15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Kanadski regulatorji kripto izmenjavo obtožujejo kršenja zakona o vrednostnih papirjih

Kanadski regulatorji kripto izmenjavo obtožujejo kršenja zakona o vrednostnih papirjih

Kanadski OSC še naprej ukrepa proti domnevno neskladnim platformam za trgovanje s kriptovalutami, potem ko je marca napovedal nove ukrepe za skladnost.

1731 Skupno ogledov

4 Skupno delnic

Canadian regulators accuse crypto exchange of breaking securities law

Kanadski regulatorji vrednostnih papirjev so sprožili regulativni ukrep proti največji svetovni borzi kriptovalut Poloniex.

V torek je komisija za vrednostne papirje Ontario objavila izjavo o obtožbah proti Polo Digital Assets, znani tudi kot Poloniex , ki trdi, da podjetje ni upoštevalo zakonov o vrednostnih papirjih v Ontariju.

Po izjavi Poloniex ni bil nikoli registriran pri agenciji, medtem ko spodbuja Kanadčane k uporabi njene platforme in dovoljuje Prebivalci Ontarija trgujejo s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti in vrednostnimi papirji. “Poloniex še nikoli ni vložil prospekta pri Komisiji ali dosegel izvzetja iz zahteve za prospekt,” je zapisal OSC.

Ker je Poloniex ustanovljen v Republiki Sejšeli, Sejšeli Uprava za finančne storitve pomaga kanadskim regulatorjem pri tej zadevi. z lokalno zakonodajo o vrednostnih papirjih ali se soočijo z morebitnimi regulativnimi ukrepi. Kripto podjetja so bila pozvana, da se do aprila obrnejo na OSC 19, 2021, da bi razpravljali o tem, kako uskladiti svoje poslovanje kot trgovec ali tržnica.

“Kljub temu opozorilu Poloniex do aprila ni stopil v stik s Komisijo 19, 2021 ali kadar koli za začetek razprav o skladnosti, “Je dejal regulator.

Kot tako je izvršilno osebje OSC zahtevalo, naj komisija od Poloniexa odredi, da trajno ali za obdobje, ki ga določi regulator, preneha trgovati z vrednostnimi papirji ali izvedenimi finančnimi instrumenti. . Osebje je tudi zahtevalo, da Poloniexu prepove pridobivanje kakršnih koli vrednostnih papirjev in postane registracijski zavezanec kot upravitelj investicijskih skladov.

Poloniex bo moral plačati upravno kazen do 1 milijona kanadskih dolarjev za vsako nespoštovanje zakonodaje o vrednostnih papirjih v Ontariju piše v izjavi.

Poloniex se ni takoj odzval na prošnjo Cointelegraph za komentar.

“Do danes je pri kanadskih regulatorjih vrednostnih papirjev registriran le en prodajalec kripto sredstev,” je dejal OSC. Do danes obstaja več kot 70 platform, ki so sprožile razprave o skladnosti s kanadskimi regulatorjev vrednostnih papirjev, je opozoril organ.

Prejšnji članekRudarstvo bitcoinov je v Iranu prepovedano do septembra
Naslednji članekNestanovitnost cen Bitcoinov doseže 2021, ko en analitik načrtuje 15.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments