15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Kdo je lastnik skrivnostnega naslova Dogecoin Whale? Generalni direktor Robinhooda zavrača...

Kdo je lastnik skrivnostnega naslova Dogecoin Whale? Generalni direktor Robinhooda zavrača špekulacije


Who Owns the Mystery Dogecoin Whale Address? Robinhood's CEO Dismisses Speculation

Dogecoin se že nekaj mesecev govori o mestu kriptovalut, v zadnjem času pa navdušenci nad kripto valutami razpravljajo o največjem imetniku dogecoin gospodarstva. Naslov z 36 .7 milijard dogecoinov je bilo nedavno zbranih 797 DOGE ta teden in 3, 755 kovanci v zadnjem mesecu. Kripto špekulanti menijo, da je ta denarnica ogromen kit, medtem ko so drugi domnevali, da gre za Elona Muska ali hladilnico dogecoin trgovinske platforme Robinhood.

Naključni kit, Elon mošus ali Robinhood? Zakaj je naslov Dogecoin DH5ya še vedno nerazrešena skrivnost

Kriptovaluta dogecoin je do zdaj imela fenomenalno leto , saj ima mem-valuta, na kateri je obraz psa Shiba Inu, pridobljeno 15, 587% do danes glede na ameriški dolar. V zadnjem času je dogecoin dosegel najnižjo vrednost pri $ 0. 73 več kot 13 dnevi pred tem, vendar je od takrat padel na približno 0 USD. 36 na enoto. Kljub preusmeritvam kripto trga v zadnjem tednu se je dogecoin (DOGE) dobro obdržal in še vedno deluje 25% v zadnjem 25 dnevi. Vendar pa je ena največjih pritožb glede dogecoin ekonomije ogromna količina naslovov kitov DOGE, ki jih trenutno imajo.

Yup

– Elon Musk (@elonmusk) februar 05, 2021

En poseben naslov je znan iz različnih razlogov, največji razlog pa je ta, da je naslov dogecoin “DH5ya” je daleč največji lastnik DOGE. Lastnik tega naslova je skrivnost, čeprav veliko število članov foruma Reddit r / dogecoin verjame drugače.

Na primer naslov DH5ya dogecoin je bil govorili o tem neprestano na začetku 1280 na forumu r / dogecoin. Pred tremi meseci je Redditor z imenom “u / andreifromaberta” objavil, da je skrivnost naslova DH5ya “razrešena.”

Who Owns the Mystery Dogecoin Whale Address? Robinhood's CEO Dismisses Speculation
Dogecoin bogat seznam v petek, Maj 21, 2021.

Oseba, ki je začela nit, ugotavlja, da meni, da je naslov v lasti podjetja Robinhood, platforme za izmenjavo delnic in kriptovalut. V bistvu Redditor Andrej misli, da se je vse začelo junija 26, 2018 in pravi: “Robinhood Crypto začne s pripravami na začetek trgovanja z dogecoinom z ustvarjanjem naslova DQA5.” Andrej meni, da je naslov DQA5 Robinhoodova vroča denarnica, medtem ko je naslov DH5ya hladilnica. Z več kot 4, 60 je podprl Reddit, nit “Skrivnost rešena” je bila priljubljena in splošno razširjena teorija.

Who Owns the Mystery Dogecoin Whale Address? Robinhood's CEO Dismisses Speculation Redigorji iz subreddita r / dogecoin so verjeli, da naslov kita pripada hladilnici Robinhood Markets.

Naslov Dogecoin Whale še vedno ustvarja naslove, porabi naslov 100 Billion DOGE in 21 Transakcije, vredne več kot $ 30 Milijon

Kljub teoriji, ki ji verjame veliko ljudi, ni nihče zares prepričan, da je naslov DH5ya DOGE Robinhoodova denarnica. Naslov DH5ya še danes ustvarja naslove v publikacijah o kriptovalutah in ljudje še vedno špekulirajo o njegovem gibanju.

V času tiska je naslov DH5ya še vedno najbogatejši dogecoin naslov, kot ga trenutno ima 36. 7 milijard dogecoinov (DOGE). 797 PAS je lastnik naslova prejel v zadnjih sedmih dneh in zbral tudi 3, 755 kovanci v 30 dnevi. Odkar je bil naslov ustvarjen, je le poslal 21 ločuje transakcije iz denarnice, vendar je prejel 1, 123) dohodnih transakcij skupaj.

Naslov DH5ya DOGE je poslal skupno 100, 434, 797 DOG v vrednosti nad $ 40 milijonov z uporabo današnjih tečajev dogecoin. Elon Musk, izvršni direktor Tesle, je bil goreč zagovornik dogecoinov in že sredi februarja je tvitnil, da bo “dobesedno plačal dejansko če samo razveljavijo svoje račune. ” Tudi izvršni direktor Tesle je dodal, da je “prevelika koncentracija edina resnična težava” ekosistema DOGE.

Predsednik uprave Robinhood Vlad Tenev razpravlja o Crypto Positions

Ta maj je javnosti pokazal, da so domneve o naslovu kita DH5ya, ki pripada Robinhoodu, napačne in zgolj špekulacije.

Who Owns the Mystery Dogecoin Whale Address? Robinhood's CEO Dismisses Speculation

Kljub vsem naslonjačem iz naslanjača, ki kažejo na naključne dokaze, da je naslov DH5ya Robinhood’s, je izvršni direktor Robinhood Markets Vlad Tenev končal s temi špekulacijami v “klepetu ob kaminu” 6. maja. Tenev je dejal, da podjetje strankam omogoča le dostop do njihovih določenih kmetijskih gospodarstev in nadalje izjavil:

V nobenem od kovancev, ki jih hranimo na lastniški osnovi, ali kaj podobnega nimamo pomembnih položajev.

Ker nihče ne more uradno potrdite, da je naslov DH5ya Robinhoodova denarnica DOGE hladilnik, lastnik naslova ostaja popolna skrivnost. Nekateri bodo še naprej verjeli, da naslov pripada Musku, drugi pa bodo še vedno z vsem srcem mislili, da naslov pripada Robinhoodu.

Citat Toma Robinsona, soustanovitelja nadzora veriženja blokov podjetje Elliptic, ki je bilo februarja objavljeno v Bloombergu, ugotavlja, da je bil naslov dogecoin DH5ya ustvarjen junija 2018, Robinhood pa je dejansko sklical DOGE trgovanja naslednji mesec.

Kaj menite o skrivnostnem dogecoin naslovu DH5y? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Red Bull Racing Honda Names Tezos as Its Official Blockchain Partner

Red Bull Racing Honda Names Tezos as Its Official Blockchain Partner

Argentinean Police Detain Two People Connected to Alleged Crypto Scam Intense Live

Oznake v tej zgodbi

naslov DH5ya, kit DH5ya, kit DOGE , Kitovi DOGE, dogecoin, dogecoin (DOGE), kit dogecoin, eliptika, Elon mošus, naključni kit dogecoin, bogat seznam, najbogatejši lastniki dožev, robinhood, izvršni direktor Robinhood, znamka robinhood ets, izvršni direktor Tesle, Tom Robinson, Vlad Tenev, naslov kita, kiti

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, bitinfocharts, Twitter, r / dogecoin subreddit,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments