19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ker top kovanci zaostajajo, čuden kup kripto sredstev vidi dvoštevilčne dobičke

Ker top kovanci zaostajajo, čuden kup kripto sredstev vidi dvoštevilčne dobičke

Tržna kapitalizacija vseh 10, Obstoječe kriptovalute znašajo približno 1 USD. 42 bilijon v sredo in v zadnjem 24 ur, so vsa ta kripto-sredstva skupaj izgubila 3. 92%. Medtem Bitcoin ujame 45. 57% celotnega $ 1. 42 ukazi za uporabo velikih začetnic in ethereum

. 8%. Ker sta se oba vodilna sredstva v tem tednu izboljšala, sedemdnevne spremembe v primerjavi z ameriškim dolarjem kažejo, da je veliko drugih kripto-sredstev doseglo veliko večji dvomestni dobiček.

Steemit Coins, 51% napadenih žetonov in pozabljenih kripto sredstev

Zanimiv izbor kripto sredstev je zabeležil dvomestni dobiček, saj so se pri večjih tekmecih, kot sta bitcoin (BTC) in ethereum (ETH), šibkejše izboljšave. BTC je na primer pridobil 2. 74% v primerjavi z ameriškim dolarjem v zadnjih sedmih dneh.

ETH je skočil blizu %, vendar ne povsem, z 8. 89% povečanje v zadnjem tednu. Medtem ko so v primerjavi z dolarjem vsaj tedensko izboljšane, so številna nekonvencionalna kripto sredstva poskočila veliko višje.

As the Top Coins Lag Behind, an Odd Bunch of Crypto Assets See Double-Digit Gains
STEEM / USD (levo) in REP / USD (desno) junija 26, 1650. Grafikoni kažejo petdnevno obdobje

Steem (STEEM) ima pridobljeno 54% ta teden in bratranci dolarjev (SBD) kriptoaktiva so se povečali 31% v zadnjih sedmih dneh. Dve digitalni valuti sta izkoriščeni za glasovanje in nasvete na blogovski platformi Steemit.

Spodaj, steem’s As the Top Coins Lag Behind, an Odd Bunch of Crypto Assets See Double-Digit Gains % porast, napoved trga kripto-sredstev augur ( REP) skočil 42%. Žetoni REP se uporabljajo v sistemu Augur, da uporabnikom omogočijo, da ustvarijo trg napovedovanja na katero koli temo. Ta nenavaden dvig ta teden je bil monero classic (XMC) 45% skok. XMC je vilica denarja za zasebnost monero (XMR).

As the Top Coins Lag Behind, an Odd Bunch of Crypto Assets See Double-Digit Gains
XMC / USD (levo) in FTC / USD (desno) junija 26, 2021. Grafikoni kažejo petdnevni razpon.

Nato kripto sredstva, ki Videli 51% napadov, ta teden je zabeležil tudi dvomestni dobiček. Na primer, pod vzponom XMC se je dvignila digitalna valuta vertcoin (VTC) 40% v zadnjih sedmih dneh. In kovanec pod VTC, ki je bil prav tako 51% napad, narašča bitcoin zlato (BTG) 38% ta teden.

Sedemdnevne spremembe proti ZDA dolar tudi prikažejo 42% napadli ethereum classic (ETC) videl 31% povečanja v končnem sedemdnevnem tednu. Zanimivo je, da je aprila začela veljati pozabljena digitalna valuta 16, 2013, feathercoin (FTC) je pridobil 29% ta teden.

FTC je starodaven kovanec, ki je bil včasih najboljši kandidat za kripto tržno kapitalizacijo, danes pa ima feathercoin 100 th položaj. Tržni agregatorji tudi kažejo, da je civilni žeton (CVC) Vinnyja Linghama poskočil 26% v sedmih dneh.

Novejše ERC na osnovi memov 16 žeton, ki deli koncept dogecoin (DOGE), rose shiba inu (SHIB) 17% med tednom. Medtem ko so bili sedemdnevni dobički pri teh kriptokovancih višji, 24 – statistika ur je bila drugačna. Na primer, ETC je nižji -1. 57% v ponedeljek, VTC -4. 12% in FTC je navzdol -8. 24%.

Kaj menite o dvomestnih dobičkih, ki jih vidi ta edinstven kup kripto sredstev? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

JPMorgan Says Crypto Market Is Healing, Expects More Price Decline Before Capitulation

Oracle Vinny Lingham Still Envisions $100K This Year if Bitcoin 'Continues to Hold $30K'

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin (BTC), Bitcoin cash BCH, Bitcoin gold, BTG, kripto sredstva, digitalne valute, Ethereum Classic, feathercoin ( FTC), ftc, monero classic (XMC), shiba inu, shiba inu coin, Steem, Steem Dollar, Steemit, vertcoin (VTC), VTC, XMC

Zasluge za slike : Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons, tradingview,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments