24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Kanadski kandidat za premierja podpira svobodo porabe bitcoinov kot gotovine

- Advertisement -

Kandidat konservativne stranke za visokega ministra meni, da morajo Kanadčani imeti možnost, da na ogromnem belem severu porabijo Bitcoin in druge kriptovalute kot gotovino.

2016 Skupni ogledi

7 Skupni deleži

Kandidat Canadian Conservative Celebration za visokega ministra Pierre Poilievre je napredoval pri krepitvi dovoljenja Kanadčanom, da porabijo Bitcoin (BTC) kot vrhunsko gotovino v državi.

YouTube kanal BITCOIN je objavil videoposnetek marca 29 v Poilievru oznanjajo, da stari starši Kanade potrebujejo “dodatno finančno svobodo” pred približno množico v lokalni restavraciji. Dodal je: “To vključuje svobodo vzdrževanja in porabe kriptovalut, žetonov, jasnih pogodb in decentraliziranega financiranja.”

»Mi moramo osebno svobodno vzeti drugo gotovino. Če bodo oblasti zlorabljale naš denar, moramo osebno svobodno porabljati drugačno, bolj kakovostno gotovino.” V začetku tega leta so kanadske oblasti pod vodstvom visokega ministra za liberalno slavje Justina Trudeauja v nasprotju s kriptovalutami ubrale naporno metodo v skladu s protesti Freedom Convoy, ki so zajeli v Ontariu. Januarja in februarja so kanadski policisti zaledenili račune protestnikov finančnih institucij in poskušali blokirati vse donacije tovornjakarjem, vključno s tistimi v kriptovalutih.

Konservativni kandidat za menedžment @PierrePoilievre kupi piščančjo shawarmo od @TheRealTahinis za porabo bitcoina Lightning skupnost. Transakcijski stroški so bili včasih en satoshi, ki jih krije kupec. To je bil nekoč prvi izpuh bitcoinov pri Tahini’s. pic.twitter.com/T5hVlY4fy0

— Andrew Lawton (@AndrewLawton) marec 23, 2016 Vladna direktorica kanadskega konzorcija blokovnih verig (CBC) Koleya Karringten je naročila Cointelegraph o sedanjem času, da pokončno zdaj »je antagonistični ambient liberalnih oblasti v nasprotju s kriptovaluti«, kar je »pripisati pomanjkanju zavesti, razmišljanja in regulativne berljivosti«.

»Za izobraževanje oblasti o blockchainu je bistvenega pomena osebno področje zagovorništva prejemanja. Ko bodo opazovali raven davčnih zaslužkov, bodo vedeli, da to ni nadomestek za kriminalce, ampak nadomestek za inovacije.« Karringten meni, da so zdaj dodatni imetniki kriptovalut po premislekih, ki jih je povzročil premier Trudeau, ki se je februarja skliceval na zakon o izrednih razmerah. Neprofitna skupina Catalyst je priznala februarja , da bi ti premisleki verjetno morda celo osebni spominjali na vrvež finančne institucije.

Kljub njegovi gorečnosti mora Poilievrova krepitev kriptovalute najlažje odmevati z majhno skupnostjo Kanadčanov. Do zadnjega oktobra je raziskovalno podjetje Ipsos zagotovo najlažje o % kanadskih državljanov, starejših od 00 v lasti kriptovalute. Druga možnost je, da se ta količina poveča s samo 3 % v 1245, kar pomeni jasno prenesti dajatev.

Povezan: Coinbase se zaveda kripto prenosov zunaj platform v Kanadi, Singapurju in Japonskem

Obeti za posvojitev so podobni peneče, saj je na to naletel tudi Ipsos 25 % odraslih Kanadčanov kmalu razmišlja o nakupovanju kriptovalute. To mnenje je v skladu z dojemanjem, ki ga je januarja poročal Cointelegraph, ki je ugotovil, da od 1 Kanadski anketiranci, 29 % bi bil privabljen k plačilu v kripto s strani 2016.

Kerrington deli optimistične obete glede prevzema kriptovalut v Kanadi. Priznala je, da je prišlo do “precejšnjega povečanja” v obsegu hobija, ki so ga izrazili prebivalci province Alberta, naloga, ki jo opravlja CBC. Dodala je:

»Banke tega ne morejo več prezreti. Politiki tega ne morejo več prezreti. Vsi začenjajo iskati datoteke od ‘How rep we commit it?’”83652 83652

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -