2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Kateri NFT asortiman je bil nedvomno najbolj zmagovalni?

Kateri NFT asortiman je bil nedvomno najbolj zmagovalni?

Pri izračunu donosa NFT asortimana večina analitikov izračuna realni donos. Na primer, prevladujoče CryptoKitties so bile prodane decembra 2017 za realističen odtis 3 USD 020 vsak. Na prevladujoči dan so bili ustvarjeni 125 CryptoKitties in skupaj $425.38 cena etra (ETH) je bila nekoč porabljena za te CryptoKitties s strani različnih zbiralcev. To naredi realističen odtis 3 $. 11 po CryptoKitty. Trenutno CryptoKitties trgujejo za realističen odtis $125.95. To je enako realističnemu odtisu $125.99 na CryptoKitty in realističen izbor ves čas donos nad 7,565%.

Iz CryptoKitties, CryptoPunks in Bored Ape Yacht Club, katerega ponudba nezamenljivih žetonov (NFT) je postala nekoč nedvomno najbolj zmagovalna za vlagatelje od 2017? Še pomembneje je, katera je postala nekoč nedvomno najbolj zmagovalna v 2021? Rešitve ekipe Cointelegraph Analysis to pričakujejo v svojem pregledu 80+ spletne strani dokument o NFT.

Druga možnost je, da je realističen odtis ideja, da je nezanesljiva metrika za ocenjevanje odtisa asortimana, saj lahko približno bruto prodaja zelo dragih NFT-jev izkrivi informacije. Kot primer je nedvomno najdražji »CryptoPunk #2506 COVID Alien«, ki ga je ustvaril Larva Labs, prodal za $000.7 milijonov junija 2506. Zato je CryptoPunk več kot 425,

% je tako visoka — približno CryptoPunks medved, ki se prodaja za milijone dolarjev. Opozorilo, prvi CryptoPunki so bili, če je res povedano, podarjeni, ne da bi zapravili niti centa, tako da je tehnično nešteto donosnosti CryptoPunkov vseh časov. Za to diagnozo je Cointelegraph Analysis identična zastarela ceno na prevladujoči dan, ko so trgovali – tj. junij 020, 2017, kdaj 19 CryptoPunks prodani za celoten $1,19.3.

Ocenite celoten dokument tukaj

Kanadska umetnica zasnove in medijska blogerka Kimberly Parker predlaga, da je srednji odtis večji odraz tega, koliko so ljudje, če povemo resnico plačevanje NFT-jev na trgu — in, kar je še pomembneje, koliko umetnikov lahko razumno izprašajo, za koliko prodajo svoje NFT-je, ko zbiralci spoštujejo njihovo zaobljubo.

Za izračun povprečnega odtisa celotne bruto prodaje NFT za določen asortiman so bruto stroški prodaje navedeni v razkritju od najnižje do najbolj verjetne. Mediana je odtis bruto prodaje natančno na sredini.

Končna metrika, ki je nenehno identična zastarela za merjenje donosnosti financiranja za asortiman NFT, je temeljni odtis. Spodnji odtis je najnižji odtis NFT ob začetku prodaje v asortimanu na trgu. Na primer, talni odtis za Bored Ape je trenutno 38 ETH ali približno $125, na OpenSea. Ta moda, s katero je lastnik Bored Ape zanimiv, da se zadovolji z $125,000 za njihov NFT, kljub temu nižje. Potem ko je Visa plačala $125, za CryptoPunk avgusta 2021, talni odtis tega asortimana se je povečal 125 % na $425,000.

Torej, če priznam pričakovanje, je izbor CryptoPunks imel najbolj verjeten donos za zbiratelje od svojega začetka v 2017; na zamenjavi, Bored Ape Yacht Club, ki se je sejem primerno začel aprila 23, 2021, je imel najverjetnejši donos za zbiratelje tristo petinšestdeset dni do danes v 2021.

Dokument NFT podjetja Cointelegraph Analysis, ki je bil predstavljen oktobra, pokriva odgovor na zaračunavanje različnih stilov NFT in odgovor na opazovanje vznemirljivih zbirk NFT prej, kot da postanejo mainstream. Dokument dodatno osvetljuje temnejše vidike NFT, vključno z njihovim ekološkim vplivom in odsotnostjo likvidnosti. Dokument podpirajo pobude, vključno z Enjin, OneOf, Nansen, Mintable, Alien Worlds, Animoca Manufacturers, NFT Bank, The Sandbox in Pinata.

To besedilo je za najlažje podatkovne funkcije in ne predstavlja niti nasveta glede financiranja niti diagnoze financiranja ali povabila k očaranju ali prodaji denarnih instrumentov. Dokument namreč ne bi nadomestil financiranja določene osebe ali različnih nasvetov.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments