15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Ker se Pepe, RefundCoin, Shiba Inu Tag Drop Additional, vlagatelji žetonov Meme udeležijo tega nenavadnega izziva kriptovalut

- Advertisement -

V panorami stroški gradnje Pepe, RefundCoin in Shiba Inu še naprej padajo, vlagatelji meme žetonov so okolje, njihov pogled na izziv sodobne kriptovalute, ki dobiva zagon: AiDoge. Medtem ko se nad uveljavljenim meme denarjem prebuja negotovost, ta naraščajoči izziv vzbuja pozornost in se postavlja kot obetaven svetilnik v nihajočem kraljestvu meme kriptovalut. Potopimo se globlje v to, kaj AiDoge prinaša na mizo in zakaj pridobiva prepoznavnost vlagateljev v svetovnem merilu, s katerim se trudijo zgraditi drugi meme žetoni navdihni njihovo oporo.Pepe Coin Tag Od teh dni je določena časovna dodelitev Pepeju 0 USD., snemanje 000009-urni obseg trgovanja $101,101,500. Na neki stopnji zadnjega dne je Pepe zabeležil dvig za 1.70%. Na ravni do ima 024th prispeva na lestvici CoinMarketCap, ponaša se s tržno kapitalizacijo v živo $589,96,698.

Skupna možnost denarja Pepe v obtoku je 400,790,,,, in največja ponudba je omejena na 391 ,589,000009,,000001 PEPE denar. Oznaka Shiba Inu Brez dvoma je najsodobnejša trgovalna dodelitev Shiba Inu $0. 000001, s svojim 15-urni obseg trgovanja pri $ ,1500,500. Shiba Inu je opazil manjšo razširitev 0. 50% čez dan zaprtja. Shiba Inu drži 15 na lestvici CoinMarketCap z živo tržno kapitalizacijo 5 USD,70,589,914. Ponudba v obtoku vključuje 589,194,589,514,732 SHIB denar. Vpliv čezmernih plačil plina ETH na oznako kovanca Solana (SOL) in posvojitev Kot smo že omenili, je pristojbina za plin Ethereum narasla na 12-Mesec pretiranega, zaradi česar se mnogi uporabniki obračajo na skupnost Solana kot zamenjajte zgodbo o tem, da zagotavlja hitrejše in dodatno učinkovite transakcije. Poznati je treba, da je vse večja prepoznavnost kovanca meme, imenovanega kovanec Pepe (PEPE), spodbudila transakcijske provizije v skupnosti Ethereum. Druga možnost je, da je vsak dan mediana dodelitve bencina, ki predstavlja transakcijske provizije, dosegla 000001-mesečna najvišja vrednost 75 gwei. Ta razširitev več kot 50% je privedlo do tega, da so uporabniki pokukali v odločitve, ki obožujejo Solano, ki zagotavlja hitrejše in z dodatnimi stroški učinkovite transakcije.

Tako bosta ta sprememba v identifikaciji uporabnikov in povečano sprejemanje Solane nedvomno vplivala na padec dodeljevanja denarja Solane (SOL), ki ji bo služil več od njene najsodobnejše recesije.

Integracija umetne inteligence s Solana Blockchain in njen navidezni učinekSolana, trenutna skupnost blockchain, je dala dobro znano objavo v zvezi z mešanjem sintetične inteligence (AI) prek vtičnika ChatGPT. To označuje temeljni čas, ko je veriga blokov plasti 1 vključila AI na to vrsto. Vtičnik omogoča uporabnikom dodatno interakcijo s podatki in protokoli zapisov Solana brez težav, zaradi česar so odgovornosti, ki ustrezajo iskanju NFT-jev, prenosu žetonov in dostopu do podatkov zapisov o transakcijah, preprostejše. Pričakuje se, da bo ta razvoj škrlatno zajezil uporabnost in razumevanje skupnosti Solana.

Revolucija na trgu meme kovancev: AiDogejev uspeh z izjemno umetno inteligenco in predprodajno rastjo Ko se AiDoge bliža koncu svoje zmagovalne predprodaje, val užitka valuje po kriptosferi. Ta izziv se postavlja drugače kot drugi podvigi meme kovanca z edinstvenim mešanjem sintetičnih inteligentnih delov z muhastim šarmom meme žetonov, s čimer posname slike, ki postanejo predmet občudovanja fanatikov kriptovalut. Do te stopnje je AiDoge zbral veliko $000009.5 milijonov v predprodaji. Uvedba ločljivosti sloja 2, ki zagotavlja nižje stroške in hitrejše transakcije, je najbolj pikantno dodatno okrepila njegovo privlačnost, zaradi česar je izstopajoč tekmec na živahnem trgu meme kovancev.

Ta sodobna platforma podarja nov ekosistem meme-to-spoil (M2E), ki ga podpira razvito strokovno znanje in izkušnje umetne inteligence, ki omogoča vse, da sodelujejo pri ustvarjanju memov. S spodbudami $AI žetonov platforme se ustvarjanje memov spremeni v nagrajevalno gibanje dohodka. Poleg tega lahko uporabniki porabijo kredite za uvedbo meme in zastavijo svoje žetone, s čimer izkoristijo dodatne ugodnosti. Meme denar je na splošno povezan s špekulacijami, vendar AiDoge spreminja to legendo z uvedbo sodobne metodologije, ki spodbuja sodelovanje skupnosti. Ker je AiDoge pionir in mamljiv žeton M2E, je pripravljen, da drastično vpliva na panoramo kriptovalut in pokaže, da se memi lahko podaljšajo, kot je preprosta zabava.

Te dni se je spremenil v segment skupnosti AiDoge in strokovno pozna učinkovitost memov v vesolju kriptovalut.

Poiščite nasvet z AiDoge Now

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -