15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Kdaj se bo končal vpliv Elona Muska na Bitcoin?

Kdaj se bo končal vpliv Elona Muska na Bitcoin?

Nagnjenost Elona Muska k nihanju kriptoprostora s tweetovi o hudičevih mačkah je bila spet na ogled v petek, saj so številni kovanci izgubljeni med 10 – 18% po Muskovem najnovejšem bitcoin (BTC) memu.

Tvit direktorja Tesle, na katerem je bil poleg zlomljenega srca čustvenega simbola prikazan znak Bitcoin, bi lahko razlagali kot dokaj šifriran, vendar se je kripto trg v nekaj minutah odzval tako, da se je potopil v morje rdeče, tako blizu 100 milijard dolarjev je preseglo svetovno tržno kapitalizacijo.

Vodilni v industriji, čeprav so zaskrbljeni zaradi vpliva, ki ga ima Musk na kripto prostor, zdaj vse bolj upajo, da se bo Bitcoin izognil njegovemu gravitacijskemu vleku. Petkova razprodaja je bila dejansko primer tega, je dejal glavni operativni direktor plačilne mreže Mercuryo Greg Waisman, ki je poudaril, da zadnji padec ni bil tako nasilen kot drugi v preteklosti.

“Vlagatelji v Bitcoin se v veliki meri učijo ignorirati tweetove Elona Muska, kar se je pokazalo, saj padec cen ni bil tako velik, kot smo ga videli prej. Bitcoin vlagatelji si prizadevajo ohraniti enotno fronto z omejevanjem načina panike pri prodaji. To je dober začetek za Bitcoin, “je dejal Waisman.

Waisman je dejal, da trgovci počasi kopičijo industrijsko znanje, zaradi česar bodo Muskovi tweetovi nepomembni in dodal, da bodo dejavniki, kot so predpisi o pristojnosti, postali natančnejši gonilnik trgih v prihodnosti.

“Prišli smo do točke, ko se bodo kripto deležniki odzvali le na podlagi ustreznih osnov. Industrija kriptovalut raste proti zrelosti in v veliki meri kopičenje znanja zavzema središče, “je dejal Waisman.

” Ko bodo deležniki na trgu dobili dodatno znanje, se bodo naučili temeljiti na svojih odločitvah na najpomembnejše vplive, kot so regionalni predpisi, “je dodal.

Nick Spanos, soustanovitelj protokola ZAP, se je strinjal, da so se prejšnji tviti Elona Muska izkazali za bolj škodljive za Bitcoin kot tisti objavljeno v petek. Spanos je dejal, da je to znak, da trgovci začenjajo ignorirati Muskov vpliv.

“Po današnjem tvitanju Elona Muska, ki je Bitcoin znižal za približno 5%, obstaja nekakšen odpor kovanec. Toda kljub padcu Bitcoin udobno trguje nad kritično ceno $ 36, 000, «je dejal Spanos.

“Glede na prejšnje trende kriptovaluta ponavadi vidi strmejše padce, sedanjih 6 83% pa je znak, da se trg izkazuje brez pozornosti vpliva milijarderja. , “Je dodal.

Konstantin Anissimov, izvršni direktor pri CEX.IO, se je strinjal s podobnimi občutki, pri čemer je opozoril, da se celoten kripto trg še dlje časa ni mogel prikloniti posameznikom, kot je Musk, in da globalni regulativni zadeve bi kmalu postale v središču pozornosti.

“Čutim, da bo kripto trg na neki točki narasel neodvisno od vpliva vplivnih ljudi, kot je Elon, ne glede na njihovo veliko bazo sledilcev na Twitterju in se le priklonil vplivu regulatorjev in dogajanj na svetovnem in mednarodnem nivoju trgu, «je dejal Anissimov.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments