15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kandidati za volitve v Rusiji za razkritje kripto naložb, predlaga New Bill

Kandidati za volitve v Rusiji za razkritje kripto naložb, predlaga New Bill

Election Candidates in Russia to Disclose Crypto Investments, New Bill Suggests

Nov predlog zakona, ki obvezuje kandidate za volitve v Rusiji, da bi prijavili svojo porabo za digitalno premoženje, je doseglo tla državne dume. V skladu z osnutkom bodo ruski politiki morali razkriti podrobnosti o vsakem nakupu kripto, ki ga opravijo oni in njihove družine, če skupni znesek presega določeno količino.

Kandidati, ki bodo navedli podrobnosti o svojih transakcijah s kriptovalutami

Ruska državna duma, spodnji dom parlamenta, je v prvi obravnavi sprejela osnutek zakona, ki bo razkritje nakupov kriptovalut vključil v rusko volilno zakonodajo. Kandidati, ki kandidirajo za vladne položaje, bodo morali razkriti zneske, ki so jih vložili za pridobitev digitalnih finančnih sredstev, izraz, ki zajema digitalne valute.

Election Candidates in Russia to Disclose Crypto Investments, New Bill Suggests

Predlog zakona, ki ga je predlagala vlada, uvaja potrebne spremembe po sprejetju zakona o digitalnih finančnih sredstvih in digitalni valuti , «Je poročala poslovna tiskovna agencija Prime. Kandidati na volitvah bodo obvezani k izmenjavi informacij o svojih stroških, povezanih s kripto, vključno s stroški zakoncev in otrok.

Pravilo velja, kadar skupni znesek teh naložb presega skupni dohodek kandidat in njegovo gospodinjstvo v zadnjih treh letih. Hkrati bodo morali ruski politiki navesti tudi podrobnosti, ki razkrivajo vir ali več virov sredstev, ki se uporabljajo za financiranje takšnih transakcij.

Predlog zakona o posodobitvi zakonov o volitvah ruskega predsednika in poslancev državne dume

Novi zakonodajni akt spreminja dva pomembna zvezna zakona – zakon „O volitvah predsednik Ruske federacije “in zakon” O volitvah poslancev državne dume. “

Spremembe se nanašajo tudi na zakone, ki opredeljujejo osnovne volilne pravice državljanov Ruske federacije, vključno z pravica do udeležbe na referendumih in številni drugi zakonodajni akti. Posodobljeni predpisi bodo začeli veljati za prve volitve, ki bodo po sprejetju predloga zakona.

Ruski predsednik Vladimir Putin je decembra podpisal ukaz, s katerim je vladne uradnike prisilil, da razkrijejo svoje imetja kriptovalut. V skladu z dokumentom naj bi uslužbenci državne uprave zdaj do konca junija letos predložili podrobne podatke o tem, kje so kupili digitalno premoženje, in poročali o njihovi vrednosti.

Kakšno je vaše mnenje o predlaganih spremembah, ki volilne kandidate v Rusiji zavezujejo, da razkrijejo podrobnosti o svojih kripto naložbah? Delite svoje misli v spodnjem oddelku za komentarje.

Federal Reserve Bank Presidents: Cryptocurrency Sell-off Not a Systematic Concern, Does Not Affect Fed Policy

Cuban Central Bank Issues Warning on the Rising Number of Crypto-Related Ponzi Cases

Oznake v tej zgodbi

ZAKON, račun, kandidati, kripto, kriptovalute, posli, namestniki, razkritje, osnutek zakona, volitve, volilni kandidati, volitve, volitve, volilni zakon, dohodek, naložbe, zakon, zakonodajalci, zakonodaja, člani, predsednik, Putin, predpisi, Rusija, ruščina, ruska federacija, državna duma

Zasluge za slike 1919028803: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments