19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Kateri so eni najboljših altcoinov, ki jih preprosto morate dvigniti za manj kot 3 $? | Pridobite zdaj na The Market File

- Advertisement -

V tem tednu epizode »The Market File« se stalni svetovalci Cointelegrapha osredotočajo na enega najboljših altcoinov pod 3 dolarji, vendar je, če je res povedano, priročno ohraniti zaprto prejo, ki jo poskuša zavarovati.

Skupni ogledi

12 Skupaj delnic

»The Market File« s Cointelegraphom se takoj zadržuje. Glede na navedbo tega tedna se stalni svetovalci Cointelegrapha osredotočajo na enega najboljših altcoinov, ki jih je mogoče dvigniti za manj kot 3 $.

Vendar najprej tržno vešč Marcel Pechman komaj preuči Bitcoin (BTC) in Eter (ETH) trgi. Ali so nenavadni tržni predpogoji bikovski ali medvedji? Kakšni so obeti za naslednjih nekaj mesecev? Pechman je tukaj, da ga poškoduje.

Naslednje: v bistvu najbolj kritičen turnir. Bodite del Cointelegraphovih analitikov Bentona Yauna, Jordana Finnesetha in Sama Bourgija, saj se osredotočajo na enega najboljših altcoinov, ki jih je mogoče dvigniti za manj kot 3 $. Prvič, zdaj imamo Bourgija poleg njegove prve odločitve 1INCH, upravljavski žeton 1inch decentraliziranega nadomestnega, katerega cilj je zagotoviti eno najboljših stopenj z odkrivanjem ene najboljših poti zamenjave vseh namer, v katerih se prek vseh vodilnih DEX. 2d na njegovem kontrolnem seznamu je Enjin Coin (ENJ), ki ga opisuje, ker je povezava za metaverse in igralne pobude, ki se gradijo na blockchainu. Enjin Coin je žeton, ki temelji na Ethereumu, katerega cilj je staršem, podjetjem in proizvajalcem olajšati uporabo nezamenljivih žetonov (NFT).

Yuan je nato skupaj s svojo prvo odločitvijo o SUPER, izvornem žetonu SuperFarm, decentraliziranem ekosistemu, ki temelji na verigi blokov, ki uporabnikom omogoča, da ugasnejo, uvedejo, vplivajo in obdelujejo NFT. Zagotavlja kmetovanje NFT z nevarno verigo, zaradi česar so tehnika in NFT tipični, bolj dostopni in pri roki običajnemu uporabniku. Za svojo drugo odločitev se je odločil, da bo prestopil z NCASH, domačim žetonom Nitro Network, ki se je začel v 2014 in si prizadeva premostiti ločnico med zaslužkom in brez povezave maloprodajni svet. Poslanstvo je brezkontaktni identifikacijski sistem, ki temelji na spletu težav, ki omogoča trgovcem na drobno, da z uporabo evidenc kupcev na drobno naslovijo in bolje čakajo na svoje stranke, da se pravilno odločijo glede preferenc izdelkov brez uporabe WiFi ali Bluetooth.

V tretji prilogi smo kupili Finnesetha skupaj z njegovo prvo odločitvijo za MATIC, domači žeton Poligona, ki je ločljivost skaliranja plasti 2, ki želi zagotoviti hitrejše transakcije in zmanjšanje stroški za uporabnike. Deluje kot hitra vzporedna veriga blokov, ki teče ob v bistvu najbolj kritičnem blockchainu Ethereum. Nazadnje, a zdaj ne več najmanj pomembno, je RON, domači žeton Ronina – še ena stranska veriga, zasnovana za kripto igranje iger, ki na dokazanem gostitelju Axie Infinity, eno najbolj polnih video iger v kriptoiger. Hitro prihajajo tudi razvijalci tretjih družabnih srečanj, kar bi lahko dvignilo na tisoče najnovejših video iger v omrežje Ronin. Vsi so izbire, ki pritegnejo pozornost, tako dosledno, zato poskrbite, da ostanete v krogu, razen če na vrhu nakazujete, da ugotovite, kdo je imel enega najboljših izbir, o čemer bo odločalo naše glasovanje za stalno glasovanje.

Po obračunu smo kupili vpoglede od Cointelegraph Markets Knowledgeable, platforme za kripto trgovce, ki želijo ohraniti en korak pred trgom. Analitiki uporabljajo Cointelegraph Markets Knowledgeable za naslov dveh altcoinov, ki sta izstopala ta teden: Axie Infinity Shards (AXS) in NFTX. o kovancu ali temi, ki zdaj tukaj ni več vrstica? Ne sekiraj se. Bodite del klepetalnice v YouTubu in tam zapišite svoja vprašanja. Določena oseba, ki bo v bistvu najbolj pritegnila komentar ali iskalno informacijo, bo na videz dobila brezplačen mesec Cointelegraph Markets Knowledgeable, cena $12.

Tokovi Market File se zadržujejo vsak torek ob 12: 00 pm ET (4: 00 pm UTC), zato se prepričajte, da obiščete Cointelegraphovo spletno stran v YouTubu in raztrgajte te gumbe za všečkanje in naročanje na vse naše prihodnje filme in posodobitve.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -