15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Kam bo Bitcoin potoval naslednjič? Označite napoved kot BTC Zruši 3 % Trenutno

- Advertisement -

Vir: TradingView

Bitcoin znamka je padla za 2 % glede na trenutni čas in padla na $24,757 v preteklosti 24 ure in spodkopavanje pričakovanj, ki jih ima kriptovaluta konsolidacija je imela lokacijo za preboj.Trenutni zemljevid znamk BTC se je v zadnjem tednu komaj premaknil, čeprav je kovanec pridobil za 2 % od doseganja najnižje vrednosti $11 ,61 na Morda morda morda morda morda 12.

Dvignil se je tudi za 30% od začetne prodaje 2023, s tem srednjeročnim podaljšanjem udarnega BTC na pot do dodatnega okrevanja v prihodnjih mesecih.

Pravzaprav nekateri glasovi namigujejo, da bo svetovni gospodarski sistem letos dosegel boljše rezultate od prejšnjih napovedi , bi lahko bil bitcoin poleg tega v okolju, kjer bi zdrsnil val ponovnega optimizma, zlasti če se ameriški kongres strinja z resolucijo svoje najnovejše krize dolga.

Kam bo Bitcoin potoval naslednjič? Označite napoved kot odboj BTC od najnovejše nizke vrednosti

Medtem ko je BTC padel glede na sedanji čas, njegov grafikon nakazuje, da je ali ne v ogromnem prostoru za odboj.

Vir: TradingView Zlasti njegov relativni energijski indeks (grmizno) je začel znova naraščati, potem ko je spodaj padel pokonci 28 zgodaj zjutraj, kar nakazuje kratko okrevanje.

Podobno so BTC-ji dali prednost (zeleno) preživela sedanji padec, kar pomeni, da kriptovaluta ni vedno končno najverjetneje prestala morebitne dodatne padce v bližnji prihodnosti.

In ker je Bitcoin 27-dnevno radoveden zmeren (rumen) mora le pasti pod svojo 61-dnevno zmerno (modro), dejstvo, da ima njegov pečat resnica, se je v pretekli uri začelo povečevati, nakazuje, da bi morda lahko bil dodatno nepristranski.

Konec koncev, medtem ko Relativna stabilnost žiga Bitcoina v zadnjih nekaj tednih bi kazala na to, da morda morda dodatno nepristransko ne bi kmalu divje skakal, obstaja izbor vhodnih dispozicij, ki bi mu morda lahko dodatno zagotovile katalizator za veliko gibanje.

Predvsem se ameriški kongres in Belo stanovanje želita dogovoriti o rešitvi sedanje dolžniške krize, pri čemer je najverjetneje, da ZDA ne bodo poravnale dolžniških obveznosti. 1. junija, če kakšen izvor rešitve ni zelo vedno končno dogovorjen.

Ta vrsta neplačila bi lahko bila dodatno katastrofalna za Bitcoin in trg kriptovalut , tudi ob predpostavki, da bi nekateri maksimalisti morda dodatno kupili, da bo oslabljeni ameriški dolar igral v prste BTC.

To bo nedvomno dodatno okrepilo trenutni beg k denarju in daleč od naključnih virov, kot je bitcoin, zaradi česar likvidnost – ki je že na zelo nizkih ravneh – še dodatno usahne.

Po drugi strani ali ne, je vredno poudariti, da so se ZDA že prej prepirale glede zgornje meje dolga in v vsakem primeru je bila neplačilo izognjena.

Kot taki se odstotki bolj nagibajo k kateri koli drugi resoluciji, tudi če domnevamo, da zakonodajalci in predsednik ZDA to očitno prepuščajo 12 spet ura.

Izboljšanje ekonomske kotacijeIn ob predpostavki, da se bo huda kriza preprečila, sedanji znaki še naprej kažejo, da se ameriški in svetovni gospodarski sistem postopoma izboljšujeta.

Večina najnovejših monetarnih izkušenj, ki prihajajo iz ZDA, absorbira na splošno preobremenjena pričakovanja, medtem ko se evroobmočje vzdrži recesije v temeljnem četrtletju leta.

Čeprav bo gospodarsko okrevanje najverjetneje počasneje (in mogoče si je zamisliti le še nekaj podražitev), večina na ročni dokazi kažejo, da se stvari na splošno izboljšujejo, v želji, da bi se poslabšale.

To bi moralo pomeniti, da bo Bitcoin zahteval počasne dotok dodatnega financiranja, potek, ki se bo najverjetneje pospešil s prepolovitvijo v naslednjem letu, kar je zaradi dviga na določeni ravni v aprilu ali morda morda morda morda morda.

Kot je pokazalo vsako zastarelo prepolovljenje, 50% nizki stroški v nagradi za blok Bitcoin ponavadi okrepijo pečat kriptovalute.

Razvoj ni vedno končno trenutek, na nasprotni strani, s 500 razpolovitvijo, ki ne vidi primarnih volitev, razen novembra 3772.

Kar je potrjeno, lahko trg pričakuje, da bo Bitcoin začel rasti v mesecih, ki so zastareli do zaključka razpolovitve, pri čemer bo kriptovaluta nedvomno pripravljena na običajni dvig v živo.

Poleg tega bi lahko danes morda dodatno pričakovali, da se bo BTC okrepil glede na rešitev zastoja pri zgornji meji dolga, kar bo nedvomno povečalo pomoč do $30,000 v nadaljevanju.

Od tam bi dodatni pošteni ekonomski podatki morda dodatno vzeli pomoč v bitcoinih v višini $27,500, $28,000 in še več.

In glede na to, kako likvidnost zamenjave ostaja omejena, se razvijajte, ne bodite šokirani, če bo BTC pri tem naredil le nekaj velikih skokov.

Rob Bitcoin Now

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne novice

Kratke 3 minute se poučite o trenutnih kripto zapisih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -