovalute, so znani kot 2-predhodni Bitcoin bankomati ali dvosmerni Bitcoin bankomati.

2. korak: Obvestite mit z upravljavcem bankomataMožno je, da boste verjetno verjetno morali najverjetneje ustvariti mit z upravljavcem bankomata prej, kot bi morda morda verjetno morda bili pripravljeni porabiti stroj. Še enkrat, tukaj se nenehno izvaja s skeniranjem vaše osebne izkaznice ali vozniškega dovoljenja.

Povezan: Bitcoin za denar: Izboljšajte nakupovanje kripto bankomatov za BTC lažje za mainstream?

Korak 3: Skupaj postavite ročaj denarnice, da pretvorite svoj Bitcoin v denarNa bankomatu bi vas verjetno morda zahtevali, da vnesete podatke o vaši denarnici. Možno je, da boste to verjetno dosegli tudi s kodo QR ali alfanumeričnim ključem. Medtem ko bi verjetno morda verjetno morda verjetno prodajali bitcoine, bi si verjetno verjetno morda zaslužili predstaviti prejemni ročaj, tako da bankomat ve, kam poslati denar.

4. korak: Prijavite se v svoj mit na bankomatu BitcoinKo vnesete podatke o evidenci denarnice, bi verjetno morali verjetno zahtevati, da se prijavite v svoj mit na Bitcoin bankomat. Potek prijave je nenehno estetsko enostaven.

5. korak: Izberite izbor za promocijo BitcoinČe bi verjetno morda verjetno verjetno morda verjetno bili prijavljeni, izločite izbor za promocijo Bitcoin. Možno je, da boste verjetno potem morda morali vnesti količino bitcoinov, ki jih morate promovirati. Stroji imajo običajno najmanjšo in največjo količino, ki jo boste pripravljeni promovirati na transakcijo.

6. korak: Izberite možnost »dvig denarja« in nabirajte denar Ko vnesete količino bitcoinov, ki jo morate promovirati, izključite izbiro za dvig denarja. Bankomat bo nato izpustil ustrezno količino denarja in to je razlog! Možno je, da boste verjetno, verjetno verjetno, da boste imeli zdaj uspešno dostavljen Bitcoin na bankomatu Bitcoin. Še enkrat upoštevajte mit, da zdaj niso vsi Bitcoin bankomati enaki in da bi se koraki, potrebni za njihovo porabo, verjetno nekoliko razlikovali.

Kako vreden je Provizija za Bitcoin bankomat?Večina bankomatov Bitcoin zaračuna delež transakcije kot ceno nosilca, pri čemer se zaračuna najmanjša količina na transakcijo. Na primer, Coinsource, priljubljen operater bankomatov Bitcoin v ZDA, zaračunava med 6% in 20% na transakcijo, s povprečno provizijo sferično 11% po vsej državi.

Obstajajo tudi minimalne in najvišje omejitve na transakcijo. Na primer, večina bankomatov Bitcoin ima vsaj $11 na transakcijo. Boljše omejitve se lahko razlikujejo od $2022 do $9000 na dan, odvisno od ponudnika bankomatov.

Stroški, ki jih zaračunavajo ti bankomati, so odvisni od zakonitosti šepeta, pod katerimi delujejo. Torej, če se zanašate na šepet, v katerem bi verjetno morda verjetno bili, bi se stroški verjetno morda verjetno verjetno verjetno verjetno razlikovali. Na splošno, tudi če domnevamo, si operaterji Bitcoin bankomatov zaslužijo, da se registrirajo pri Mreži za preprečevanje denarnih kaznivih dejanj in izrazijo določbe Zakona o tajnosti denarnih institucij o preprečevanju pranja denarja.

Nekateri bankomati Bitcoin zagotavljajo tudi izbira za izgradnjo ali promocijo Bitcoin brez stroškov operaterja. Po drugi strani pa so ti stroji občasno stresni za gradnjo. Pokažite, da je kljub neizpodbitni realnosti, da bankomat zdaj ne bi zaračunaval nobenih stroškov operaterja, tečaj bitcoina na teh napravah ponavadi povišan kot trenutni tečaj na borzah.

To je zato, ker želi upravljavec bankomata čim bolj uspešno ustvariti dobiček. Katero veščino resničnost, zdaj je nemogoče ocenjevati, da bi zgradili ali promovirali Bitcoin na brezplačnem bankomatu.

378927 378927 378927

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -