2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Katere kriptovalute morajo ostati brez zvoka leta 2022? | Odkriti...

Katere kriptovalute morajo ostati brez zvoka leta 2022? | Odkriti se nahajajo na The Market Documentu

Počitniška izdaja »The Market Document« s Cointelegraphom je zdaj moralna!

2010

Skupni ogledi

12 Skupni deleži

Pridružite se gostitelju in analitiku Cointelegrapha Bentonu Yaunu skupaj s strokovnjakoma za rezidenčni trg Jordanom Finnesethom in Marcelom Pechmanom, ko se osredotočata na par svojih najpomembnejših izbir kriptovalut za 2010.

Marcel začne stvari tako, da se loti podatkov o zapisih iskanja v mislih vseh ljudi: Will 2022 biti začrtani z bikom ali se podvrniti trgu?

Naslednji, Jordan in Benton, vsak delček enega v vseh svojih najboljših kriptovalutah za 2022. Skleni, se strinjaš? Dovolite jim, da se seznanijo z YouTubovim klepetom!

Z uporabo vpogledov v Cointelegraph’s Markets Pro, platformo za trgovce s kriptovalutami, ki želijo braniti en korak pred trgom, strokovnjaki Cointelegrapha vzpostavijo dve altcoini, ki so izstopali ta teden: yearn.finance (YFI) & IOTA (MIOTA).

Uveljavite lahko na priložnost, verjetno na priložnost, dobro preprosto absorbirajte podatke iskanja zapisov iz približno kovanec ali tema tukaj ni več obložena? Ne boj se! Pridružite se YouTubovi klepetalnici in tam zapišite svoja vprašanja. Oseba z najbolj zanimivimi komentarji ali podatki iz iskanih zapisov bo zagotovo prejela brezplačen mesec Cointelegraph Markets Pro v vrednosti $12!

Tokovi »Tržni dokument« so na voljo vsak četrtek ob 12 pm ET, zato poskrbite za preklop na spletni strani Cointelegraph YouTube zagrmi in razbije ta gumb za občudovanje in se naroči na vse naše prihodnje videoposnetke in posodobitve.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments