18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kartica Coinbase se integrira z Apple Pay in Google Pay - imetniki...

Kartica Coinbase se integrira z Apple Pay in Google Pay – imetniki kartic lahko Crypto uporabljajo za plačila in zaslužijo nagrade

Zdaj lahko uporabljate kartico Coinbase z Apple Pay in Google Pay, ki imetnikom kartic omogoča plačilo blaga in storitev z uporabo kriptovalut. Stranke lahko zaslužijo tudi do 4% kripto nagrad pri uporabi kartice Coinbase z Apple Pay ali Google Pay.

Coinbase omogoča uporabo debetne kartice s storitvama Google Pay in Apple Pay

Menjava kriptovalut Coinbase je v torek sporočila, da lahko uporabniki kartice Coinbase “zdaj lahko uporabljajo vašo kartico Coinbase z Apple Pay in Google Pay, da še lažje zapravite kripto. « Coinbase je nadalje dejal: “Od tega tedna bomo izbrane stranke z čakalnega seznama vabili, da začnejo zaslužiti do 4% nazaj v kripto nagrad,” podrobno:

Milijoni ljudi po vsem svetu uporabljajo Apple Pay ali Google Pay za vsakodnevne nakupe, od dostave živil do zalog za hišne ljubljenčke do blaga za domače pisarne. Zdaj lahko pri tem nakupu zaslužite do 4% kripto nagrad, če svojo kartico Coinbase uporabljate z Apple Pay ali Google Pay.

Coinbase je pojasnil, da bo “samodejno pretvoril vso kriptovaluto v ameriške dolarje in sredstva prenesel na vašo kartico Coinbase (brez provizij za pretvorbo) za uporabo pri nakupih in dvigih na bankomatih.”

Kartica Coinbase je debetna kartica Visa in ne zahteva provizije. Kupci lahko začnejo uporabljati kartico takoj po odobritvi. Po navedbah na spletnem mestu Coinbase je čakalni seznam trenutno na voljo v vseh zveznih državah ZDA, razen na Havajih.

“Če uporabljate Google Pay, lahko svojo kartico Coinbase dodate od Googla Aplikacija za plačilo. Če uporabljate Apple Pay, lahko svojo kartico dodate iz aplikacije Apple Wallet ali iz aplikacije Coinbase, «je pojasnil Coinbase.

Kaj menite o uporabi kartice Coinbase z Apple Pay ali Google Pay? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open — Trading Begins on June 3

Mt Gox Claimants Have Until October to Vote on Trustee's Rehabilitation Proposal

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments