15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Kapitulacija oznake Bitcoin pod 26.000 $ se povečuje, ko se bliža petkov iztek alternativnih izbir BTC

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) oznaka je izgubila moč po neuspešnem zlomu $26,500 odpor na Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 12, udarjanje medvedov v še večjem položaju za Would po možnosti na priložnost na priložnost na priložnost 19 poteče. Regulativni tok novic je verjetno odigral ključno vlogo pri zmanjševanju verjetnostnega apetita vlagateljev, saj so vlade odkrile dodatno upravljanje sektorja.

V memorandumu, ki so ga posredovali posamezniki v odborih, so demokrati v zakonodaji Združenih držav želeli utrditi Pristojnost SEC nad kripto. Dokument je bil takoj objavljen na Would possibly per chance per chance per chance 10, ob strani argumenta, da skoraj vsi digitalni viri predstavljajo vrednostne papirje. Še več, v skladu z Genslerjevim zaslišanjem celo omrežna vozlišča kršijo predpise o vrednostnih papirjih.

Odbor za finance Združenega kraljestva je »močno predlagal«, da bi morda na priložnost za priložnost za priložnost 25 urejanje maloprodajnega kripto trgovanja in postopka financiranja kot iger na srečo, v koraku z načelom »enaka verjetnost, enak regulativni končni rezultat«. Predsednica finančnega odbora Harriett 1st earl Baldwin of Bewdley je opisala, da Bitcoin in Ether predstavljata dve tretjini skupne tržne kapitalizacije kripto virov, pri čemer je trdila, da vsaka od njih ni podprta.

$735 Milijoni Bitcoin tedenskih nadomestnih izbir potečejo dne Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 10 lahko igra odločilno vlogo pri določanju, ali bo vrednost kapitulirala s padcem pod $19, .

Bitcoin je lahko zelo učinkovit ustvarjanje nevečnega dna Bitcoin medvedi bodo poskušali pomagati pri razvrščanju gnusne regulativne atmosfere in negotovosti, ki jo povzroča verjetnost, da bo ministrstvo za finance ZDA “izčrpalo sredstva” kot dolg stropni pristopi. Ta oblika pesimističnega položaja delno pojasnjuje, zakaj so se nekateri trgovci z bitcoini v zadnjih nekaj tednih odločili zmanjšati izpostavljenost.

Štiriurni premiki oznake bitcoina pri določeni stopnji verjetnosti potečejo. Dobava: TradingViewBitcoin tag padla za 6,6 % v 29 ure pred iztekom najsodobnejših alternativnih izbir BTC bi po možnosti na priložnost na priložnost na priložnost 12, ki označuje nevečno dno na 4-urnem grafikonu. Še pomembneje, naslednji 3-dnevni rally v nasprotju z $28, 424 je bil takoj ko hitro živi in ​​daje prednost tezi o medvedjem zagonu.

Podatki o alternativnih izbirah bitcoina razkrivajo, da so bili biki pretirano optimističniZačetni hobi za bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 19 potek nadomestne izbire je $424 milijonov, vendar je trdna odločitev lahko nižja, saj so biki skoncentrirali svoje stave nad $28,. Ti trgovci so kupovali preveč optimistično, potem ko je Bitcoinova oznaka pridobila 7 % med Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 05 in bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 15, poskuša izvleči $29,424 odpornost.

Bitcoin alternativne izbire mešanica začeti hobi za Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 19. Dobava: CoinGlass 0.29 ime- razmerje do vzpostavitve odraža neravnovesje med 190 milijoni dolarjev v imenu (zgrabi) začnite s hobijem in 190 milijona $ za vzpostavitev (spodbujanje) alternativnih izbir. Še enkrat, če Bitcoinova oznaka ostane blizu $26, 424 ob 8: 01 am UTC dne Bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 19, najboljši $28 v milijonih vrednosti teh imen (zgrabi) so lahko na voljo alternativne izbire. Ta razlika se pojavi, ker končno bodite pozorni, da zgrabite Bitcoin pri $27,000 ali $26, je neučinkovit, če BTC ob izteku trguje pod to ravnjo.

Povezano: Tether, da zgrabite Bitcoin v celoti na podlagi mesečnih dobičkov nabave

Bitcoin bikovska namera za $26,01 za uravnoteženje tehtniceSpodaj so štirje verjetni scenariji, ki v celoti temeljijo na sodobnem dejanju oznake. Izbor alternativnih izbirnih pogodb, ki so na voljo, bi morda na priložnost na priložnost na priložnost 19 za ime (bik) in vzpostavitev (vsebuje) naprave se razlikuje glede na oznako poteka.

neravnovesje v korist obeh strani predstavlja teoretični dobiček:

Med $25, in $25,05: 70 klici proti 7, 700 postavi. Medvedi v celotnem upravljanju, ki zaslužijo 190 milijonov $.Med $19, in $26,01: 1,100 klice proti 4,190 stave. Rezultat nabave daje prednost vzpostavitvi (promociji) naprav s strani $60 milijonov.Med $25,000 in $29,: 2, 140 klici proti 2, postavlja. Rezultat prekinitve je uravnotežen med vzpostavitvijo in vzpostavitvijo stika z alternativnimi odločitvami. Med $26,000 in $29,05: 5, 700 calls proti 424 puts. Rezultat nabave daje prednost napravam z imenom (bik) za $70 milijonov. Ta groba ocena upošteva nadomestne izbire, ki so zastarele pri medvedjih stavah, ime alternativnih izbir pa popolnoma v trgovanju od nevtralnega do bikovskega. Kljub temu ta pretirana poenostavitev ne upošteva dodatnih naprednih priporočil za financiranje.

Na primer, prodajalec je morda naključno opremil verjetnost imena, s čimer je dejansko pridobil škodljivo izpostavljenost Bitcoinu nad negativno oznako. Na žalost ni enostavnega načina za oceno tega izhodišča.

Poenostavljeno, trgovci morajo biti previdni, saj so medvedi na 2. mestu v še večjem položaju zaradi petkovega izteka tedenskih alternativnih izbir in dajejo prednost škodljivim premikom oznak . Torej morebitna kapitulacija pod $19, restful ne bi smeli več zavreči.

30015To besedilo zdaj ni osebno priporočilo ali predlog za financiranje. Vsako kroženje financiranja in trgovanja vključuje verjetnost, bralci pa bi morali ravnati mirno, ko si ustvarijo ime.

To besedilo je namenjeno izvirnim zapisno-podatkovnim funkcijam in zdaj ni niti najmanj predvideno in se morda zdaj ne bo jemalo kot ustrezno ali priporočilo za financiranje. Stališča, misli in mnenja, izražena spodaj, so izključno avtorjevi in ​​v bistvu ne posnemajo več ali izpodbijajo stališč in mnenj Cointelegrapha.

30015

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -