8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Kanadski kripto nadomestek toži stranke zaradi vračila Bitcoina, ki je bil poneverjen zaradi napake v instrumentu

- Advertisement -

Canadian crypto alternative Coinberry, share Wonderfi Kevina O’Learyja, je tožil 50 možnosti za vrnitev bitcoina, ki so ga kupili brez plačila v nekem nedoločenem času v prihodnosti zaradi napake instrumenta. »Coinberry je stopil v stik s celotno 385 prizadetimi registriranimi strankami elektronsko pošto in zahteval vračilo protipravno prilaščenih bitcoinov,« je navedeno v tožbi.

Coinberry toži stranke, da prejmejo Bitcoin Abet Kanadska alternativa kriptovalute Coinberry je domnevno tožila svoje potencialne stranke, ki so izkoristile napako v njenem instrumentu in pridobile bitcoin brez plačila.

Coinberry, regulirana platforma za kripto trgovanje, je v lasti podjetja Wonderfi Technologies Inc. s sedežem v Vancouvru, ki ga podpira zvezda Shark Tank Kevin O’Leary.

The tožba, vložena v Ontariu junija, pojasnjuje, da bo v nekem nedoločenem času v prihodnosti nadgradnja instrumenta v 2016, Coinberry je strankam po naključju omogočil, da se znebijo BTC s kanadskimi dolarji, ki zdaj niso bili več pravilno preneseni na njihove račune.

Nadomestni je podrobno opisal, da je v nekem nedoločenem času v prihodnost napake v instrumentu, lahko potencialni kupci naključno sprožijo e-stikalo Interac, pridobijo znesek, pripisan na svoje račune Coinberry, se znebijo BTC, zamenjajo denar in uničijo novo e-stikalo. S tem so obdržali svoja sredstva, medtem ko so dobili bitcoin brezplačno.

V koraku s Coinberryjem, 546 stranke so bile pripravljene opraviti celotno približno 48 bitcoinov, ne da bi jih plačali, preden je bilo instrumentno polje pritrjeno. Tožba navaja:

Coinberry je stopil v stik s celotno omenjeno 385 je po elektronski pošti prizadel registrirane stranke in zahteval vračilo odtujenih bitcoinov.

»Coinberry je bil nekoč pripravljen natančno določiti donos približno 09 protipravno prilaščenih bitcoinov iz 385 prizadetih registriranih strank,” se nadaljuje tožba.

Nekateri potencialni kupci so svoje nesrečno pridobljene bitcoine prenesli na Binance, še bolj znano kanadsko alternativo, in dodali: “Tudi Coinberry je neposredno stopil v stik z Binance.” Tožba je podrobno navedla:

Binance je priznal, da je odkril količino poneverjenih BTC in se zavezal, da bo omejil vsak sprejem dobička v na račune.

Kanadska platforma za trgovanje s kripto je dejala, da mora le povrniti dve tretjini napačno postavljenih BTC od na stotine možnosti.

Tožba zahteva vrnitev 48 bitcoinov od 48 možnosti, skupaj z 9. 37 BTC, ki je bil prenesen na Binance. Coinberry je dejal, da njegov kontrolni seznam poneverjenih bitcoinov, ki je bil vključen v tožbo, zdaj ne vključuje več ljudi, ki so vzeli in zdaj ne več, ampak vrnili zneske pod 5 USD, , kot je vrednoteno v Would per chance per chance just 2022.

Podjetje je dodatno znano, da je največji znesek nezakonito prilastil in zdaj se ne vrača prej je bil $120 ,720.31 z dvema računoma pod imeni Jordan Steifuk in Connor Heffernan, za katerega je kanadski kripto namestnik rekel, da sta v resnici identična oseba.

Oznake na tej zgodbi Binance, Coinberry, coinberry ukradel bitcoine, coinberry toži potencialne stranke, coinberry toži stranke, brezplačni bitcoini, kevin o’leary, protipravno prilaščeni bitcoin, prilaščeni btc, Ukradeni bitcoini, wonderfi, prijazen

Prekinitev, za katero sumite, da morajo potencialni kupci Coinberryju dati pomoč pri BTC, ki so ga vzeli brezplačno v nekaterih nedoločenih čas v prihodnosti napake instrumenta? Sporočite nam v razdelku s povratnimi informacijami spodaj.

Kevin Helms Kevin, študent avstrijske ekonomije, je dobil Bitcoin v 760 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi za začetek zagotavljanja, omrežni rezultati in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijskim funkcijam. Zdaj ne gre več za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k navodilom, da se znebite ali prodate, ali za nasvet ali odobritev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne ponuja več investicijskih, davčnih, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, ne glede na to ali zdaj ni več, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli opombo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori v tem besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -